blackburn 19 Ağustos 2015 Share 19 Ağustos 2015 [bIMG]http://www.cosplayturkiye.com/wp-content/uploads/2015/03/Spring-2015-Anime-Chart.jpg[/bIMG] 2015 anime listesi deyip, fake atan arkadaşa en ağır şekilde küfür eder ve ilgilerinize sunarım. Birde dalga geçer gibi sisterhood yapmış kişiliksiz! Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
AkuTan 20 Ağustos 2015 Share 20 Ağustos 2015 Dostum fake anime chartları tarihin başlangıcından beri var, hatta bi ara türk fansub grupları BAYA yemiş, fake bi charttan çevirecekleri animeleri seçip konularını bile açmışlardı Yalnız burada hata sende, Sağ altta "bu chartı ciddiye aldıysanız sorumluluk kabul etmiyoruz" diye adamlar not bile düşmüş iyilik edip. Ki onu da geçtim yaz mevsimini bitirdik neredeyse, İlkbaharı geçeli oldu 3-5 ay. Birkaç farklı konuda söyledim yine söyleyeyim, Eğer anime haberlerini düzenli olarak takip etmiyor, 3-5 ayda bir acaba ne gelecek diye bakıyorsanız google'da aramak yerine güvenilir bir kaynağa bakmak en sağlıklısı. Neregate.com'u takip edebilirsin mesela, sezon anime chartları her zaman en hızlı ve güvenilir oluyor. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Önerilen İletiler
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap