Jump to content
  • Kayıt Ol

2015 Sonbahar


ozman

Önerilen İletiler

  • İleti 15
  • Oluşturma
  • Son yanıt

En Çok Yazanlar

  • darkeros

    2

  • loykad

    1

  • ozman

    1

  • Shiranui

    1

Owarimonogatari geliyor sonunda Allah'a şükür, zevkli kısımlar başlıyor <3<3

Onun haricinde tek merak ettiğim Kowabon oldu, diğerleri gereksiz. Utawarerumono'nun animesini görmek şaşırttı haberim yoktu.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Sonbahar diyince,yağmurlu serin havada mis gibi evde oturup anime izlemek geliyor akla değil mi? :) Halbuki gerçekte olan sabahın köründe çoğumuzun o iç karartıcı sinir bozucu havada, 2 kuruş para kazanacağız diye donumuza, ayağımızda ki çoraba kadar ıslanıp vıcık vıcık sırılsıklam sonbaharı geçireceğimiz gerçeğidir aslında. :D Neyse bu kadar iç karartma yeter yeni tablo geldiğine göre hemen elde kupon bankoları yazayım. Owarimonogatari ve Noragami aragato bu sezon garanti izleyeceklerim. Sonradan listeden çıkış yapıp sürpriz yapanlar hatta mal ilk 100 listesine girenler bile olabilir. Her yeni mevsim beraberinde beklenmeyen sürprizleri de getirebiliyor. ( One punch man sanki Levi'nin kel hali ile Bleach de ki Madarame ikkaku arası bir şey olmuş :D )

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Şimdi gördüm. Shingeki Kyojin Chuugakkou (bunu doğru yazacağım diye 5 sefer yukarı isime tekrar baktım) Bunu da mutlaka izleyeceğim. Böyle kısa speciallar kebab oluyor.:P Mal listemi şişirmeye iyi yarıyor ohh mis :P Öncek, Shingeki Kyojin specialı 7. bölümde çakıldı kaldı zaten. Son 2 bölümü bulabilene aşk olsun. :dft005:

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

*** : Aylardır beklediklerim, muhakkak izleyeceklerim

Gundam: Iron-Blooded Orphans : Gundam'ın artık Mecha harici Anime'lerle üne kavuşan a-sınıfı senaristlerle çalışmaya başlama zamanı geldi de geçiyor derken haberini alıp sevindiğimiz seri. Mecha lobisinde şu an Mari Okada ile karışık düşünceler olsa da şahsen tek başına yazma özgürlüğü verilmiş bir kadın senaristin hassasiyetlerinin Gundam'a katkı yapacağını düşünüyorum. Güzel dizaynlar ve yenilikçi fikirler de bonusu olacak tabii ki. Umudumuz yeni arkadaşları Gundam'a çekmeye katkı sağlaması, dolayısıyla da külliyatın saygınlığını Gundam 00 zamanındaki noktasına geri taşıması.

Soukyuu no Fafner - EXODUS 2 : 11 yıl önce başlayan yolculuğun sona erdiği yer olacak olan EXODUS ilk yarısıyla hikayesindeki dinamikleri son raddeye ilerletecek katkılar yapyaparken geniş karakter kadrosundan henüz hiçkimseyi harcamamayı da başarmıştı. Hikayenin son kısmı olan EXODUS'da ise hikayenin sonunu görmeyeceği kesin olduğunun ipucu ilk dakikada verilen bir karakter dışında da neredeyse tüm karakterler için tam bir kaos ve belirsizlik hakim. Dünyanın kaderini lafına yada tokadına cevap verilemeyen imba karakterlerin eline bırakmayarak izleyicisini sarsan külliyatın son aşamasına gelene dek önceki kısımları (Right of Left -> Dead Aggressor TV -> Heaven and Earth -> EXODUS) izleyip serinin görkemli finalini görmek için "orada olmanızı" şahsen şiddetle arzu ediyorum.

Young Black Jack : Gerek reji gerek yönetmen, gerek hikaye, gerekse hikayenin yaratıcısı olarak en ufak falso bile hissetmediğim bir yapım. Blackjack OVA'larını/Movie'sini izlediğimden beridir zaten tek beklentim yetişkinlere hitap eden kurguda yeniden başrolde Blackjack izleyebilmekti. OVA'ları/Movie'sini izlemiş olanlar anlayacaktır gerçi diye düşünüyorum, söyleyin, daha başka bekleyebilirim ki?

** : Şu yada bu şekilde beklentim olanlar

Haikyuu! 2: İlk sezon hakikaten spor Anime'lerine farklı bir bakış açısı getirmeyi başarmıştı, mücadelenin devamını izleyebilmek harika olacak.

Heavy Object : To Aru Kagaku no Railgun'un yaratıcılarından sezonun süpriz işlerinden birisi. Romanı okumadığımdan atmosferi konusunda fikrim yok ama cute girls doing cute things'den fazlası olmasa bile izlenesi var gibi geliyor.

Anti Magic Academy : Yeşil ışığı yakıldığının haberi geldiğinden beridir bu seriyi takipte tuttuğumu bilenler biliyordur. Dürüst konuşayım, bunun romanını okumadım ama konu potansiyel vaad ettiğinden beklentilerim yüksek.

* : Çerezlik babından izleyeceklerim

Subete Ga F ni Naru : Farklı konusu ile ilgimi çeken yapımın hala bir fragmanını görememiş olmamdan ötürü yeni bir Aku no Hana troll'ü yememek için bu kez temkinli yaklaşıyorum.

One Punch Man : Herkesin sözbirliği etmişçesine övüp beklemeye aldığımı yapımların tümünde olduğu gibi beklentilerim ve heyecanım dibe düşmüş durumda. Zaman bulamazsam Blu Ray'ini de bekleyebilirim.

Concrete Revolutio : Senarist Sho Aikawa'yı ne kadar sevsem de süper kahraman konseptinin renkli, pop art çağından fırlayıp da gelmiş gibi işlerle sunulmasını yanlış buluyorum. Çocukken izlediğim Gatchaman'ın üstüne -utanmadan arlanmadan yapılan Gatchaman Crowds bunun bariz bir örneğiydi, tamam, sıfır beklenti ile izleyenler sevdiklerini söyleyeceklerse sorun yok ama açıkçası şahsen süper kahraman konseptinin ya karanlık (Zetman gibi) yada oldschool tarzda (önceki Gatchaman OVA'ları gibi) sunulması taraftarıyım. Haliyle benim aklımı çelebilmesi için fazladan performans göstermesi gerekecek diyebilirim Concrete Revolutio'nun.

Owari no Seraph 2 : İlk sezon kolaycı çizimleriyle bende hayal kırıklığı uyandırmışsa da atmosferiyle sezonun en azından bana potansiyel vaad eden işlerindendi. Vampirler adam öldürebiliyor bu yapımda, evet, bunun için bile izleyebilirim 2. sezonu.

World Trigger - Isekai Kara no Toubusha : İlk sezonu zamansızlıktan izleyememiştim, 2. sezonu Manga'da yeralmayan bir fiiler arc üzerine kurulu olduğundan beklenti yapmaya gerek olmayan ama en azından zaman geçirtecek bir materyal görevi görebilir diye bakmaktayım.

Garo - Crimson Moon : İlk sezonun ağzımda bıraktığı ekşi taddan ötürü bir ölçüde temkinliyim ama bu kez senaryo kadrosunun haftalık olarak gelişine çalakalem yazılmış bir hikayeden fazlasıyla karşımıza geleceklerine güvenim tam. İmza attıkları işlerin ortası pek olmasa da yazım tarzlarından ötürü Sho Aikawa ve Toshiki Inoue isimlerinin varlığı benim için yeterli.

Owarimonogatari : Hep başlayayım deyip devam edemediğim Monogatari külliyatını nihayete erdirmemi sağlayabilir. Şimdilik beklentisiz izleyemeye çalışacağım diğer hikayeleri gibi.

Comet Lucifer : Macross Frontier'in zerre hazzetmediğim senarist ve yönetmenini bir araya getirdiğinden açıkçası temkinliyim ama dizaynlarını Terada'nın yapacak olmasını öğrenmek içime az da olsa su serpti. Beklentisiz izleyip sıkıldığımı hissettiğim an bırakmakta beis görmeyeceğim bir seri olacak kendi adıma.

Noragami Aragoto : Iskaladığım sayısız serilerden birisi olduğundan önce Noragami'yi izleyip sonra buna yetişmeye çalışacağım.

Lupin III : Tümden seriye bağlamaları canımı sıkmıyor değil ama ara ara Lupin III gazı iyidir elbette.

İzleyeceğim OVA'lar:

-Gundam The Origin #2 (Çıktığı geceye çerez stoklayıp tüm randevularımı iptal edeceğim yapım olacak)

-Hero Company (GAR tipolojiyi sevdiğim nadir şekilde işleyebilen nadir adamlardan biridir Kazuhiko Shimamoto. Bu isim birşey ifade etmiyorsa bile hemen şimdi yaptığınız iş ne varsa iptal edip Blue Blazes dizisini izleyip ardından Blazing Transfer Student'i okuyun/izleyin. Bana teşekkür etmeye sonra gelirsiniz)

-Tokyo Ghoul Jack

-Akatsuki no Yona

-Triage X

-Noragami

Sonuç:

Her yıl olduğu gibi bu sezon da yılın en sağlam sezonu sonbahar gibi geliyor bana. ** ve *** verebileceğim toplamda 5-6 yapım olması bile yeterli benim için. Neticede beğenileri ve beklentileri ne olursa olsun her izleyici tipini tatmin edecek birşeyler var ve bu bile yeterli açıkçası.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Sabırsızlıkla beklediğim iki seri: Haikyuu! 2 ve One Punch Man. Özellikle One Punch Man :P Umarım beklentilerimle kalmam :(

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Her zaman olduğu gibi sezon bitecek ve ben değerli arkadaşlarımın tavsiyelerine ve yorumlarına göre izleyeceğime karar vereceğim, böylece değerli zamanımı heba etmemiş olacağım. :P

Yine de izlemeyi şimdiden düşündüğüm devam serileri var; Haikyuu ve Noragami. Birkaç da film var göze hoş gelen.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Sonunda Lupin III geliyor. :962129: Başıma bir şey gelmezse birkaç gün geriden gelme pahasına da olsa Lupin için ufak bir dönüş yapacağım gibi. sdfs

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

One punch man'a yazık edecekler ona yanarım

Owarimonogatari,demek son sezona gelinmiş,istediğim gibi bitmesi temenniyle inşallah :S

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

OPM'yi batıracaklarını düşünmüyorum da işleyişi geneli ne düşünecekler onu merak ediyorum. :D

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

One punch man'a yazık edecekler ona yanarım

Owarimonogatari,demek son sezona gelinmiş,istediğim gibi bitmesi temenniyle inşallah :S

Neden yazık etsinler ki? Anime yayınlanmaya başlayınca serinin gidişatını da görmüş oluruz. Hemen felaket tellallığı yapmayalım. :)

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Kusotaku
One punch man'a yazık edecekler ona yanarım

Owarimonogatari,demek son sezona gelinmiş,istediğim gibi bitmesi temenniyle inşallah :S

Madhouse yapıyor, öyle bir şey olacağını sanmıyorum pek. Hayırlısı bakalım.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

  • 2 hafta sonra...

harem ve romantizm olanları mutlaka izlerim diye düşünüyorum ama şu yakın zamanlarda çevirinin düzgün olması gibi bir takıntı ortaya çıktı nedense çeviri bozuk olan seriyi izleyesim gelmiyor.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgilendirme

Forum Kuralları'mızı okudunuz mı?