Fingolfin 9 Haziran 2015 Share 9 Haziran 2015 MAL AniDB Konusunu yukarıdaki linklerden bulabilirsiniz ama kısaca söylemek gerekirse öğretmenlik yapmaya zorlanan bir otakunun anlamlı ve bir o kadar da dokunaklı hikayesi. --------------------------------------------------------------------------- Mangasını okuduğumdan olayları izledikçe hatırlıyorum. Ama bütün bunları bir de renkli ve sesli görmek güzel oluyor. İzlerken eğlenebileceğiniz, sıkılmayacağınız bir anime. Teması esas olarak komedi, bunun yanında da slice of life ve kimi zamanda dram(trajedi) içerikli. Şu ana kadar izleyebildiğim noktada tek sevmediğim şey kız kardeşin seiyuusu. Mangayı okurken hayal ettiğim gibi değildi. Sonuç olarak puanımı açıklayıp, topu sizlere bırakayım. 8/10 Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
CHOBiTS 7 Temmuz 2015 Share 7 Temmuz 2015 Animesini izliyorum GTO havası taslayan ve son derece itici bir öğretmen sıksada diğer karakterler için izliyorum. Çizimleri sezon animeleri içinde izlediklerimden en çocukcası durumunda. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Önerilen İletiler
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap