Jump to content
  • Kayıt Ol

Kekkai Sensen


painscream

Önerilen İletiler

72321l.jpg

New York ve cehennem arasında açılan gedik, şehir sakinlerini ve diğer boyutlardaki yaratıkları bir balonun içine hapsetmiştir. Şimdiyse birileri bu balonu delmeye çalışmaktadır. Tarz sahibi bir grupsa bunu engellemeye çalışacaktır.

Tanıtım Deadpool' a aittir.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

  • İleti 13
  • Oluşturma
  • Son yanıt

En Çok Yazanlar

  • cakiphan

    4

  • bLueeekun

    2

  • calieran

    2

  • painscream

    1

Bu sezon en merak ettiğim seridir kendisi. Cowboy bebop ve wolf's rain'in karakter tasarımcısının elinden çıkma tasarımlar hoşuma gitti. Bones eski başarılı günlerinden çok uzakta şimdi. Son zamanlarda yapımında yer aldıkları serilerin durumu ortada. Umarım bu sefer kendilerini affettirebilirler. Hasret kaldık şöyle tatmin edici serilere.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

  • 2 hafta sonra...

Arka plandaki karakterler daha hoş duruyor şans vereceğim serilerden biri.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

İlk bölümü beğendim, ilginç geldi. Birkaç bölüm daha izledikten sonra devam edip etmeyeceğime karar veririm muhtemelen. Biraz sıradan, biraz karizmatik, biraz da tuhaf olması hoşuma gitti. Sahnelerdeki diyalogları da sevdim, yerindeydi gibi. Hikayede hoş. İzlemek için işte sebep. Gerçi çok ahım şahım değil hikayesi de yeni animeleri pek yüksek beklentilerle izlemediğim için bana böyle gelmiş olabilir gerçi.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Ana karakter bana Bleach'ten Gin'i hatırlatıyor. İlk bölüm itibariyle de bir şey diyemiyeceğim serilerin 2. bölümlerini izleyelimde hele, ne; ne değil çıkar ortaya.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Her şeyiyle tuhag bir seri ve farklı bir seri olucak havası verdi bana. Sanırım sonuna kadar götürebilirim bu seriyi. :D

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

  • 2 hafta sonra...

tumblr_nmp6fupzMj1srqqozo3_500.gif

Her şeyi benim için yapmış

Teşekkür ederim , Zapp-san

Teşekkürler :q015:

Neredeyse hepsi sevdiğim seiyuular çıktı . Zaten çıkmadan kanım ısınmıştı seriye tuhaf ve güzel gidiyor.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Seriye başlamadan önce belli bir beklentim ve bilgim yoktu. Beklentim olsaydı bile sanırım beni hayal kırıklığına uğratmamış olacaklardı. Animenin havası sanki bir Baccano gibi. Hem eğlendiriyor hem de izlettiriyor. Arkada çalan ostlerde güzel.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Vallahi Blue'nun dediği gibi bana da bir an Baccano'nun farklı versiyonunu izliyormuşum havası verdi. 12 Bölüm olacakmış bakalım neler bekliyor bizi. Oğlanın gözlerinin gücünü gerçek manasıyla hala göremedik. Ama tahminim o ki Mutlak kontrol tarzı bişey verebilir.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

  • 2 hafta sonra...

4

Klaus'un olduğu ve konuştuğu yerler bana biraz klişe gelse de her bölüm yeni ve değişik elemanlar geliyor . Şanslı Abram da bayağı renkli biri çıktı. K.K ile Steven'in böyle kolay haşat olması pek hoşuma gitmedi. Yeteneklerinin kan ile buz ve elektrik üretmesi ne kadar değişik bir fikir olduğu tartışılır ama çok çabuk yenildiler be. KLAUS çık aradan artık illa bitirici vuruşu sen yapacaksın ne ilgi meraklısı çıktın be adam gençlerin önünü aç biraz!

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

  • 2 hafta sonra...

İdeal sevgili yapmanın yolunu Aligura'dan öğrenin :D (Usodaaaaa <3 (o nasıl "usoda" demektir öyle))

Lucky Abram'ın kafasında istiyorum yahu (gerçi var biraz bende ama daha çok istiyorum)

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

"This episode was really good...I feel sort of sorry for Nej...Black seems like an interesting character...I really ship Leo and White! Anyway I can't wait for the next episode...Why does one week have to be so long? ;)

original.jpg"

demiş yabancının biri, katılıyorum kendisine

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

  • 5 hafta sonra...

Gerçekten oldukça eğlenceli bir anime olmuş. Vampirlerini de beğendim sayılır. 9. bölüme kadar olan gösterimleri ile bu izlenimi aldım. Genel olarak komedi ön planda ve bu ögesini başarılı buldum. Yine işleniş örgüsüne yayılmış başarılı dram, slice of life, psikoloji ögeleri de mevcut.

Henüz savaş noktasında çok tatmin edici dövüşler yoktu benim açımdan. Yine de fena sayılmazdı. Ana karakter için bu açıdan bir gelişim iyi olacaktır.

Bunda Cowboy Bebop'un tasarımcıları çalışmıştı doğru hatırlıyorsam ama CB bu sensenden daha iyi insan çizimleri açısından, bana göre. Anımsadığım kadarıyla.

Bu animede de ciddi işlense iyi olabilecek potansiyeli gördüm. Ama her zamanki gibi komedi ön planda.

Sonuç olarak genel olarak eğlenceli, başarılı, sıkılmadan izleyip hoş vakit geçireceğiniz bir seri. Daha 2-3 bölüm var ama puanımı sorucak olursanız 7.3/10 olur.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

  • 3 ay sonra...

Sonu çok güzeldi ama seri daha uzun olmalıydı 23, 24 bölüm civarı. Görüp de hiç tanıyamadığımız karakterleri var yani sonuç olarak :/

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgilendirme

Forum Kuralları'mızı okudunuz mı?