Jump to content
  • Kayıt Ol

Yahari Ore no Seishun Love Comedy wa Machigatteiru. Zoku


painscream

Önerilen İletiler

67815l.jpg

Yahari Ore no Seishun Love Comedy wa Machigatteiru Serisinin 2. sezonu.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

  • İleti 32
  • Oluşturma
  • Son yanıt

En Çok Yazanlar

  • bLueeekun

    7

  • CHOBiTS

    5

  • cakiphan

    5

  • aysöken

    3

Bu sezondan en büyük beklentim bu seriye yönelik keşke Hataraku Maousama ikinci sezonda çıksaydı beraber.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Kimseyi üzmez umarım, harbiden ilk sezondan ötürü sevenlerini büyük bir beklenti içinde bıraktı. Yine, engin ve eşsiz hayat görüşüyle bizlerin ufkunu açacak. İşallah, esas oğlanımız, temennimiz bu yönde.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Ona şüphe yok. Hachiman'ın üstüne bol oynamalı bir sezon izlersek süper olur.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Fragman'dan sonra bende aynı şeyi düşündüm. Hachiman'ın üstüne düşülücek gibi duruyor, öyle de olur umarım.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

İlk sezondaki festival olayları süperdi. Buna benzer olaylar illa görürüz.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

İlk sezon kazara denk gelip baya beğendiğim bir seriydi. Hatta şuan nyaa'da büyük bir hevesle düşmesini bekliyorum.:962129:

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

1. Bölüm:

Bu sezon karakterler arasında daha bir yakınlaşma göreceğiz gibi. Hachiman 2 karakter ile de yaklaşıyor ama kendini geri çekiyor. Bir de ben Saika Totsuka' dan sıkıldım, Hachiman kız karakterlere yaklaşamazsa sonu o olacak sanırım. O gülüşü korumak istiyorum, geri dönüp Totsuka ile banyo yapacağım demesi... İlk sezonda da sinirimi bozuyordu bu durum, 2. sezona da böyle başlayınca hoşuma gitmedi pek. Komedi olarak 2-3 yerde kullanılması güzel olmuştu fakat artık sıkmaya başladı.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

1

Sezon çok iyi başladı. Açılışta festivalde söylenen şarkıyla ve bana göre Hachiman'ın en önemli anını göstererek iyi bir açılış yaptılar. Daha sonrasında Hachiman, Tobe ve Ebina festivalden sonra Hachiman'a nasıl davrandığına dair bilgiler aldık. Ebina o mevcut grubu eskisi gibi olmasını istiyor. Direk Hachiman'ı dışlamıyorda grubun bu şekilde olmasından hoşnut değil. Bu tür düşünceleri bize gösterek gerçekten bu sezon Hachiman üzerinden gidileceğinin sinyaliydi. Ebina kusura bakmasın ama eğer her şey yolunda giderse o grubun mevcut görüşleri yıkılacak, Hachiman tarafından. :D Serinin kendi karakterlerine özel selamlama şekilleri, Totsuka ve diğer her şey yerli yerindeydi, öğretmen bile. :D

Seriyi haftalık izlemek zor gelecek gibi. Sezon bitince tekrardan izlerim gerçi.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

1. bölüm

13. bölüm ve ova hiç yokmuş gibi başladı seri. dikkatimi çeken bazı şeyler olduki çizimler değişmiş ve Hachiman daha yakısıklı olmuş. Bunun yanı sıra kullanılan renkler soluklaşırken karakterlerin şaçlarında dağınık bir hava var.Yeni girecek bir kaç karakter var bakalım nasıl olacak seriye etkileri.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Bölüm 2

İşte bu ya. Hachiman'ın üzerine gidin böyle. Bu gidişle hem Hachiman kendisi sorgular hem de diğer karakterler kendini sorgular.

Bölüm çok çok iyidi. Klasik Hachiman davranışları ve sözleri yine beni benden aldı. Yukinon ve Yui ise Hachiman'ın yaptığı harekete kızdı. Sonuçta Hachiman sırf grubun düzeni değişmesin diye kötü adamı oynadı diyebiliriz. Ama burada en çok o incindi.

Aslında Hachiman'ı birazcık Kami nomi zo Shiru Sekai'den Katsuragi Keima'ya benzetiyorum. Hachimanda en sonda bir duygu patlaması yaşayacak gibime geliyor.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

2. Bölüm

Çok tatlı bir bölümdü. Hikki sabır taşına döndü bakalım nerede patlayacak.Yine kendini başkası için rezil etti.:006: Yui'de ne kadar tatlı ağladı yaw... Ha birde bizim sapık kızda kaşla göz arasında hikki tarafından çaktırmadan red edildi.:)

Totsuka'da "Hachiman Hachiman" diye sayıklıyorda ne görüyor acep rüyasında. Onu geçtim Zaimokuza'da Hachiman diye sayıklamaya başladı.

Açılış-kapanış klipleri ve müziği çok hoş olmuş. Baya beğendim. Ancak animasyonlar biraz tuhaf geldi. İlk sezona göre sönük gibi geldi gözüme. Yada fazla kuruntu yapıyorum.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

  • 2 hafta sonra...
İroha kimdi yahu?

Geçen bölümde kulübten istek isteyen kız işte. Öğrenci konseyine tek başına aday ama kazanmak istemeyen kız. Bu bölümde Tobe'nin yayındaki kızdı işte. :D

Bölüm 4

Yui, Yukinon ve Hikki'nin arası bu yeni istek üzerine biraz limoni olacak,oluyorda. Eğer Yukinon başkan olursa kulüb direk kapatılır, Yui olursa kulüb kapatılmaz ama kendisini feda etmiş olur, Hachiman ise her zamanki gibi kendini feda etmek istiyor. Sanırım Hikki üçününde mutlu olacağını bir çözüm üretmek zorunda. Artık kendisini feda etmesini Hayato dahil hiç kisme istemiyor. Bunu bir çözüm yolu olarak düşünmelerini istemiyor. Bakalım bu durumu nasıl çözecekler. Yanlız Hayato'nun Hikki hakkında söyledikleri ve onu savunması bana "Helal olsun" dedirttirdi. Hayato bile bu çocuğa ısınmış dedim kendime. :D

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Geçen bölüm 0 etki bırakmış demek ki bende, zerre hatırlamıyorum kızı sen söylediğin halde bile canlanmadı gözümün önünde geçen bölüm ki hali felan.

Başkan olsun Hikki koysun paşalar gibi adaylığını her türlü oy alır. Sonra da tüm okulu depresyona soksun

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

  • 2 hafta sonra...

6

O eli indir oğlum başkan maşkan dinlemem korum sümsüğü . Bu ne biçim insan la gerçekte de bundan iki 3 tane görmüştüm de ayrı ayrı yerlerde ayrı zamanlardaydı, birde ben muhattap olmamıştım Hikki iyi dayandı bunlara.Konuşmaya başladığında engin bilgi birikimiyle bunları ezer diyordum ama oda "sağır duymaz uydurur japon liseleri korosu"na katıldı. Haftaya buları bir ezsin diye bekliyorum. Cidden bu sinir bozucu insanlar yerkürenin üstünde bizimle aynı havayı soluyorlar, ukala ukala mimikler , her cümlenin içinde ingilizce yada dış kökenli kelimeleri katıp yepyeni şeylerden bahsedermiş gibi konuşan ama aslında hiçbirşey anlatmayan insanlar var . Haftaya iyi bir ez bunları Hikki iki bölümdür performans düşüklüğü var sende yakıştıramadım hiç.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

  • 2 hafta sonra...

ben o sahne daha şiddetli olur diye bekliyordum be , hemen çıktı o moddan

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

İlk yirmi saniyedeki tepinmesini mesaj yada zil sesi yapasım var . Geri kalanını daha izlemek nasip olmadı 96kbs ile

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

  • 2 hafta sonra...

Yine çok güzeldi, başarılıydı ve bir çırpıda izledim 10 bölümü. Daha 3 bölüm var tabii. Hachiman yine vurucuydu ve çok başarılıydı bu sezon. Seiyuusu da çok iyi gerçekten. Yukina da Yui de her zaman ki gibi çok güzeller ve sıcaklar. Yeni eklenen İroha'yı sevdim sayılır. Hachiman'ın kız kardeşi de gerçekten süper ya, çok sevimli. Aynı şekilde bu kızların seiyuularını da başarılı buluyorum. Şimdi de karakterleri bırakıp diğer meselelere geçeyim, Kedo(AMA) önce şu totsukayı niye koymuşlar ona kızayım; saçma saçma muhabbetler dönüyor, gereksiz süreden gitmeler oluyor başka bir şey değil. Komiklik yapmaya çalışmaları, komik bile gelmiyor. Bu karakter gibi Steins gatede de vardı, denpa kyoushide de var yine. Neyse...

Animede geçen diyaloglar, görüşler gerçekten çok iyi; derin ve slice of lifeın dibi resmen. Tabii yer yer katılmadığım oluyor ve kendiyle çelişen fikirler, sözler de oluyor ama yine de başarılı. Yalnız üçlümüzün arasındaki durumu biraz fazla uzattılar. Yazar gereksiz yere derinleştirdi. Kendini tekrar etti...

Müziklerde tam yerinde ve atmosfere uygun giriyor. Güzel müzikler. Ayrıca openingde güzel, endingi de güzel sayılır.

İzlediğim grubun videosundan mı kaynaklı, yoksa anime mi öyle yapılmış bilemiyorum ama görüntü, animasyon açısından biraz zayıf buldum. Kötü değil ama zayıf.

Puanım son üç bölümde ne olursa olsun 9.5/10.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Yalnız üçlümüzün arasındaki durumu biraz fazla uzattılar. Yazar gereksiz yere derinleştirdi. Kendini tekrar etti...

4-5 bölüm mü ne saçma sapan bir şekilde gitti aralarındaki durum, zaten çözülme noktasında da bunlar neyin kafasını yaşıyor diye baktım, çünkü diyaloglardan anlayacak hiçbir şey bulamadım. Onun dışında güzeldi.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Hachiman'ın kendisine değer vermesini istiyorlar. Artık Hachiman'ın kendisini daha da üzecek hareket yapmalarını istemiyorlar, asıl mevzu bu. Ama daha dillendirmediler. :D

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

  • 4 hafta sonra...

Sezonun en iyi animesiydi bence bir çırpıda izledim. İlk sezonu arkadaşa izletirken beraber baktım ve ikinci sezon çizimleri ile ilk sezon arasında dağlar kadar fark var.Her beş kitaptan bir sezon yapıyorlar ve yeni sezon için yine baya beklememiz gerekecek anlaşılan. Bu sezonda Hayato'nun grubu üzerinden olaylara başlayarak (Tobe, Hina, Yumiko gruptakiler) özellikle Yukinon ve Hachiman'ın kişisel psikolojik mi desem ailesel mi desem sorunları üzerine durdular. Seriyi canlandıran ve kızlarımızı kıskandıran İroha karakteri can alıcı bir rol üstlenerek herkesin bazı şeylerin farkına varmasını sağladı. Hikigaya'nın ortaokul arkadaşı Kaori karakteri ne kadar mal bir karakterdi izlemeyen bilemez. Her şeye atılan gereksiz bir kişilikti. Sadece çikolata yapımı bölümündeki

Hikigaya sana çikolata vermiş miydim cümlesinin seriye katkısı oldu.

Öğretmenimiz ve kız kardeşimiz fazla rol almadılar ama bir ara Hikigaya öğretmeni ayartacak sandım.

öğretmen arabasıyla dolaştırdıktan sonraki konuşmalarda.

Tsurumi Rumi karakterini hiç beklemiyordum ama görmek güzel oldu.

Hikigaya'yı destekleyen Haruno bu sezonda kardeşine karşı kötü karakteri canlandırdı ve Yukinon'u baya köşeye sıkıştırdı.

Final olarak

beklenen ama söze yansıtılmayan işi yokuşa süren lafı dolandıran diyaloglarla izleyicide biraz burukluk oluşturarak bitirdiler.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

  • 3 hafta sonra...

Slice of Life türü serileri çok seviyorum. İlk sezonunu büyük bir keyifle izlediğim ve ikinci sezonunda da aynı tadı aldığım ender serilerdendi. Arkadaşlarımın da dediği gibi ilk sezona göre çizim kalitesinde inanılmaz farklılıklar var.

[JUSTIF]

Seriye gelecek olursak diyalogların bu kadar çok olduğu ve gizemli mesajları çözmek için sözcüklerin her birini puzzle parçaları gibi birleştirmemiz gereken bir seriydi. Baş karakter Hikki her yönden harika bir karakterdi. Sözcük seçimi konusundaki titizliğine bayıldım adamın. Yetersizlikleri üzerine eğilmiş ama aslında çevresini farkında olmadan değiştiren bir karakterdi. Hatta üçlüden en çok tesir ettiği Yukinon'du bence. Yöntemlerini sevmese de bir zaman sonra yaptıklarına minik hayranlıklar da duymaya başladı sanırım Hikki'nin. Aralarındaki arkadaşlık çok güzel yerlere geldi ama adı konulmamış şeyler vardı sanırım üçlü arasında. Bunu Haruno da belirtmişti sonlara doğru.

[/JUSTIF]

Hülasa seri devam edecek gibi bir izlenimle kapanışı yaptı ki inşaallah devam eder. MAL'de "Bitmesini Hiç İstemediğiniz Seriler" tarzı bir kısım olsaydı ilk olarak bu seriyi seçerdim sanırım :)

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgilendirme

Forum Kuralları'mızı okudunuz mı?