painscream 6 Ocak 2015 Share 6 Ocak 2015 [bimgx=500]http://cdn.myanimelist.net/images/anime/6/68267l.jpg[/bimgx] Durarara serisinin 3 parçadan oluşacağı söylenen 2. sezonun 1. kısmı ile kış sezonunda başlıyor. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Ronnie92 6 Ocak 2015 Share 6 Ocak 2015 Nihayet devamı gelmeye başladı. Yanlış hatırlamıyorsam 3. sezonu da bu bittikten bir sezon filan sonra başlayacaktı. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
necromancer 6 Ocak 2015 Share 6 Ocak 2015 bu anı bekliyordum <3 Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Çubuk Kraker 21 Ocak 2015 Share 21 Ocak 2015 Yeni tipler gözüküyor, heyecanlandım Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
cakiphan 27 Ocak 2015 Share 27 Ocak 2015 orihara kardeşleri pek sevmediydim ama bu bölümde hoşuma gittiler ╯▽╰ Edit: Shizuo nun kardeşinde de bir Ercüment Çözer havası var ''saygı'' kelimesini çok kullanıyor. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
loykad 9 Şubat 2015 Share 9 Şubat 2015 Laptop olmadığından canı gönülden beklediğim şu seriye bir türlü başlayamadım, nasıl gidiyor izleyen eden var mı spoiler vermeden şöyle 2-3 cümlede özetleseniz Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
cakiphan 9 Şubat 2015 Share 9 Şubat 2015 Gayet güzel , yeni karakterlerin çoğu dahil oldu, bir iki kişi kaldı kapanışta olupta gözükmeyen. 5bölümün sonunda 30 bölümdür yapılan en tehlikeli hareketi gördüm. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
gundamaster 9 Şubat 2015 Share 9 Şubat 2015 Yeni karakterler dahil oldu fazlasıyla. Izaya'nın kardeşleri çok fena. Shizuo yine yıkıp döküyor. Celty çok tatlı hala. Olaylar yine karman çorman. Bildiğin DRR şeklinde ilerliyor Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
cakiphan 24 Şubat 2015 Share 24 Şubat 2015 Şu sarışın rus kargası ilk giriş yaptığı sahneyle bayağı heyecanlandırmıştı beni ama şu iki bölümde bayağı soğudum kendisine. Benzeri karakterleri çok gördüğümden midir nedir? Yanındaki İvan daha ilgi çekici geldi hatta Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
cakiphan 11 Mart 2015 Share 11 Mart 2015 shizuo bu 9 bölümdür pek bir sakib gördüm seni be altı üstü bir tane bank söktün yerinden . Beton sokak direkleriyle jonglörlük yapmanı bekliyordum halbuki Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
cakiphan 30 Mart 2015 Share 30 Mart 2015 37 bölümdeki en hareketli bölümdü yanılmıyorsam Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Önerilen İletiler
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap