Jump to content
  • Kayıt Ol

Heavy Object


Akuma_Blade

Önerilen İletiler

Heavy-Object1.jpg?resize=672%2C370

HeavyObject.jpg

Dengeki Bunko yayınevinin çok satan bilimkurgu/fantezi roman serileri Toaru Majutsu no Index ve Toaru Kagaku no Railgun'un yazarı Kazuma Kamachi'nin askeri bilimkurgu temalı roman serisi Heavy Object Ekim'de TV anime'sine uyarlanıyor.

Birleşmiş Milletler'in dağılması VE 4 güç bloğunun kaynaklar için birbiriyle düşük yoğunluklu çatışmalara girmesi üzerine Dünya bir savaş alanına dönüşmeye doğru ilerlemeye başlar. Öte yandan bir nükleer savaş hiçbir taraf için kabul edilebilir olmadığından, bu süreç OBJECT denilen çok amaçlı zırhlı savaş birimlerini doğmasına yol açar. Hikaye, 4 güç bloğundan biri olan Legitimate Krallığı tarafındaki mühendis adayı Quenser Barbotage'ın gözlerinden anlatılır.

Seri aynı yayınevinden çıkmış Toaru Majutsu no Index ve Toaru Kaku no Railgun'da olduğu gibi JC Staff tarafından hazırlanılıyor. (Nadesico için çıkan Gekiganger IIII'de olduğu gibi bu yapım da bir "inside show" aslında)

Takashi Watanabe (Boogiepop Phantom, Hataraku Maou-sama, Freezing, Ikki Tousen, Lost Universe, Rave Master, Shakugan no Shana, Slayers, Starship Operators) serinin yönetmenliğini üstlenirken senaryo adaptasyonu Hiroyuki Yoshino (Gundam SEED, Gundam SEED DESTINY, Code Geass: Lelouch of Rebellion, Macross Frontier, Guilty Crown, Kuroshitsuji, Accel World, Toaru Majutsu no Index: Kiseki no Endymion, Toaru Kagaku no Railgun S, Dance in the Vampire Bund, Denpa Teki na Kanojo, My Hime, Ny Otome, Seikon no Qwaser, Strike The Blood, Trinity Seven, Vividred Operation, World Trigger) tarafından hazırlanılıyor.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

  • İleti 2
  • Oluşturma
  • Son yanıt

En Çok Yazanlar

  • Akuma_Blade

    1

  • Bakayalo

    1

  • Shiranui

    1

En Hareketli Günler

En Çok Yazanlar

Bakayalo

Güz sezonunun ümitle beklediğim dizilerinden biri. JC Staff yarım yamalak iş yapmaz. Yoshino da ümit verici. Toaru X no Y serisine kıyasla daha inandırıcı bir ciddiyet görebiliriz umarım. Ciddi bilimkurgu inandırıcı olmayınca pek çekilmiyor da :006:

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Kitapları oldukça eğlencelidir. Serideki mekalar çoğu kişi için tuhaf olsalar da benim görüşümde 26 metrelik insansı araçlardan daha mekadırlar.

Tamirci teyzeye +1, Uçak gemisi içinde... Neyse anlatmayayım da, 9. kitapta geçen olay animeye spoiler olmaz gibi geliyor...

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgilendirme

Forum Kuralları'mızı okudunuz mı?