Jump to content
  • Kayıt Ol

Joker Game


Akuma_Blade

Önerilen İletiler

A17534-2040853128.1439246510.jpg

Koji Yanagi'nin casusluk temalı kurgusal tarihi romanından uyarlanan yapım Production IG'den geliyor ve yönetmenliğini Kazuya Nomura (Ghost in the Shell ARISE Movie, Robotics Notes, Sengoku Basara), karakter dizaynını ise Shirow Miwa (Dogs: Bullets & Carnage) üstleniyor.

Romanın konusu II. Dünya Savaşı'ndan az önce, 1937'de geçiyor. İmparatorluk ordusundan Yarbay Yuki gizlice doğrudan kendi komutası altında hizmet verecek D kod adlı bir casus örgütü kurar. Amacı dış güçlere ve onların içerideki köstebeklerine karşı doğrudan mücadele etmektir. Üstlerinin emirlerine itaatsizlikten askeri mahkemeye gönderilmekle karşı karşıya olan bir asker Yuki tarafından keşfedilir ve bu cezadan kurtulmak karşılığında yeni bir isim -Jiro Kato- alarak bu takıma katılması teklif edilir. Sadece üç kural vardır: "Asla öldürme, asla yakalanma ve asla öldürülme", bunun dışında her yol (yalan, manipülasyon, şantaj, göz korkutma vs) mübah kılınmıştır.

Ağır bir eğitim programından sonra kendisine verilen ilk görev Amerikan büyükelçisi Graham'ın gizli evraklarını ele geçirmek olacaktır. Fakat bir süre sonra evrakların peşinde olan tek kişinin kendisi olmadığını anlar. İngiliz, Sovyet, Japon askeri istihbaratlarının ve hatta D'nin içine karıştığı bir kaotik bir gizli savaşa sürüklenir.

jokergame02.jpg

Yanagi Joker Game romanını 2008'de yayınlandı ve bu romanla ertesi yıl Japon Gizem Yazarları Birliği'nin En İyi Roman ödülünü kazandı. Bu başarı üzerine Yanagi romanı seriye dönüştürdü, "Double Joker" 2009'da, "Paradise Lost" 2012'de ve "Last Waltz" bu sene yayınlandı ve seri toplamda 1 milyonu satan bir satışa ulaştı

Website_large_joker.jpg

http://www.youtube.com/watch?v=o3aR3THrOcg

Ayrıca Yu Irie'nin yönetmenliğinde çekilen Live Action uyarlaması 31 Ocak'da vizyona gitmişti. (Merak edenler için, DVD/Blu Ray'i daha dün nete düştü ama İngilizce altyazı göremediğim için henüz yorum sunamıyorum)

Anime serisinin yayın tarihi ve tam kadro hakkında henüz bilgi yok ama yeni bilgiler elime ulaştıkça paylaşacağım.

Kaynak: ANN

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

  • 7 ay sonra...
  • İleti 1
  • Oluşturma
  • Son yanıt

En Çok Yazanlar

  • Akuma_Blade

    1

  • moothy

    1

En Hareketli Günler

En Çok Yazanlar

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgilendirme

Forum Kuralları'mızı okudunuz mı?