ozman 31 Ocak 2015 Share 31 Ocak 2015 Triage X ve Dungeon çevireceğim.buradan da duyuruyorum. [bimgx=750]https://atxpieces.files.wordpress.com/2015/02/spring7.jpg [/bimgx] [bimgx=750]http://static.neregate.com/2015/03/neregate.com-Spring-2015-Anime-Chart-v2.png [/bimgx] Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
cakiphan 31 Ocak 2015 Share 31 Ocak 2015 GİNTAMAAAAAAAA!! Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
BuDu 31 Ocak 2015 Share 31 Ocak 2015 Bugüne kadar gördüğüm en iyi sezon. En az 7-8 önemli seri baharda bizi bekliyor. 2009'da çevirmenliğe Digimon Adventure 01 ile başlamıştım. Digimon Adventure Tri ise son serim olacak. O yüzden bahar sezonunda sabırsızlıkla beklediğim serilerin başında DAT geliyor. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
SyLaR_54 31 Ocak 2015 Share 31 Ocak 2015 Gintama özletti kendini. Gelsin de çevirelim. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
gundamaster 31 Ocak 2015 Share 31 Ocak 2015 Oldukça iyi bir sezon. İlk bakışta 12 tane kesin izleyeceğim seri var. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
dissendium 31 Ocak 2015 Share 31 Ocak 2015 şimdiye kadar gördüğüm en sağlam sezon Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
cakiphan 31 Ocak 2015 Share 31 Ocak 2015 Danna ga nani GİNTAMA Arslan senki Kekkai sensen Triage x Hikigaya Yamada beklediklerim elbet başka serilerde çıkar izlenecek ama şimdilik bunlar Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
aysöken 31 Ocak 2015 Share 31 Ocak 2015 Keşke Yahari'yi yapmasalarmış, diğerleri onun yanında çöp gibi kaldı. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Ronnie92 31 Ocak 2015 Share 31 Ocak 2015 İple çekiyorum bahar sezonunu. İzleyeceklerimin listesi baya kabarık. hepsi bir yana Gintama var be Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
bLueeekun 1 Şubat 2015 Share 1 Şubat 2015 Her sezon gördüğümüz gibi klasik echhi seriler mevcut. Onları izlemeyeceğim için sıkıntı yok. Genel olarak baktığımızda çok güzel seriler ve çok beklenen seriler var. En çokta çocukluğumun animesi olan Digimon'u bekliyorum. İzlediğim 2,5 sezondan en çok sevdiğim ilk sezonun karakterlerinin yıllar sonrasını anlatacaklar. Bunun dışında yeni başlayacak olan güzel seriler ve devam serilerimizde mevcut. 7 tane kesin izleyeceğim 5-6 tane ise izlemeyi düşündüğüm seriler var. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
CasvalDeikun 1 Şubat 2015 Share 1 Şubat 2015 Sadece ama sadece üç tane isim vardı beni heyecanlandıran, bunlardan maalesef iki tanesi gümbürtüye gitti. İlk gümbürtüye giden yapım "efsanevi" Lupin III (2015) oldu, ne stüdyo iyi, ne kadro iyi. Hele yönetmenliğini Yuichiro Yano gibi "kalitesiz" diyebileceğim bir ismin üstlenmesi beni mahvetti. Diğer "usta" isim Kazuhide Tomonaga olunca rahatladım gerçi, ancak yine de camdan atlama isteğim kaybolmadı. Yahu sen kimsin? Lupin gibi efsanevi yapım içeriğinde ne işin var? Neyse. Diğer hayal kırıklığına uğradığım yapım ise, malumunuz, sevgili Arslan Senki (TV) oldu. Onu zaten bu başlık altında yeterince kurcaladık, geçiyorum. Ve beni hiçbir şekilde hayal kırıklığına uğratmayan, hem kadro, hem stüdyo, her yön itibari ile "mükemmel" olarak söyleyebileceğim ve sadece bizim için değil, meşhur "DÜNYA" içerisinde milletin çıldırdığı, özellikle Gundam serilerinin çok meşhur olduğu, onlar için çok başka yer teşkil eden Japonya içerisinde özellikle milletin çıldırdığı, Mobile Suit Gundam: The Origin, sonunda geliyor. Sadece ama sadece 4 bölüm içeriğine sahip bir OVA olması bile sanırım seneye damgayı vurması için yeterli. Hatta başka yapıma ihtiyaç bile yok bence bu sene içerisinde. Gerçi bu mükemmelliğin yanı sıra 36 yıllık özlemi sanırım herkes içten içe çekiyordur, onun da etkisini geçemeyiz. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
suke 1 Şubat 2015 Share 1 Şubat 2015 Bir gün Stand Alone Complex'i izlersem GiTS ARISE'ı da izlerim. Sidonia'ya devam edeceğiz zaten. Ninja Slayer banko. Yahari'nin ilk sezonunu izlersem bunu da izlerim. Triage X, Highschool of the Dead serisinin mangakasının diğer hentai dışı çalışması olduğu için ilgi çekici başlayıp eicchi'ye bağlayacak, ama izleyeceğiz. Gundam Origin'i bekliyorduk uzun bir süredir. Persona 3'ün 3. ve son yani kapanış filmi olduğundan o da listemde. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
serenad 21 Şubat 2015 Share 21 Şubat 2015 bu sezonda yabancı bir sitede Ameiro Cocoa adlı romantik bir animenin de geleceğini gördüm ama burada gözükmüyor o anime.. acaba bahar ayında o anime çıkacak mı ve çıkarsa çevirmeyi düşünür müsünüz? Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
ozman 24 Şubat 2015 Yazar Share 24 Şubat 2015 stargazed charts v7 ve neregate 1.00 listelri tablolar güncellendi... Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
dcmbr 24 Şubat 2015 Share 24 Şubat 2015 gainax şeysini izlicem. hokuo bilmemne. source original olduğu ve gainax olduğu için ilgimi çekti. bakalım. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
loykad 24 Şubat 2015 Share 24 Şubat 2015 Al benden de o kadar, koca sezonda MAL'de plan to watch'a attığım tek şey oldu. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
BuDu 24 Şubat 2015 Share 24 Şubat 2015 Bugüne kadar böyle bir sezon gelmedi, gelmez de. 2015 Baharında en az 6-7 önemli seri yayınlanacak. Bir seri dışında diğer serilere burun kıvırmanız cidden tuhafıma gitti. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
loykad 24 Şubat 2015 Share 24 Şubat 2015 Devam sezonlarını (sidonia, ubw gibi) hariç tutarak yapmıştım yorumumu. Biraz da doymuşluk olsa gerek, artık farklı şeyler aramaya başlıyor gözler bir yerden sonra. Farklılığı da Gainax'tan başka bir stüdyodan bekleyemedim bu sezon :/ Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Önerilen İletiler
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap