Jump to content
  • Kayıt Ol

Monster Musume no Iru Nichijou' nun Animesi Geliyor.


painscream

Önerilen İletiler

monsterusume.jpg

Duyurulana göre Monster Musume mangasının anime serisi kesinleşti. Serinin 2015 yaz döneminde gösterime girmesi düşünülüyor.

Tanıtım:

Modern dünyada değişik hayvan melezlerine benzeyen bir tür ortaya çıkmıştır. Farklı bir boyuttan gelen bu tür hakkındaki bilgiler ilk başta halktan gizlense de daha sonra iki tür arasında yapılan anlaşmalarla kültürel değişim gerçekleşmiştir.Bu çerçevede pek çok tür insanlarla kaynaşması ve dünyanın düzenine uyum sağlaması için misafir olarak belirlenmiş ailelere gönderilmiştir.Bu çalışma çok başarılı olunca yaygınlaştırılmıştır.

Bu bağlamda kahramanımız Kurusu Kimihito'nun evi gönüllü ailelerden biri ile karıştırılır ve Lamia türünden olan Miia'yı kapısında görür.(Lamia:Belden aşağısı yılan yukarısı insan görünümlü Çin kültürüne ait mitolojik bir yaratık.Çok tutkulu bir türdür ve insanları kolayca cezbedebilir.)İnsanların çok sıcak bakmadığı yer yer korktuğu bir görünüşü olduğu için Miia dünyada yaşayacağı ev için çok heyecanlıdır.Kimihito, Miia'ya çok sıcak ve sempatik davranması üzerine kız bu evde yaşamaya karar verir.Denetçisi Sumiko'da bu duruma karşı çıkmaz.Kimihito ilk başta bilmese de Miia onun nezaketine ve sıcak kanlı davranışlarına aşık olmuştur.Miia çok sadık ve kıskanç bir tiptir.Bu yüzden Kimihito'nun kendisinden başkasına ait olmasına istemez ve onu tahrik ederek ilişkiye girmek ister.Her ne kadar Miia bunları istese de ne Kimihito bunu istemektedir ne de denetçi Sumiko buna izin verecektir.Çünkü ilişkiye girmeleri durumunda Miia kendi dünyasına gönderilecek Kimihito'da hapse girecektir.(Gerçi Miia'nın bu pek umrunda değildir)Yine bir başka kesin kural ise ev sahibi ve misafir arasında yaşanacak şiddette aynı durumlara yol açacaktır.

Böylelikle bu ikisinin tuhaf ve komik günlük yaşamlarına ilerde harpy(Elleri yerine kanat, ayaklarıda pence olan Yunan mitolojisine ait bir yaratık) ve Sentor(Belden aşağısı at üst tarafı insan olan Yunan mitolojisine ait bir yaratık) gibi yeni bayan karakterlerinde eklenmesiyle harem şeklini alacaktır.

Tanıtım CHOBITS' e aittir.

Kaynak MAL

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

  • İleti 4
  • Oluşturma
  • Son yanıt

En Çok Yazanlar

  • painscream

    3

  • gundamaster

    1

  • loykad

    1

En Çok Yazanlar

gundamaster

4chan da bir çok thread de rasgeliyorum. Benim de izlemeyeceğim animelerden biri. Normal hatun fantazileri bitti bir de farklı hayvanlarla hibrid edelim nasıl olur animesi olacak. Oldukça boş serilerden biri olacağını düşünüyorum.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Ben bir şans vereceğim seriye. Normalde ecchi serisi izlemesem de ( birbirinin aynısı gibi geliyor genel anlamda) çok farklı karakterler var, ilginç olacağını düşünüyorum.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Diğer insanların zevklerine ve beğenileri elbet farklı olabilir. Bunu hepimizin anlayışla karşılaması gerekir. Ben ecchi genel anlamda sevmem ama sevdiğim ecchi seriler de var, harem seriler de var.(Sora no Otoshimono örneğini verebilirim) Bir seriye genel anlamda hiç bakmadan yorum yapmayı da sevmem. Başkası kötü dese de kendim deneyimleme taraftarı olmuşumdur her zaman.

Başkasının beğenilerine hakaret etmeden istediğinizi diyebilirsiniz ama karşıdakinin beğenilerine hakaret içeren mesajları sileceğim. Herkes her türü sevecek diye bir kural yok.

Monster Musume animesinin geleceğini bildiren bir konu bu. Anime konusundan çıkıp beğenilere doğru gitti konu. O yüzden anime ile ilgili görüşünüz varsa bildirin, öteki tartışmaları da ayrı bir başlık açarak tartışabilirsiniz.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgilendirme

Forum Kuralları'mızı okudunuz mı?