Jump to content
  • Kayıt Ol

CDJapan'dan bülten abonelerine özel indirimli figür kampanyası


Bakayalo

Önerilen İletiler

Bakayalo

Sadece Ankara'da elden alabilecekler için.

*Bu bir satış ilanı değil, bir indirim fırsatını paylaşma önerisidir. Ben bundan bir şey kazanmayacağım.*

CDJapan, anime figürleri bültenine abone olanlara özel bir ultra indirim kampanyası yapıyor. Altı figür var sadece, ama indirimler % 60-70. CDJapan'daki ilgili sayfalar sadece bülten abonelerine göründüğünden, başka sitelerden link vereceğim, yanına da CDJapan fiyatı artı tahminî yol parasını yazacağım:

One Piece - Violet/Viola (Figuarts Zero): 1080¥ + 500¥ (~36 TL)

Cardcaptor Sakura (S.H. Figuarts): 2000¥ + 500¥ (~56 TL)

Code Geass R2 - Guren Type-08 Elements (Bandai): 750¥ + 500¥ (~28 TL)

GUNDAM Rec. in G - Robot Spirits <Side MS> G-Self (Bandai): 1920¥ + 750¥ (~60 TL)

Zone of the Enders - DEF. Vol.2 Anubis (Union Creative): 1740¥ + 750¥ (~56 TL)

Zankyou no Terror - Nine (mensHdge): 4000¥ + 1150¥ (~115 TL)

Gelelim Ankara ile alakasına. İndirimler bülten abonelerine özel olduğundan, siparişi ancak bir abone verebilir. Yol parası için yazdığım rakamlar da yaklaşık 2 kiloluk bir pakete eklenmesi hâlinde tutacağı asgari meblağlar; bunlardan biri kendi başına sipariş verildiğinde o meblağlar ortalama 700¥ kadar artar. Benim şu anda vermeye hazırlandığım bir sipariş var, o pakete bunlardan birini ikisini (ağırlığına bağlı) ekleyebilirim. Zankyou'dan Nine'ı isteyen olursa onu bir veya iki eklentiyle ayrı bir paket yapmak yerinde olur, zira kargo ücretinin makul seviyede olması için paketin 2 kilogramı geçmemesi gerekiyor ve o figür 1088 gram; yanına benim alacaklarım da 900 gram olsa 2610¥ kargo ücretinden ona 1450¥ falan düşer, 5 bin yeni geçen siparişe verilen 300¥ bonus da bana kalacağından onu düşüp 1150 sayarız.

Ben yarın öbür gün siparişimi vereceğim. Bunlardan birini almak isteyen olursa bana söyler, ben paketime eklerim, tahminen Ağustos ortasında gelir (zira mevcut paketimde Temmuz sonunda çıkacak ürünler var); buluşuruz, elden teslim ederim. Net fiyatı siparişi verdiğimde hesap edip söylerim (paketin kompozisyonuna göre iki üç lira fark edebilir); parasını figürü verdiğimde alırım.

Stoklar azalıyor; Nine'dan 8, Anubis'ten 24 tane kalmış. Almak isteyen varsa kararını çabuk versin. Nine muhtemelen yarına kalmaz, diğerlerini bilemem.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

  • İleti 9
  • Oluşturma
  • Son yanıt

En Çok Yazanlar

  • Bakayalo

    4

  • tabibitosan

    2

  • fake

    2

  • Shiranui

    2

En Çok Yazanlar

Fake bana Viola-chan alsana.:dft001:

alırız yavrum. hele bir insan ol, daha neler neler alırım ben sana tabibi! :P

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

[WRONG]Guren Nenodroid iyi göründü de, bu bahsettiğin indirimle ne kadara geliyor usta? Steam'in yaz indirimi yeterince harcama tehlikesi yaratıyor iyi hesaplama yapmam lazım bütçem kısıtlı... XD[/WRONG]

Zaten yazmışsın.. Uyku kafama vurmuş :S

O guren'i alacağım büyük ihtimalle ama yarın gün içinde kesin durumu bildiririm...

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Bakayalo

An itibariyle Nine bitmiş. Sayfaları artık bana da -niyeyse- göstermiyor, dolayısıyla diğerlerinden kaçar tane var bilemiyorum; ama tedbiren hepsini bookmark ettiğimden bookmarks sayfamdan sepete ekleyebiliyorum; artık eklediklerim gelir mi gelmez mi, siparişi tamamlarken göreceğiz. Neyse!.. Almak isteyen varsa sahura kadar söylesin, sahurda siparişi vericem. Sahura kadar muhtemelen ayakta olurum, özel mesaj ile ulaşın.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Bakayalo
Usta o Guren'i ekle listene :P

Guren'i de ekledim siparişi de verdim. Bir Guren ile bir Cardcaptor Sakura da bana. Hadi hayırlı olsun. İnşallah dandik çıkmaz :011:

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

  • 2 hafta sonra...
Bakayalo

Figürlerin stok ve fiyat durumlarıyla ilgili bi güncelleme geçeyim.

Sakura kızımız ile Viola aplamızın figürleri istendiği kadar satılmamış olacak ki şu anda aynı fiyatlarla genele açılmış. İsteyen üye olup alabilir. Her yeni üyeye ilk siparişte de kullanabileceği 300 yen puan veriyor site, toplu sipariş vermenin avantajını yarı yarıya sağlar yani. Kayıtsız kargo seçerseniz aynı hesaba bile gelir.

Code Geass Guren'inin indirimini azıcık kısıp fiyatını 810 yen yapmışlar. Bu da keza. Kaçırdım diye üzülen varsa üye olup sipariş verebilir. Artı yol eksi hoşgeldin puanı 1720 yen yani 38 lira yapar. Takip numarası olmayıversin derseniz 1310 yen yani 29 liraya iner.

Nine ve Anubis bitmiş. Gundam ise 3360 yene zıplamış.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgilendirme

Forum Kuralları'mızı okudunuz mı?