Jump to content
  • Kayıt Ol

Phantasy Star Online 2


Akuma_Blade

Önerilen İletiler

A17513-1371735471.1439245777.jpg

SEGA'nın 2012 yılında önce PC ardından da PS Vita ve Android ile iOS'a da çıkartılan MMO oyunu Phantasy Star Online 2 için serinin 15. yıldönümünü kutlamak amacıyla TV serisi Anime uyarlamasının yolda olduğu açıklandı ve yapıma ait bir teaser de gösterildi.

http://www.youtube.com/watch?v=jY-r1j1uv20

Keiichiro Kawaguchi (Dragon Collection, Getsumen Heiki Mina, Hayate The Combat Butler, Jinsei, Kowarekake no Orgel, Mayo Chiki!, Mayo elle Otokonoko, Million Doll, Minami-ke, Moetan, Nyan-koi, OniAi, Princess Resurrection, Psychic Squad, Sket Dabce, Zettai Karen Children OVA) yapımın yönetmenliğini üstlenirken Mitsutaka Hirota (Yowamushi Pedal, Rainbow - Nisha Rokubō no Shichinin, Pince of Tennis II, Persona 4 Animation, Avengers Confidential, Bayonetta, Hunter X Hunter, Itazura na Kiss, Kaiji, One Outs) ise senaryoyu hazırlıyor. Key animasyon geçmişli Minako Takasu karakter tasarımlarını hazırlıyor. Bu yönde bir haber gelmemiş olsa da oyunda kostüm ve zırh/Mecha dizaynlarını yapan Mamoru Nagano (Juusenki L Gaim, Five Star Stories, Gothicmade, Brain Powerd, Zeta Gundam) ile de çalışılacağını düşünüyorum.

Serinin 2016'da yayına gireceği açıklanmış olup net tarih verilmiş değil. Öte yandan 19 Eylül'deki Tokyo Game Show'da detaylarla ilgili bir sahne sunumu yapılacak.

Kaynak: ANN

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

  • İleti 0
  • Oluşturma
  • Son yanıt

En Çok Yazanlar

  • Akuma_Blade

    1

En Hareketli Günler

En Çok Yazanlar

En Hareketli Günler

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgilendirme

Forum Kuralları'mızı okudunuz mı?