Jump to content
  • Kayıt Ol

Garo: Moon of Crimson


Akuma_Blade

Önerilen İletiler

garo.jpg

Garo külliyatının 10. yılı dolayısıyla geçtiğimiz yıl yapılan toplu bir açıklamayla yeni bir TV dizisi, 2 yeni ev sineması spinoff'u, bir sinema filmi, sahne müzikali ve bunun yanısıra bir Anime serisine ve bir de Anime filmine de yeşil ışık yakılmıştı. Anime filme dair henüz bir haber olmasa da Garo: Gurren no Tsuki (Moon of Crimson) adlı Anime serisi ile açıklama bu hafta geldi.

Sanılanın aksine bu seri geçen sene vizyona giren Carved Seal of Flames'ın bir devamı değil. Zaten olaylar da ortaçağ Avrupa'sında değil Heian dönemi Japonya'sında geçiyor. Japon popüler kültüründe önemli yere sahip "onmyouji" Abe no Seimei'den hareketle başrolde bir bayan yeralacağı biliniyor.

İlk serinin ana sorunu reji ve senaryonun istikrarlı şekilde ilerlemeyişi idi, yapımcılar bu sorunu kesinkes çözme yoluna gitmişler gibi görünüyor. Atsushi Wakayabashi (Guin Saga)'nın yönetmenliğini üstlendiği yapımın senaryo editörlüğünü Sho Aikawa (Vampire Princess Miyu, Hakkenden, Hades Project Zerymer, Dangaioh, Daimaju Gekitou Hagane no Oni, Angel Cop, AD Police, Wrath of Ninja, Un-Go, 12 Kingdoms, Sorcerer Hunters, Shikabane Hime, Nadesico, Ghost Slayers Ayashi, Blood Reign, Casshern: Robot Hunter, Gad Guard, Genocyber, Eureka 7 AO, Full Metal Alchemist ve ayriyeten Kamen Rider Blade dizisi) üstlenirken bölüm senaryo kadrosu Toshiki Inoue (Ushio & Tora, Chaos Head, Death Note, Detective Conan, Yu-Gi-Oh!, Ranma, Legend of Duo, Kindaichi Shounen no Jikenbo, Dennou Coil, Devil May Cry, Galaxy Angel, Dragonball / Dragonball Z, Fist of North Star, Ironman, Kiba, ayrıca Kamen Rider külliyatı gibi)'nin yanısıra Takao Yoshioka (Shigatsu wa Kimi no Uso, High School DXD), Seishi Minakami (Toaru Kagaku no Railgun S), Maskai Wachi (Kingdom), Shinichi Inotsume (Gangsta) ve ilk seriden Shigeru Morikoshi (Knights of Sidonia, Garo: Carved Seal of Flames) gibi kendini kanıtlamış bir senarist kadrosu içerecek.

Yapımın karakter dizaynları kendini kanıtlamış bir Mangaka olan Masakazu Katsura (Tiger & Bunny, DNA², Iria Zeiram, I's, Video Girl Ai, Zetman) ile çalışılacak. Yayın tarihi konusunda ise net bilgi henüz gelmedi.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

  • İleti 2
  • Oluşturma
  • Son yanıt

En Çok Yazanlar

  • gundamaster

    1

  • Akuma_Blade

    1

  • Fingolfin

    1

En Hareketli Günler

En Çok Yazanlar

En Hareketli Günler

Geçen seneki animesine umutla başlamıştım ama belli noktadan sonra bırakmıştım. Nedenini tam hatırlamıyorum ama belli ki bir şeyler soğutmuş beni. İnşallah bir sonraki tatmin edici olur.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgilendirme

Forum Kuralları'mızı okudunuz mı?