kaitokid_23 23 Temmuz 2015 Share 23 Temmuz 2015 S.a arkadaşlar sizlere sormak istediğim bir sorum olacak. Altyazıyı aegi sub a attığım da çevirisini yaptıktan sonra kaydedip çıktıktan sonra videoya atınca görünmüyor neden olabilir? Not: Altyazı ve video ismi aynıdır... Son olarak kaydettiğim zaman yeni bir dosya olarak kaydediyr. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Kusotaku 23 Temmuz 2015 Share 23 Temmuz 2015 Kapat aç, düzelir. Açıkçası benim de bi' fikrim yok. -_- Ne yaptığını görmeden de bi' yorum yapabileceğimi sanmıyorum. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
kaitokid_23 23 Temmuz 2015 Yazar Share 23 Temmuz 2015 Şimdi altyazı yok hurd sub videodan söküldü altyazı altyazıyı aegi sub da çevirince normalde dosyayı orijinal dosyaya kaydeder değil mi? Ama bunda tıpkı farklı kaydetmiş gibi yeniden kaydediyor ve altyazı video da görünmüyor. Nedeni ne olabilir? Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Tolip 23 Temmuz 2015 Share 23 Temmuz 2015 Alt yazı uzantısı farklı ise (.str gibi) aegisub dosyayı .ass olarak kaydeder. Bundan kaynaklanıyor olabilir. Alt yazının görünmemesi meselesini ise bilemiyorum nedendir diye. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Önerilen İletiler
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap