Jump to content
  • Kayıt Ol

Aldnoah.Zero 2. Sezon


painscream

Önerilen İletiler

  • İleti 10
  • Oluşturma
  • Son yanıt

En Çok Yazanlar

  • gundamaster

    2

  • calieran

    2

  • painscream

    1

  • GdA

    1

gundamaster

Bölüm 01:

Şaşırdık mı, kesinlikle hayır. Sezon başlamadan önceki trailerlarda zaten tahmin etmiştik ölmediklerini.

Inaho'nun sadece robotik bir göze kavuşup ölümden dönmesi üstüne üstlük bir öpücükle (ya da prensesin kanının ağızdan vücuduna nüfus etmesiyle) Aldnoah Drive gücüne sahip olması epey zorlama olmuş. Ölümden dönecekse de en azından robotik bir göz yerine, Gundam villianları gibi bir maske ile dönseydi daha bile hoşuma giderdi.

Prenses'in yerine sahte birini koymuşlar ki o kim bilmiyorum kardeşi belki de. Prenses de japon balığı misali bir fanusa konulmuş ve zorlama villian Slaine tarafından her gün ziyaret ediliyor. Birini öldürseymiş bari seri.

Şu andan itibaren her şey baştan başlayacak ve bu sefer savaş kolonide geçecek herhalde. Inaho'nun Aldnoah gücü de olduğundan ellerine geçirecekleri düşman Kataphrakları ile savaş daha bir dengeli hale gelecektir diye düşünüyorum. Inaho kendi ekibinde bulunan her kızı öpse herkes Aldnoah gücüne sahip olacak, ohh ne güzel.

İlk bölüme dair en güzel şey yine ostlardı.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

yeni sezon başladı

Neyse sıyırmış ha, gözünü sıyırmış vay canına. hemde sol gözünü sıyırmış. Evet evet yanlış görmemişiz sıyırmış.

Neyse inaho'yu seviyorum yaşadığına sevindim. Güzel bölümdü. 1. Sezonun o güzel finalinden sonra; senaryo işlenişi için, bir çok farklı şekilde ilerleye bilirdi konu. onlar bu şekilde ilerletmeyi uygun görmüş.

Ama ben yinede orda o şekilde bitirip dünyadan başka kahramanların çıkmasını. Uzun uzun anlatmalarını isterdim. Şöyle 26 bölüm falan ama o yola gitmemişler.

Çizimler ilk sezon olduğu gibi muhteşemdi. ost'lar da her zamanki gibi.

Bir artı şu kolyeyle birleştimi noldu bimiyorum orası güzeldi. AMA !

Abi o koca gemiyi hareket ettirme özelliğine kavuştun artık. Mübarek hala şu talim robotu nedir. Şöyle adam gibi bir şey kullan. O sahnesi ile baygınken küreye elini sürdürdükleri sahneyi hiç ama hiç beğenmedim. Bu da böyle biline...

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Herhalde maske takması gereken tek kişi şimdililik Slaine gibi görünüyor. Geçen sezon hem prensesi kurtarmak hem de yapılan savaş komplosunu ortaya çıkartmaya çalışırken hop 2. sezonun ilk bölümünde neredeyse kumpas kelimesinin vücut bulmuş hali gibi çıktı karşımıza. Açıkçası ben Slaine'den prensesi vuran Saazbaum'u ortadan kaldırmasını bu sezon ise kötü adamın Martianlar arasındaki daha üst kademedikilerden felan çıkmasını beklerdim. Neyse adamlar nasıl senaryo yazacaklarını bize soracak değiller:D

Esas oğlana gelirsek sahneye her zamanki gibi taktiksel zekası ile giriş yaparak hem cilasını parlatarak hafızamızı tazelemiş oldu öğrenmiş olduk hem de akıbetini ortaya çıkartarak merakımızı gidermiş oldu. Sonuç itibariyle özlemişim bu seriyi...

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Final

Her zaman olduğu gibi hiç beğenmediğim bir seri, hemen 2. sezonu duyurulurken yıllardır yeni sezonu gelecek diye sabırla beklediğim animelerden ses yok. Gerçi daha en başından koca bir savaşı 12 bölüme sığdıramayacakları çok belliydi. 2.sezonu izlemeyecek biri olarak şunu söyleyeyim Aldonoah zero gibi animelerde bir karakterin kafasına kurşun yemesine aldanmamak lazım. Diğer sezon hiç bir şey olmamış gibi kafasında ufak bir sargı ile karakterin sapa sağlam tekrar ortaya çıkacağına garanti ederim. Bu yorum da 2.sezonu izleyeceklerin kulağına şimdiden küpe olsun demedi demeyin!

Bu yorumu ısıtıp ısıtıp önümüze koyuyorsun diyeceksiniz de 1.sezon sonunda bir kaç ay önce yazdıklarım. :P İzlediğin her animeyi niye eleştiriyorsun diyorlar, şimdi Aldonoah Zeroyu gelde eleştirme. 2.sezon neyse ki seriyi takip etmeyeceğim maalesef artık o kadar sabrım yok.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Animenin ilk bölümüne göre bu animeyi ya bıracaktım ya da devam edecektim. İlk sezon sonunda olan olaylara mantıklı açıklamalar yapılmaya başlandı. O yüzden devam ediyorum.

Inaho bariz vurulmuştu ama tam olarak neresinden, nasıl vurulduğunu bilmyorduk. Ama bende dahil çoğu kişi kafasından vurulduğunu ve öldüğünü düşünmüştü. Ancak bu bölümle beraber görüyoruz ki sol gözünden vurulmuş. Ameliyat ve kan nakli ile iyileşmiş. Artı olarakta sol gözüne robot gözü takılmış. Bir sahnede gözünün robot gözü olduğu rahat bir şekilde anlaşılıyor.

Bölümün başında gördüğümüz Prenses ise mevcut teknoloji ve ya Aldnoah teknolojisi ile yapılmış. Marslılar yine herkesi kandırarak Dünyayı ele geçirme peşinde. Gerçek Prenses ise hala yaşıyor ve bitkisel hayatta gibi bir şey. Bana göre onunda uyanması ve rol alması muhtemel.

Slaine ise tam bir pislik olmaya, Suzaku'nun peşinden gitme niyetinde. Sezon sonunda istediği kadar süper bir şey yapsın, ister Marslıları kandırıp en sonunda Dünyalılara dönsün, bana göre bu durum kabul edilemez. Bildiğin Suzaku ama tam olarak olamadı, olma yolunda. smile.gif

Ayrıca yine Dünyalılar tarafında tek işe yarayan insan Inaho. Koskoca animede tek başına savaşıyor. Bu kadarda Dünyalılar ezik gösterilmez ya.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Bölüm 01:

Inaho kendi ekibinde bulunan her kızı öpse herkes Aldnoah gücüne sahip olacak, ohh ne güzel.

Olay bundan ibaret.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

  • 1 ay sonra...

8.bölüm

Ne 8. bölüm mü? Seri baya hızlı ilerliyor gibi hissettim bir an. Olaylar iyicene karıştı gidişata pek diyecek bir şeyim yok ama. Ama İnaho'nun yapay zeka yazma olayına acayip tav oldum(Yanlış hatırlamıyorsam ben yazdım demişti :qsokkksok:)...wew445

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Yazmaktan ziyade, cihaz prototip durumunda, sadece geliştirilmesiyle ilgileniyor... Ama biraz hor kullanıyor XD

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

  • 4 hafta sonra...
gundamaster

Final

İlk sezonda ölmesi gerekenler ölmeyince animeye karşı olumlu olan düşüncelerim bir anda anitaptikliğe dönüştü. İkinci sezonda da konu namına bir şey olmayıp her şey;

-Marsların saldırması,

-İnahosuz ekibin karşı koymaya çalışması, çabalaması, başarısız olmaları,

-Sonunda Inaho'nun gelerek günü kurtarması

şeklinde gitmesiyle oldukça basit bir sezon oldu.

Slaine'in çizdiği antagonist tavır zaten çok tutarsızdı. Seylum'a dünyadan bahsederken dünya üzerine bir nefret oluşturup onu yok etmeye başladı ve kendi imparatorluğunu kurmak istedi. Dr Troyard'ın Aldnoah teorileri aydınlığa çıksa Slaine'de bunun üzerinden gitse bir şekilde kendini kurtarabilirdi. Malesef bunlar da olmadı.

Sonunda hak ettiği yeri buldu. Inaho onu öldürmeyip hayatının sonuna kadar pişman olacağı şekilde esir tuttu. Seylum saplantısı sebebiyle onun tarafından kurtarılması ile bir şekilde huzur bulabildi anca.

Tüm sezon zayıf olsa da finali hoşuma gitti.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

  • 4 ay sonra...

Bu kadar güzel çizimleri, mechaları olan bir anime daha uzun olsaydı keşke. 2. sezon baya zorlama geldi bana. Tamam bölümler heyecanlı ve akıcıydı amma bundan daha iyi yapılabilirdi. Bu arada OST'lar yine müthişti. Özellikle OP ve ED parçalarına bayıldım.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgilendirme

Forum Kuralları'mızı okudunuz mı?