SyLaR_54 10 Kasım 2014 Share 10 Kasım 2014 Merhaba arkadaşlar. Selçuk Üniversitesi Japon Kültür Topluluğu olarak Japonca derslerimize başladık. Dersleri videoya alıyoruz. Aşağıda dersin videosu ve kitaptan işlenen sayfaların taranmış hâli var. İsteyenler indirebilir. İlk kez böyle bir ders veriyorum, acemi olduğum için biraz hızlı anlatmış olabilirim, sesim az çıkmış olabilir vs. Çekimde de aynı şekilde acemiyiz, üç ayağımız olmadığı için makineyi altına kitap koyarak vs. sabitlemek zorunda kaldık. Önümüzdeki derse çekimler düzelecek inşallah. İndirip izleyenler olursa tavsiye ve eleştirilerini beklerim. https://mega.co.nz/#!6oEUXbAY!RTYn2i02Ryacyto-UA45bl3f_rKZDQ1xvIpRUZzOnac 1 1 Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
CloudT 10 Kasım 2014 Share 10 Kasım 2014 Selçuk Üniversitesini sevmek için bir sebep daha... Teşekkürler, arkadaşlar. İndirip bakacağım. Böyle şeyleri seviyorum. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
SyLaR_54 17 Kasım 2014 Yazar Share 17 Kasım 2014 Merhaba arkadaşlar, 2. dersin linki, buyrun: https://mega.co.nz/#!DwVGxJBZ!fML7T2g5PbzS58G2LdlQkCOA6NcXsxRFnNYlQfDlo1g Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
nephie 17 Kasım 2014 Share 17 Kasım 2014 Teşekkürler. İzleyeceğim ben de, ne kaparsak kardır. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
SyLaR_54 22 Aralık 2014 Yazar Share 22 Aralık 2014 İlk 5 dersi buradan indirebilirsiniz: https://cloud.mail.ru/public/acc13718c44c/Japonca Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
bLueeekun 22 Aralık 2014 Share 22 Aralık 2014 Elimde hazır olarak Japonca öğrenmek için kitabım var, videolu bir şekilde de daha hoş olur. Boş vaktimi buna ayırmakta fayda var. Emeği geçen arkadaşların hepsinin eline sağlık. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
crows005 22 Aralık 2014 Share 22 Aralık 2014 Daha yeni gördüm, indirip izleyeyim ben de zamanında sarafin birinden 2tlye kitapta almıştım ondanda teyit ederim. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
BuDu 22 Aralık 2014 Share 22 Aralık 2014 Hocam emeğiniz için teşekkürler. Derslere katılamasam da fotokopiyi alma imkanım oldu. Videolar ve fotokopiyle dersleri takip ediyorum. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
SyLaR_54 22 Aralık 2014 Yazar Share 22 Aralık 2014 Kör topal ilerliyoruz. İlk kez böyle bir ders verdiğim için eksiklerim çok ama seneye yine baştan anlatırsam dersler daha düzgün olacaktır. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
crows005 23 Aralık 2014 Share 23 Aralık 2014 O, fotokopileri bizlere de ulaştırma imkanınız var mı acep? SyLaR_54 hocam! Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
SyLaR_54 24 Aralık 2014 Yazar Share 24 Aralık 2014 Onları ulaştırmam zor, kargolamam lazım. Kitabın adı Shin Nihongo no Kiso I. İnternetten bulabilirsin. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
crows005 24 Aralık 2014 Share 24 Aralık 2014 Fotokopiyse belki PDF formatında elinizde vardır diye şey ettiydim, elimde aslında bir kitap mevcut yalnız amatörce hazırlanmış. Doğruluğu tartışılır yani. Olaydı pek hoş olurdu şimdi. Bu arada biraderimi de dersinize yolladim gelmediyse buraya döndüğünde kızılcık sopasını hazır ettim. İyi bir sopa çekeceğim kendisine. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Mana 28 Aralık 2014 Share 28 Aralık 2014 SyLAR_54 sensei eline yüreğine sağlık, inşallah bıkmadan bu videolara devam edersin de biz de sayende bir şeyler öğreniriz. Şu an üçüncü dersi seyrediyorum. Bir ve ikinci derste kulak aşinalığı olduğu için ileri sararak izledim. Dersler yoğunlaştıkça buradan başını ağrıtabilirim, inşallah kaçmazsın. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
SyLaR_54 28 Aralık 2014 Yazar Share 28 Aralık 2014 Elimden geldiğince açıklarım. Diğer videolar biraz daha kaliteli. Açıklayamasam bile bakayalo var, kusogaki var; onlar açıklar. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Mana 28 Aralık 2014 Share 28 Aralık 2014 Elimden geldiğince açıklarım. Diğer videolar biraz daha kaliteli.Açıklayamasam bile bakayalo var, kusogaki var; onlar açıklar. Çok iyiydi, şimdiden başından attın. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Bakayalo 28 Aralık 2014 Share 28 Aralık 2014 Açıklarız, açıklarız Üstadı severiz, sayarız, elimizden geldiğinde yardımına koşmayı (tamam, pek koşmuyoruz ama, yürümeyi ) vazife biliriz. Japonca öğrenmeye de severek devam ediyoruz hâlâ. Ucundan tutarız işin. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
SyLaR_54 29 Aralık 2014 Yazar Share 29 Aralık 2014 Çok iyiydi, şimdiden başından attın. :D Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Alpr86 15 Ocak 2015 Share 15 Ocak 2015 Çok teşekkürler! http://www.skypeogretmenim.com diye özel ders sitesinden Japonca için başvuru yaptım cevap bekliyordum ama bu videolar çok iyi oldu. Tekrar teşekkürler! Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
SyLaR_54 19 Ocak 2015 Yazar Share 19 Ocak 2015 6. ders eklenmiştir. https://cloud.mail.ru/public/acc13718c44c/Japonca Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
dcmbr 19 Ocak 2015 Share 19 Ocak 2015 Teşekkürler. Başarılarınızın devamını dilerim. Yalnızda burada ne çok Konya'dan insan var, yeni dikkat ettim. Hemşolarım anime seviyo demek ki Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
tiso81 10 Mart 2015 Share 10 Mart 2015 Animeler güzelde okumak lazim onun için manga diyorum :-) Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Fibuzo 18 Temmuz 2022 Share 18 Temmuz 2022 On 10.11.2014 at 09:29, SyLaR_54 dedi ki: Merhaba arkadaşlar. Selçuk Üniversitesi Japon Kültür Topluluğu olarak Japonca derslerimize başladık. Dersleri videoya alıyoruz. Aşağıda dersin videosu ve kitaptan işlenen sayfaların taranmış hâli var. İsteyenler indirebilir. İlk kez böyle bir ders veriyorum, acemi olduğum için biraz hızlı anlatmış olabilirim, sesim az çıkmış olabilir vs. Çekimde de aynı şekilde acemiyiz, üç ayağımız olmadığı için makineyi altına kitap koyarak vs. sabitlemek zorunda kaldık. Önümüzdeki derse çekimler düzelecek inşallah. İndirip izleyenler olursa tavsiye ve eleştirilerini beklerim. https://mega.co.nz/#!6oEUXbAY!RTYn2i02Ryacyto-UA45bl3f_rKZDQ1xvIpRUZzOnac Elinize sağlık. Videolar hala elinizde mi? Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Önerilen İletiler
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap