Jump to content
  • Kayıt Ol

ChäoS;Child Anime Aktarımı Geliyor


CasvalDeikun

Önerilen İletiler

U92s3Jt.jpg

5pb. firmasının temsilci direktörü olan Chiyomaru Shikura tarafından, VN olan ChäoS;Child'in anime aktarımının gelmesinin planlandığı açıklığa kavuştu.

5pb. firmasının çıkarmış olduğu dördüncü bilim kurgu-macera türü VN yapımıdır. (Steins;Gate, Robotics;Notes ve ChäoS;HEAd ile beraber.) ChäoS;Child, ChäoS;HEAd'in devam oyunudur. ChäoS;HEAd, 5pb. ve Nitro+ ile beraber geliştirilmiş ve Ağustos 2008'de çıkmıştır. Aynı şekilde, 2008 Sonbahar zamanı anime aktarımı yapılmıştır.

Hikâye, psikolojik-gerilim olarak tanımlanmıştır. ChäoS;Child'in olayları, 2015 Ekim zamanı geçmektedir. ChäoS;HEAd'in devamı olarak 6 yıl sonrasında yaşanılan olaylar ele alınacaktır. Shibuya bölgesinde, gizemli ölümler ile beraber anormal olaylar meydana gelmeye başlamıştır. Daha fazla detay, yakın zaman içerisinde açıklanacak.

Kaynak: Esuteru

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

  • İleti 7
  • Oluşturma
  • Son yanıt

En Çok Yazanlar

  • loykad

    4

  • JNXL

    1

  • _Kyoukasuigetsu

    1

  • CasvalDeikun

    1

En Hareketli Günler

En Çok Yazanlar

Millet Chaos;Head'in animesinden ne anladı da Chaos;Child'i sequel diye sunuyorlar :/ Hoş Chaos;Child, C;H'yle hemen hemen aynı konuyu biraz daha eli yüzü düzgün şekilde ele alıyor. Belki C;H daha iyi anlaşılabilir animesi kötü de olsa. Afişte de arkada C;H'den karakterler görüyorum. Umarım bunda da aynı C;H gibi sırf her çeşit karakterden bulunsun diye içi boş ama tonla karakter yaratmamışlardır.

O kadar yorum yaptım ama izleyeceğimi düşünmüyorum :011: Böyle bi hatayı en son Steins;Gate'te yapıp VN'sini sonra okuyunca animeyi izlediğime çok pişman olmuştum. Bunun da ingilizce çevirisini beklemekteyim artık ne zaman gelirse. :D

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

@Undermine

Senden pekte farklı düşünmüyorum aslında. Başlığı okuyunca aklıma gelen ilk şey senle aynı oldu.

"Acaba Chaos Head ile alakası var mı?" :011:

Haberi okuyunca hemen hemen aynı şeyi yazmışsın. Ayrıca Steins Gate VN okuyanlardanım. Hani küfretmedim değil ama animesi benim için klasik olmuştur. Zaten bu yüzden diğer yapımların eksilerini görmezden sayıp izlemeyi düşünüyorum. En son Robotic faciasından sonra umarım senin söylediklerin gerçekleşmez :006:

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Steins;Gate öylesine route'ları bol olan ve karmaşık ama yine de çok iyi bi şekilde animeye uyarlanan ender yapımlardan. Örnek teşkil etmesi lazım artık, umarım C;C de öyle iyi uyarlanır. Hoş malzeme nasıl bilmiyorum ama "Chaos" yapımlarının vn'leri resmen okuyucuya o anı yaşatır güzellikte oluyor mekanik açıdan. Steins;Gate daha düzdü o konuda. O yüzden Chaos animede aynı tadı veremeyebilir.

Görücez ya ben izlemiycem desem bile sağdan soldan haberleri takip ederim :D

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Şimdi bunu izlemek için önce Chaos:Head'i mi izlemeliyiz?

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Yani izleseniz hoş olur çünkü konusunu hafiften çıtlatırsam:

Chaos; Head'de şehirde meydana gelen bazı cinayetler oluyor "New Gen" diye geçen. Bu Child'de de bilmem kaç sene sonra aynı o New Gen'e benzer cinayetler olmaya başlıyor. Karakterimiz de C;H'de geçen cinayetleri falan araştırıyor gibi gibi. Yani her türlü bu New Gen meselesi ile ilgili az çok altyapınız olması lazım bence. Lakin anime işte gerçekten çok kötü, mangasını okuyabilirsiniz diycem ama mangası daha da kötü :011:

Önerim şöyle olsun, eğer animesini izlerseniz bittikten sonra şu yazıya bi göz atabilirsiniz VN'de geçen çoğu kavramı açıklıyor bu arkadaş (Borastus): http://visual-novel-sekai.blogspot.com.tr/2010/02/chaos-head-analiz.html (Tonla spoiler var)

VN'in nasıl olduğunu merak ederseniz de benim zamanında yaptığım uzun bi C;H incelemem vardı https://akumina.wordpress.com/2014/04/02/chaoshead/ (Tonla spoiler CG var)

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Yada C;H yi hiç izlemezsin C;C izlerken hoş bir gizem unsuru olarak kalır. Ben tavsiye etmem C;H yi hatta izlememeni tavsiye ederim boşuna sinirlerini yıpratma . Benim gözümde Nighthead Genesis ile yarışır sinir bozuculukta ... ikisini de izleyeli çok olmuş pek hatırlamıyorum aslında ama (işte bak insanın bilinç altı böyle zararlı şeyleri imha ediyor hemen) izlemezsen daha mutlu olursun.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Senaryodan dolayı mı yoksa kötü adaptasyondan dolayı mı kötü? Evet gerçekten kötü olduğu bariz de.. <_<

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgilendirme

Forum Kuralları'mızı okudunuz mı?