Jump to content
  • Kayıt Ol

Owari No Seraph


painscream

Önerilen İletiler

72506l.jpg

Bir gün gizemli bir virüs ortaya çıkar ve 13 yaşından büyük bulaştığı herkesi öldürür. Aynı zamanda vampirler ortaya çıkar ve insanları esareti altına alırlar. Hikayemizin kahramanı Hyakuya Yuuichirou' nun hayali ise bütün vampirleri yer yüzünden silmektir.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

  • 2 hafta sonra...
  • İleti 9
  • Oluşturma
  • Son yanıt

En Çok Yazanlar

  • CHOBiTS

    3

  • bLueeekun

    2

  • painscream

    1

  • Homucifer

    1

7 bölüm mangasına başlamıştım iki ay önce animesi haberini duyunca zevki kaçmasın diye bıraktım umarım başladığı gibi güzel ilerler.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Güzel olacak gibi görünüyor. Zaten vampirli animeleri çok severim. Bu sezonda devam animesi olmayanlar arasında en merak ettiğim Owari no Seraph.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Vampirler ve intikam. Güzel olabilecek bir seri ama bana sanki klişe olacakmış gibi geldi. Çünkü ilk bölümü izlerken içimden geçirdiklerim bir bir çıktı. Hatta son sahnelerde;

Mika'nın ölmeyeceğini düşünüyorum.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Vampirler Mika'yı diriltip beynini yıkar. Sahaya sürerler. Yoksa bir anlamı kalmaz.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Mangasını biraz okudugum için ilk bölüm çok zevk vermedi ve sardırarak izledim yer yer.

Gelecek bölümler daha güzel olacak umarım.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Seri çok ciddiyetle yapılmış. Ancak konusu ciddi gibi dursada pek hoşuma gitmedi. 2 bölümdür dram adına pek bir şey bulamadım. Artık aksiyon sahneleri ile yetinicez. Karakterlerin görünüşü çok chibi. İlk bölümden sonra 4 yıl geçmesine rağmen aynı şekil devam ediyor. Hala o velet halini unutamadım. Neyse izleyelim bakalım. Olacak olaylar çok bariz bizi şaşırtacak bir şeyde beklemiyorum. Açılış klibini izleyip kim ne olucak, kim kiminle önce savaşıp sonra barışacak vs vs...

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Bölüm 2

Ben çocuğun direk üniformalı bir şekilde seriye başlayacak sandım. Çocuk direk okulda okuyor ve orduya bile katılmadığı haliyle başladı. Kalan insanlık yaşamını her yönüyle devam ettirmeli ama çocuğun orduya katılması için "Arkadaş edin." gibi muhabbetlerin olmasını kötü karşıladım. Yanlış anlaşılmasın arkadaşı olmasın, avare dolaşsın demiyorum, sayko bir karakter olup herkezi doğrasın demiyorum. Sadece bu tür ufak muhabbetlerle hikayeyi uzatmaları iyi olmamış. Adam intikam istiyor, verin eğitimi, alsın intikamını. :D Ordu da arkadaş yapar zaten. :D Animeyi hala klişe bir seri olarak görüyorum. Şu diğer vampirler hikayeye bağlansınlar da bakarız gerisine.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

  • 1 ay sonra...

İzlenilebilecek bir anime ama olaylar çok basit ve klişe şekilde ilerliyor. Kendine çok bağlamadı beni. Bir şekilde izledim ama bir sonraki bölümü hiç merak ettirmiyor. Ana karakterlerde(sarışın ile ana karakter) sanki Aldnoah'dakiler biraz farklı versiyonları gibi...

Dövüş sahnelerini de beğenmedim sanırım. Etkili gelmedi bana. Çizimler, animasyonlar ise genel olarak oldukça başarılı.

Animedeki felsefe yapısını veya felsefe yapmayı beğenmedim. Ayrıntılara girmeyeceğim çünkü paragraflarca anlatmak gerekebilir.

Son iki ya da üç bölümde ne kadar değişir bilmiyorum ama şu an puanlamam gerekse 6/10 verirdim.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

  • 1 ay sonra...

Devam serisi de gelecek olan bu yapım vampir serilerini sevmesem de izlettirdi bir şekilde. İzlemede Hiiragi karakteri de etkili olmadı desem yalan olmaz. Forumlarda sürekli o kızın gif ve resimleriyle karşılaşıyorum bu sezonla birlikte.Herhalde sezonun en beğenilen karakteri o oldu gibi.

Anime hikaye açısından bekleneni vermedi şarkıları ve müziklerinide begenmedim ama çizimlerini sevdim. Heroine karakterlerimizin bir birine benzemesini garipsedim hiç normal kız yokmu dedirtiyor.

Vampir prenses, Hiiragi ve Anlaşma yaptığı şeytan kız çok benziyor. Hepside pettanko loli tarzı.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgilendirme

Forum Kuralları'mızı okudunuz mı?