Jump to content
  • Kayıt Ol

Ore Monogatari


painscream

Önerilen İletiler

69455l.jpg

Takeo 2 metre boyunda 120 kilo ağırlığında bir lise öğrencisidir. Takeo günlerini kızlar arasında çok popüler olan fakat kızlara karşı duyarsız çocukluk arkadaşı Suna ile geçirmektedir. Bir sabah Takeo trende tacize uğrayan bir kızı kurtarır ve hikayemiz burada başlar.

Kişisel Yorum:

Seri gayet iyi başladı ve izlerken insanı güldürüyor da. Romantizm öğesi nasıl devam edecek, araya birileri girecek mi ilerleyen zamanlarda göreceğiz. 24 bölümlük bir seri olacak, o yüzden 24 bölümde de böyle gitmeyecek gibi geliyor bana.

5. Bölüm:

Suna' nın ablası geldi bu bölümde. O da Takeo' ya karşı boş değil gibi duruyor. Fakat, bana bu biraz garip geldi. Takeo, bu yaşına kadar kızlar açısından şansı yaver gitmemiş biri. Bir sevgili bulunca başka bir seveni daha ortaya çıkıyor. Gerçi, gerçek hayatta da buna benzer 1-2 durumu gözlemlemiştim. Biriyle çıkmaya başlanıldığında, hiç düşünülmeyen birileri bile ortaya çıkabiliyor. Pek hoş değil, bu zamana kadar nerelerdeydiniz dedirtir genelde. :011:

Onu geçersek, Yamato bir şey saklıyor. Hep temiz kalpli denildiğinde bir dalıyor, ben o kadar da temiz değilim dermiş gibi. Ne saklıyor merak konusu. Tek başına yaşıyor gibi görünüyor sanki. Daha önce de sevgilim oldu gibi bir şey çıkabilir ki, böyle bir şey bekliyorum ben. Bunu Takeo önemsemez fakat daha başka bir şey de çıkabilir. 1-2 bölüme görürüz nasıl olsa.

Suna' nın ablası Takeo' dan hoşlansa da Takeo' ya karşı bir girişimde bulunmayacaktır bence. Çünkü, gözlemledi biraz ve uygun olduğunu gördü gibi. Ama sakladığı şeye göre olaylar dönebilir. Takeo için pek sorun olmayacağını düşünüyorum ama bakalım. Aklıma çeşit çeşit şeyler geliyor ama değildir onlar muhtemelen. İzleyip göreceğiz artık.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

  • İleti 2
  • Oluşturma
  • Son yanıt

En Çok Yazanlar

  • painscream

    1

  • crows005

    1

  • cakiphan

    1

En Hareketli Günler

En Çok Yazanlar

En Hareketli Günler

Serinin tek beğenmediğim kısmı her bölümde Take'nin kendini ve arkadaşını tanıtıp kısa özet geçmesi. Farklı ilerliyor seri, benzer serilerdeki gibi sonuna kadar itiraflarını beklemiyorsunuz. Bu arada, seriyi yakın zamanda sitemizden yayınlamaya başlayabiliriz.

Beklemede şu anda ancak günceli gidiyorum. Beklemede kalın.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Suna'nın ablası beni benden aldı yahu. Ailedeki en normal kişi budur herhaldetumblr_nnyakf3WwN1ql0375o1_500.gif

tumblr_nnzygnnPVj1seoz4xo8_500.gif

Yaaa işte böyle hep elinden kaçırdıktan sonra anlarsın kıymetini (yada belki 18ini doldurmasını felan bekliyordu kim bilir) ama işte yemeyenin malını yerler sende böyle

tumblr_nnyc8wqjZq1sjd48ao2_r1_250.gifkapaklanırsın yerlere güzelim :D

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgilendirme

Forum Kuralları'mızı okudunuz mı?