Jump to content
  • Kayıt Ol

Ghost in the Shell ARISE TV Serisi


Akuma_Blade

Önerilen İletiler

51801.jpg

Bugün açıklanan ve henüz ANN'ye düşmeyen bir habere göre, Ghost in the Shell ARISE TV serisi yolda. İlk açıklama henüz cast bilgisi yada net yayın tarihi içermiyor ama Nisan 2015'den iti,baren yayına gireceği söyleniyor ki o zaman bu durumda yaz sezonunda vizyona girecek filmin buı serinin özeti değil finali olması ihtimali doğuyor. Gelişmeleri size ulaştırmaya çalışacağım.

Kaynak: AnimeAnime (Japonca)

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

  • 2 hafta sonra...
  • İleti 4
  • Oluşturma
  • Son yanıt

En Çok Yazanlar

  • Akuma_Blade

    2

  • aysöken

    1

  • Ungoend

    1

  • CasvalDeikun

    1

Ghost in the Shell serisi, çok fazla "beğenilen" ya da artık "beğenilmesi için zorlanan" bir seri olsa dahi, maalesef kendisini hiçbir zaman "mükemmel" olarak bulamadım. Ha, beğenmedim değil. Direk "iyi" yapım olarak gördüm. Ancak sadece "Ghost in the Shell 2: Innocence" filmini "seri" olarak değil, bağımsız, saf yapım olarak alırsam, o film benim için "mükemmel" denilebilir. Ancak ilk film "mükemmel" olarak gördüğüm bir yapım değil, ancak değerlendirme kısmını elbette "seri" olarak yaptığımız için "iyi" olarak söyleyebilirim.

İnsanlar Stand Alone Complex serisini cidden çok fazla beğendiler, tahmin edemedim. Maalesef "fan" kurbanı olan bu yapım, yine rahatsız olmama neden oldu.

İlk olarak Stand Alone Complex serisi, benim için cidden beklentilerimi karşılayamayan bir yapım oldu. Cidden kadro o kadar iyi değildi.

Film kısmı için ve genel anlam içerisinde "iyi" diyebileceğimiz, çok beğenilen yönetmen Mamoru Oshii bu kadro içerisinde olmadı. Ayrı bir hüzünlendim, içerledim. Ve doğal olarak yapım sadece "yönetmen" değil, birçok yön içerisinde sanki farklı bir alan içerisine kaydı gibi gelmedi değil. Devam sezonu biraz toparlasa dahi, o "film" kısımları kadar iyi gelmedi benim için.

O film kısımları ile en azından "iyi" olarak gördüğüm yapım, düşüş içerisine geçti. Umarım ARISE, biraz olsa dahi, "iyi" diyebileceğim kadro ile geri döner ve bu "düşüş" diye tabir edebileceğim durumu az da

olsa giderir.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Ghost in the shell millet beğensin diye diretilecek bir seri değil bence, Stand alone complex de düz aksiyon mantığı beklemeyen kişiler için nimettir, benim için de 10 numara bir seri. Televizyonda izlemenin keyfi de bambaşkaydı zaten. Arise'nin de çevirisi gelirse izlerim.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

  • 5 hafta sonra...
  • 2 hafta sonra...

arise01.jpg

Kötü haber: "Ghost in the Shell Arise: Alternative Architecture" adlı bu yeni TV serisi ARISE'ın şu ana dek çıkan 4 adet OVA bölümünün yeni sahneler eklenmiş hallerini içererek başlayacak, Psycho Pass New Edit yada Break Blade TV örneğinde olduğu gibi.

İyi haber: TV serisinin son bölümleri 2 yeni ARISE OVA'sının TV serisi formatına çevrilmiş halini içerecek. Yeni Ghost in the Shell filmi ise bu serinin devamı olacak.

Seri 5 Nisan'da yayına başlayacak.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgilendirme

Forum Kuralları'mızı okudunuz mı?