Belsenkrieg 28 Temmuz 2015 Share 28 Temmuz 2015 Arkadaşlar animelerde resimlerini attığım gibi karakterlere ne deniyor Bu tür daha olgun kız karakterlerin olduğu animeler izlemek istiyorum ama bunların ayrı bir türü yok galiba bana bu tür karakterlerin olduğu animeler önerirmisiniz? Şimdiden teşekkürler. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
loykad 28 Temmuz 2015 Share 28 Temmuz 2015 Onee-sama diyorum ben onlara genelde, yani öyle geçiyor olması lazım, kabaca "ablamız" Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Belsenkrieg 28 Temmuz 2015 Yazar Share 28 Temmuz 2015 Aynen o türlerde kişilerin olduğu anime önerileriniz varsa alıyım Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
aysöken 29 Temmuz 2015 Share 29 Temmuz 2015 Bunlara direkt milf deniliyor. Gerisini sen halledersin artık. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Belsenkrieg 29 Temmuz 2015 Yazar Share 29 Temmuz 2015 Bu tür karakterlerin olduğu anime önerseniz Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
loykad 29 Temmuz 2015 Share 29 Temmuz 2015 Milf diyince yanlış yerlere çıkar onun kapısı bak ben diyim. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
suke 29 Temmuz 2015 Share 29 Temmuz 2015 Aslında milf ile alakası yok. Daha çok has abla sınıfındaki karakterleri soruyor, en azından resimdeki Momoyo öyle bir karakter. Ya da kısaca Gurren Lagann'dan Kamina benzeri karakterlerin hatun versiyonlarının olduğu animeler soruluyor. Bleach'den Yoruichi tipi karakterler benim anladığım kadarıyla, hem olgun (tipten ziyade karakter olarak), hem korkusuz, hem güvenilir, hem başkalarını pek takmayan kendi kafalarına göre takılan, hem elinden her tür iş gelir vs vs vs. Animenin türüne göre farklılık gösterebiliyor tabi, bir slice of life'taki ablayla, fantezi aksiyon animesindeki bir ablanın aynı şeyleri yapması beklenemez. Code Geass'tan Cornelia, Overman King Gainer'den Adette Kistler, Seirei no Moribito'dan Balsa, Black Lagoon'dan hem Revy, hem Balalaika, hem de diğer hatunlar , Jormungand'dan Valmet, Ga-Rei: Zero'dan Yomi, Highschool of the Dead'den Saeko, FLCL'den Haruko, Kill la Kill'den Satsuki, Canaan'dan Alphard, Claymore'dan Teresa, Miria, Galatea, Cowboy Bebop'tan Faye, Gundam 00'dan Sumeragi Lee Noriega listeme kısaca baktığımda aklıma gelen ablalar. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Belsenkrieg 29 Temmuz 2015 Yazar Share 29 Temmuz 2015 Aslında milf ile alakası yok. Daha çok has abla sınıfındaki karakterleri soruyor, en azından resimdeki Momoyo öyle bir karakter. Ya da kısaca Gurren Lagann'dan Kamina benzeri karakterlerin hatun versiyonlarının olduğu animeler soruluyor. Bleach'den Yoruichi tipi karakterler benim anladığım kadarıyla, hem olgun (tipten ziyade karakter olarak), hem korkusuz, hem güvenilir, hem başkalarını pek takmayan kendi kafalarına göre takılan, hem elinden her tür iş gelir vs vs vs. Animenin türüne göre farklılık gösterebiliyor tabi, bir slice of life'taki ablayla, fantezi aksiyon animesindeki bir ablanın aynı şeyleri yapması beklenemez.Code Geass'tan Cornelia, Overman King Gainer'den Adette Kistler, Seirei no Moribito'dan Balsa, Black Lagoon'dan hem Revy, hem Balalaika, hem de diğer hatunlar , Jormungand'dan Valmet, Ga-Rei: Zero'dan Yomi, Highschool of the Dead'den Saeko, FLCL'den Haruko, Kill la Kill'den Satsuki, Canaan'dan Alphard, Claymore'dan Teresa, Miria, Galatea, Cowboy Bebop'tan Faye, Gundam 00'dan Sumeragi Lee Noriega listeme kısaca baktığımda aklıma gelen ablalar. Aynen öyle senin dediğin tanım daha fazla uyuyor Milf biraz daha başka yönlere kaçıyor bu yüzden bu karakter tiplemelerinin tam tanımı yok.Bu beni üzüyor çünkü bu tür kızlardan hoşlanan biri olarak adlarının olmaması koyuyor Yinede dediğin gibi mesela harem animelerindeki diğer kızlardan daha olgun daha düzgün düşünen daha gerçekçi tipler bunlar. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Önerilen İletiler
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap