kaitokid_23 17 Nisan 2015 17 Nisan 2015 Herkese merhabalar inşallah yardım edersiniz. Dedektif conan (ova) özel bölümlerin altyazısını aramaktayım. Bulamadığımdan dolayı forumda konu açmak istedim. Eğer yardımcı olursanız memnun olrum. Teşekkürler ve iyi çalışmalar...
fake 17 Nisan 2015 17 Nisan 2015 detektif conan'ın yanılmıyorsam hiç bir ovasının harici altyazısı mevcut değil. bulacağın bir hardsub videodan kendin sökmelisin. bakayalo, açtığın bir önceki konuda, bunun yollarından birini anlatmıştı. veya ingilizce'ye çeviren fansublardan harici altyazı dosyasını rica edebilirsin ama şu ana kadar paylaşmadıklarından sen dahil herhangi birine o dosyayı vereceklerini sanmıyorum. kolay gelsin
kaitokid_23 18 Nisan 2015 Yazar 18 Nisan 2015 detektif conan'ın yanılmıyorsam hiç bir ovasının harici altyazısı mevcut değil. bulacağın bir hardsub videodan kendin sökmelisin. bakayalo, açtığın bir önceki konuda, bunun yollarından birini anlatmıştı.veya ingilizce'ye çeviren fansublardan harici altyazı dosyasını rica edebilirsin ama şu ana kadar paylaşmadıklarından sen dahil herhangi birine o dosyayı vereceklerini sanmıyorum. kolay gelsin Yardımın için teşekkürler, ama bakayalo'nun dediği yola baktım hiç bir işlem gerçekleşmedi bakalım neler olacak inşallah bulma imkanım olur.
Önerilen İletiler
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap