Hikari no Kishi 28 Ağustos 2015 Share 28 Ağustos 2015 Yılların tecrübesi ve geleneğiyle özel Haçimitsu kız lisesi, büyük bir değişikliğe imza attıp karma lise olur. Fakat okula sadece 5 erkek öğrenci kaydolur. Bu erkek öğrencilerden biri olan Kyoşi Fujino, kızlarla dolu bir cennette girmenin heycanını yaşarken, başına gelecek olaylardan habersizdi. Kusogaki-san kapışalım =) Konu Kusogaki-san'ın isteği üzere açılmıştır seri ile ilgili görüşlerinizi beyan ediniz. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Tolip 28 Ağustos 2015 Share 28 Ağustos 2015 valla favori karakterim müdür Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Bakayalo 28 Ağustos 2015 Share 28 Ağustos 2015 Müdürü ben de çok eğlenceli buluyo rum! Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Hikari no Kishi 29 Ağustos 2015 Yazar Share 29 Ağustos 2015 Evvet 8. bölümü yeni izledim ne desem acaba bence müdür o elemanları atmayacak Meiko ne yaptı öyle ya her yeri meydana çıktı. Anzu'nun hain olacağı hiç aklıma gelmemişti başkana iyici kıl olmaya başladım ama hep müdürün suçu 3 defa yakalandı onun yüzünden bizim elemanlar yandı işin yoksa 1 hafta bekle =( Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Hikari no Kishi 5 Eylül 2015 Yazar Share 5 Eylül 2015 9. Bölümü izledim geldim Çok komik bölümdü Kiyoşi() bir bölümde öldürülmeye yetecek malzemeyi topladı Bu bölüm Meiko ile ilgili düşüncelerimi çok az da olsa değiştirdi çok komikti ya Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
bLueeekun 6 Eylül 2015 Share 6 Eylül 2015 Seriye normalden geç başladım. Şu ana kadar üç bölüm seyrettim ve öyle blurayi beklemem gereken sahnelerle karşılaşmadım. -Yinede karşılaşmayacağım anlamına gelmiyor. - Güzel gidiyor komedisi de iyi. Sevdim. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Hikari no Kishi 6 Eylül 2015 Yazar Share 6 Eylül 2015 komedisi çok iyi animenin ama böyle giderse babam beni döver deli misin bilgisayar başında neye gülüyorsun diyor Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Kusogaki 6 Eylül 2015 Share 6 Eylül 2015 9. bölümde ekrana püskürdüm gülerken. Çok fena bir bölümdü. Özellikle kiyoşi'nin Meiko'nun memeucuna gözünü sokup sonraki sahnede tek gözü yaşarmış bir şekilde ciddi ciddi konuşması çok fenaydı. Ama ekrana püskürmemin sebebi Meiko'nun Adnre'nin meme ucu kılının varlığını sorgulamaya başlayıp "her şeyi geçtim neden meme ucundan kıl çıkmış" dediği yerdi. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Hikari no Kishi 12 Eylül 2015 Yazar Share 12 Eylül 2015 öldüm gülmekten ya 10. Bölüm En baştan yorumlarsam ilk olarak Gakuto'nun delirmesi çok komikti adam sıyırdı resmen. Meiko çekirgeleri neden kendi yakaladı ki Tabii ki bölümün favori karakteri Müdür ve Hana Hana'nın mantarı alınca olanları hatırlaması çok ironikti Kiyoşi()' nin müdüre cevap verdiği sahne süperdi ya Gelecek bölüm çok fena olacak HANA HANA HANA Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Hikari no Kishi 19 Eylül 2015 Yazar Share 19 Eylül 2015 MANTAR MEDUSA Hana x Kiyoşi 11.Bölüm Anime bu bölümde resmen ecchi de zirve yaptı =) Bu vakitte gülemedim de babamlar yakında içimde kaldı aşırı komikti ya Final Tahmin Sanırım kanıtlayacaklar hapishane de kalmaya devam edecekler Hana x Kiyoşi olsun lüüüütfeeen =) Kusogaki-san ellerine sağlık Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Hikari no Kishi 26 Eylül 2015 Yazar Share 26 Eylül 2015 KUSAGAKİ-SAAAAN 2. SEZONU İSTİYORUM =) Çok güzel bitti yaaa Güzel kandırdılar bence. Tam finaldi diye düşünüyorum tam yani ne eksik ne fazla. .Ending den sonra olanlar çok güzeldi o kızlar kimdi öyle yaa. Şimdi tam bizlik anime oldu acaba neler yapacaklar. 2. sezon yapacak kadar malzeme var mı mangada? Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Kusogaki 26 Eylül 2015 Share 26 Eylül 2015 Mangada 2. sezon için yeterli malzeme var. Hatta belki 3. sezonda bile bitmeyebilir mangası. Tabi şu an için 2. sezon ne gelir mi gelmez mi belli değil. Muhtemelen bluray satış rakamlarına bakacaklardır diye tahmin ediyorum. Bluray satış rakamlarıda blurayde izleyecekleri politikaya bakıyor. Son olarak Japonyada yeterince popüler olduğunu live action olarak tekrar yapılması kanıtlıyor gibi yani 2. sezon için gayet yüksek bir şansı var diyebilirim. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Hikari no Kishi 26 Eylül 2015 Yazar Share 26 Eylül 2015 abi ben şahsen ikinci sezon tam erkekler için olacağını düşünüyorum. Sonuçta görevliler kadın suçlular kadın tam yuriye kayacak seri =) Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
bLueeekun 27 Eylül 2015 Share 27 Eylül 2015 Yok mu mangasını Türkçeye çeviren gidip okuyalım olmadı İngilizce okuyacam. Fena bitti la. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
calieran 27 Eylül 2015 Share 27 Eylül 2015 http://mangafox.me/manga/kangoku_gakuen/ yumulun 81. bölümden başlayın Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
cakiphan 8 Ekim 2015 Share 8 Ekim 2015 Daha seriyi izlemedim ama sonuncu Bölümün kapanışından sonra gelen kate karakterinin sesini duyunca ikinci sezon için beklemeye başladım bile. Koşimizu Ami'yi böyle bir karakter ile bekliyordum kaç zamandır ( bu sezon sadece gangstada rol almıştı bildiğim kadarıyla) ikinci sezon çabuk gelsin Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Önerilen İletiler
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap