ozman 5 Nisan 2015 5 Nisan 2015 Kişisel tercihlerim... OVerlord-sanal gerçeklik similasyonlu(sao),ama ana karakter İskelet bir büyücü. Gate-şirketi farklı bir şey yapmazsa iyi olur-Rory mercury hayranınım ulen.... Prison school-bildiğiniz tüm echileri UNUTUN,bu seri echiyi bambaşka boyutlara taşıyor, God eater -bakalım ne olacak- [bimgx=750]http://i.imgur.com/ec2xvrb.jpg[/bimgx] [bimgx=750]http://i58.tinypic.com/314rqkh.jpg [/bimgx] [bimgx=750]http://www.stargazedcharts.com/wp-content/uploads/2015/05/summer2015v5.jpg [/bimgx]
loykad 5 Nisan 2015 5 Nisan 2015 Durarara haricinde Gakkou Gurashi, Monmusu ve Dandelion'dan başka bir şeye bakacağımı sanmam. Bunları da sezonunda izlemesem bile daha sonra izleneceker listeme atarım.
BuDu 5 Nisan 2015 5 Nisan 2015 Charlotte'u sabırsızlıkla bekliyorum. Prison School, Working ve God Eater da göze çarpan seriler.
Shiranui 5 Nisan 2015 5 Nisan 2015 symphogear bitmemiş miydi?? neyse, Mizuki Nana'dan yeni güzellikler bekliyor olacağım demek XD Prison School ahahaha manga iyidi... bir ara kaldığım yerden devam etsem iyi olacak... Onlar dışında... Durarara, Idolmaster, God Eater... eyi eyi... yazın da sıkılmadan izleyebileceğim bir şeyler var... Yeni serilerden bazıları da umut verici...
Fingolfin 5 Nisan 2015 5 Nisan 2015 Vay be, Prison School çıkıyor ha. Çizim kalitesi mangadaki gibi olursa tadından yenmez.
painscream 5 Nisan 2015 5 Nisan 2015 Charlotte, Gangsta., God Eater, Gate, Jitsu wa Watashi wa,Kangoku Gakuen, Monster musume, OverLord, Ushio to Tora (TV) ve Working bakabilirim dediklerimden.
cakiphan 5 Nisan 2015 5 Nisan 2015 jitsu wa watashi wa (çizimleri mangadakine pek benzemiyor yahu nasıl psikopatça sırıtacak bunlar şimdi yaw) #Working Durara Ushio ve Tora Non non Biyori (şu REPEAt biraz kafamı karıştırdı ama neyse) Overlord Chaos dragon( güzel birşey olabilebilir gibi gibi duruyor)
_Kyoukasuigetsu 5 Nisan 2015 5 Nisan 2015 8 tane çıktı izleyeceğim. Yarısını sevmesem 4 tane. İyi yeter
suke 5 Nisan 2015 5 Nisan 2015 Prison School, Monmusu ve God Eater. God Eater ufotable'dan bir de, umutluyum.
aysöken 6 Nisan 2015 6 Nisan 2015 Ushio and Tora, üzerine titrenirse ikinci bir HxH olabilir. Görünce gözlerim fal taşı gibi açıldı.
gundamaster 6 Nisan 2015 6 Nisan 2015 Daha bahar sezonunun iştahı üzerimizdeyken yaz chartı ile maymun iştahlılığımızı konuşturalım. DurararaX2 TEN Gangsta Prison School: Bol kutsal ışıklı olacaktır, sırf hype dolayısıyla merak ediyorum Ushio and Tora God Eater: Oyun uyarlaması korkmuyor değilim ama Ufotable'a güveniyorum Akagami no Shirayuki-Hime: Yona'dan sonra başka bir kızıl <3 Senki Zesshou Symphogear GX: Uzun süredir bekliyorum Overlord: PV umut vericiydi Working!!!: İlk iki sezonu izledim buna da katlanırım. Yarısı hoşuma gitmese, izlenecek bir şeyler kalacak geriye.
Nel 6 Nisan 2015 6 Nisan 2015 Gangsta, Gatchaman Crowds Insight ve Working'i bekliyorum. Onları izleyeceğim kesin, diğerlerine -bazılarına şans verebilirim bilmiyorum, dikkatimi ne çekerse o zaman artık. Gangsta'nın mangasını seviyorum, kesin izlerim *o* animesinin haberi ilk çıktığından beri izleyeceğim kesin animelerden birisiydi. Durararax2teni de izlerim gerçi o.o ama daha durararax2shou'yu izlemedim, izlersem izlerim teni. (birde bunları izlemezmişim neyse ama mutlak izleyeceklerim bunlar olur, ne zaman olursa olsun.)
calieran 6 Nisan 2015 6 Nisan 2015 Şöyle bir baktım Durarara hariç, konusu ilgimi çeken 3-4 anime dışında pek bir şey göremedim. Yine hepsinin ilk 3 bölümünü izlerim. Ama pek umudum yok. Anime açısından pek kurak bir sezon gibi geldi bana... O yüzden yaza tatil biletimizi hazırlasak iyi ederiz.
GowRou 6 Nisan 2015 6 Nisan 2015 Aquarion Logos'u bekliyorum. Devam serisi... Fakat Evol kadar iyi olacağını sanmıyorum. Diğer beklediklerim; Ushio and Tora Prison School God Eater
nightwraith 8 Nisan 2015 8 Nisan 2015 Çıkmasını sabırsızlıkla beklediğim tek seri var; Charlotte. Ayrıca çıktığı takdirde de çevirmeyi de düşünüyorum.
BuDu 9 Nisan 2015 9 Nisan 2015 Çıkmasını sabırsızlıkla beklediğim tek seri var; Charlotte.Ayrıca çıktığı takdirde de çevirmeyi de düşünüyorum. Seriyi çevirip çevirmeyeceğim ilk bölüm yayınlandıktan sonra belli olur. Fakat şunu belirteyim; ortak çeviri de bana uyar, birkaç çevirmenin seriyi çevirmesi de. Temmuz ayında ortak çeviri yapmak isterseniz memnuniyetle kabul ederim. Bağımsız olarak çevirmek isterseniz de şimdiden çevirilerde kolaylıklar dilerim.
cakiphan 12 Nisan 2015 12 Nisan 2015 jitsu wa yı Yowamushi'yi yapan stüdyo yapacağını öğrenince sevindim çizimleri mangasına benzer diye ama resim çok farklı yahu
darkeros 29 Mayıs 2015 29 Mayıs 2015 Listeyi gecikmeli olsa da yeni gördüm. Resmi masaüstüme "kopyala yapıştır" yaptıktan ve genel bir göz attıktan sonra sanki ilk defa anime izleyecekmiş gibi hissettim. Tabloda aşina olduğum karakterleri görmek artık mümkün değil. Yeni neslin tüketim hızı animelere de yansımış ve hızlarına yetişmek mümkün değil. Neyse ki aralarında kaliteli olanlar izleyici tarafından ayıklanıyor ve bir şekilse isim yapıyor. Başkaları benim için izleyip ayıklayacak olduktan sonra sınırlı zamanımı neden kötü olanlara vereyim ? Bu konuda türk izleyicisinin zevkine güveniyorum. Neyse genel bir göz atma sonunda değerlendirmeme gelirsek ; kafadan favorim çoğunluğun olduğu gibi Durarara ten. Geçen sezonu izlerken geç de olsa sonunda baccano dan aldığım tadı aldığımı hissettim. Tablonun soluna gelirsek Frieza'yı görüyorum. Birde biraz aşağılarda dikkatimi çeken çıplak bir hatun var. Aşağılarda movie kısmında tanıdık simalar göze çarpıyor. Maalesef şu sıralar movie izleyecek kadar geniş zamanım yok ama genel olarak beni memnun eden bir tablo oldu. Eskilerden izlemek istediğim animelere devam edebileceğim. Aralarından göze batan sıyrılanlar olursa önümüzde ki aylarda neden olmasın bir şans verebilirim.
Önerilen İletiler
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap