BuDu 27 Nisan 2015 Share 27 Nisan 2015 Hazırlayan: Deadpool Versiyon: Final Seri sayısı: 48 Bahar uzantıları: 6 OVA & Özel bölümler: 24 DVD & Blu-ray sürümleri: 8 NOT: Resim ön izlemedir. 1610 x 4976 çözünürlüklü çizelgeyi indirmek için link aşağıdadır. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
cakiphan 27 Nisan 2015 Share 27 Nisan 2015 Yanlış başlık altına koydun sanki? Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
BuDu 27 Nisan 2015 Yazar Share 27 Nisan 2015 İlkbahar/Yaz güncel kategorisi değil mi? Sonuçta bu da ilgili sezonun tüm güncel bölümlerini kapsıyor. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
cakiphan 28 Nisan 2015 Share 28 Nisan 2015 Bu chartlar genelde bir üst Başlığın altında oluyordu ondan dedim Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
calieran 28 Nisan 2015 Share 28 Nisan 2015 Ups yanlış başlığa yanlış yorumu yazdım Pardon! Düzenleme: Tam yorumumu yazmıştım düzeltmiştim ki "kayıt et" dediğimde elektirikler kesildi. Neyse konuya gelicek olursak çok teşekkürler. Yıllardır kimse sezonluk anime çetvellerini çevirme zahmetine girmiyordu. Uzun bir aradan sonra güzel oldu. Zahmet olmaz ise arada yaparsınız böyle Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
painscream 6 Mayıs 2015 Share 6 Mayıs 2015 God Eater serisinin PV si. Çizimler biraz garip gibi, ufotable yapacak seriyi. Bakalım nasıl bir şey çıkacak ortaya? Oyundan uyarlama anime serisini başarabilecekler mi? Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Sakuragi 7 Mayıs 2015 Share 7 Mayıs 2015 Gangsta'ya talip yoksa ben almak isterim Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
loykad 7 Mayıs 2015 Share 7 Mayıs 2015 God Eater serisinin PV si. Çizimler biraz garip gibi, ufotable yapacak seriyi. Bakalım nasıl bir şey çıkacak ortaya? Oyundan uyarlama anime serisini başarabilecekler mi? Ovvv çizimlere bayıldım, oyuna yakın olsun diye uğraşmışlar bence. Çok sevdim çizimleri (öhöhöhöö sakuyaaaaaaa öhhöhö). Heyecanla bekletir bu insanı, çok saracak diye umuyorum. UBW balonu gibi olmasın da Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
painscream 25 Mayıs 2015 Share 25 Mayıs 2015 Gangsta 1.5 PV isimli bir PV yayınlanmış. Bence, yaz sezonunun iyi serilerinden biri olacak. Seiyu kadrosu da gayet güzel gözüküyor. Ana karakterlerden birini Grimmjow seiyuusu seslendiriyor, zaten sesi duyunca direkt Grimmjow' dur bu dedim. Ayrıca Fate Stay Night' dan Archer' ı da seslendiren kişi. (Suwabe, Junichi) Kendisini aslında baya seride duymuşum şimdi sayfasına bakınca farkettim. PV deki esmer ablamız da gayet güzel. Onun dışında Overlord' dan beklentim var. Bakalım, bu seriler beklentimi karşılayacak mı? Charlotte' de var ama onun yönetmeni biraz acemi görünüyor. Bölüm yönetmenliği ve asistanlık yapmış ama bu ana yönetmen olarak ilk işi. Umarım altından başarıyla kalkar. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Sakuragi 25 Mayıs 2015 Share 25 Mayıs 2015 Gangsta'ya talibim, eğer başka taliplisi yoksa )) Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
suke 25 Mayıs 2015 Share 25 Mayıs 2015 God Eater serisinin PV si. Çizimler biraz garip gibi, ufotable yapacak seriyi. Bakalım nasıl bir şey çıkacak ortaya? Oyundan uyarlama anime serisini başarabilecekler mi? Ben beğendim çizimleri, direk 2d olsaydı daha iyi olurdu ama olur o kadar. Oyundaki gibi durmuyor niyeyse. Yine de ben God Eater'ı Final Fantasy X Shingeki no Kyojin olarak görüyorum. Büyük ihtimal de tamamlanınca izleyeceğim, çöp bile çıksa izlerim her türlü Alisa için. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
fake 25 Mayıs 2015 Share 25 Mayıs 2015 Gangsta'ya talibim, eğer başka taliplisi yoksa )) çevir saku, çevir. allah kolaylık versin Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
BuDu 12 Haziran 2015 Yazar Share 12 Haziran 2015 Çizelgenin final versiyonu ilk mesaja eklenmiştir. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Önerilen İletiler
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap