Jump to content
  • Kayıt Ol

Despera Sahipsiz Değil!


Akuma_Blade

Önerilen İletiler

Despera_graphic.jpg

Serial Experiments Lain ve Haibane Renmei'nin Mangaka'sı Yoshitoshi Abe, Yeni Zelanda'da da katıldığı bir panelde, 2009'da açıklanan ve kendisini Serial Experiments Lain'de olduğu gibi yeniden karakter tasarımcısı Chiaki J. Konaka ve yönetmen Ryutaro Nakamura ile bir araya getirecekken yönetmen Nakamura'nın aramızdan ayrılmasıyla sahipsiz kalan Despera projesine yeni bir yönetmenle devam edileceğini doğruladı. Öte yandan yeni yönetmen konusunda henüz keisnleşen bir bilgi de olmadığı biliniyor.

1884-1944 yılları arasında yaşamış dadaist şair Jun Tsuji'nin eserlerine bir saygı duruşu olan bir yapım, 14 yaşındaki Ain adlı bir kızın, teknolojik bir bilgi seviyesine sahip olmamasına karşın ürettiği makinalar ve bilgisayarlar üzeriden yol açtığı olayları işleyen karanlık bir psikolojik fantezi olan yapım aynı zamanda Serial Experiments Lain'ın Taisho dönemi Japonya'sında geçen bir paralel evren hikayesini oluşturacaktı.

Projenin son formatı yada tahmini tamamlanma tarihi konusunda bilgi verilmemiş olsa da Nakamura'nın ömrünün son demlerinde çalıştığı bu projenin tamamlanması eminim önemli bir gelişme olacaktır.

Kaynak: ANN

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

  • İleti 0
  • Oluşturma
  • Son yanıt

En Çok Yazanlar

  • Akuma_Blade

    1

En Hareketli Günler

En Çok Yazanlar

En Hareketli Günler

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgilendirme

Forum Kuralları'mızı okudunuz mı?