BuDu 30 Ağustos 2015 Share 30 Ağustos 2015 Hazırlayan: Deadpool Çizelgeyi indirmek için tıklayınız. Çevrilen serilerin listesi 1) Akagami no Shirayuki-hime 2) Bikini Warriors 3) Chaos Dragon: Sekiryuu Sen'eki 4) Charlotte 5) Danchigai 6) Dragon Ball Chou 7) Gakkou Gurashi! 8) Gangsta. 9) Gate: Jieitai Kanochi nite, Kaku Tatakaeri 10) God Eater 11) Himouto! Umaru-chan 12) Kangoku Gakuen 13) Kurayami Santa 14) Monster Musume no Iru Nichijou 15) Non Non Biyori Repeat 16) Okusama ga Seitokaichou! 17) Overlord 18) Rokka no Yuusha 19) Shimoneta to Iu Gainen ga Sonzai Shinai Taikutsu na Sekai 20) Suzakinishi the Animation 21) Ushio to Tora 22) Wakaba Girl 23) Wakako Zake 24) Working!!! Kişisel değerlendirme: Turuncuyla değerlendirilen bazı seriler yeşil, yeşille değerlendirilen bazı seriler de turuncuyla değerlendirilmeliydi. Kriterler zaman zaman insanı çileden çıkarabiliyor. Anidb puanına göre en iyi 10 seri 1) Non Non Biyori Repeat (7.66) 2) Gangsta. (7.64) 3) Working!!! (7.5) 4) Overlord (7.49) 5) Gate: Jieitai Kanochi nite, Kaku Tatakaeri (7.46) 6) Akagami no Shirayuki-hime (7.32) 7) Rokka no Yuusha (7.21) 8) Shimoneta to Iu Gainen ga Sonzai Shinai Taikutsu na Sekai (7.1) 9) Dragon Ball Chou (7.07) 10) Charlotte (6.97) Yaz sezonunda en çok seri alan çevirmenler 1) ARE-YOU-SURE (5) 2) DobyWan (4) 3) dmc3, eray.gns, Kirisute Gomen (2) 4) Akarulez, bakayalo, BlackMask, bLue-Dragon, cakiphan, CloudT, Deadpool, Eolo-sama, fake, Knut, Kusogaki, LeaRay, Mazel Tov, nephie, omer584, özderya, Sakuragi, Sencestation (1) Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
cakiphan 9 Şubat 2016 Share 9 Şubat 2016 Anaaaa adım varmış ya la burda . Sevindirdik oldum sabah sabah Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
loykad 9 Şubat 2016 Share 9 Şubat 2016 8 puana ulaşan seri bile yok, ne kadar kötü bi sezonmuş Elinize sağlık geçmiş bitmiş gerçi. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
aysöken 9 Şubat 2016 Share 9 Şubat 2016 Aralarından bir tek Charlotte izlemiştim, beğenmiştim de. Millet nasıl olsa mutlu sonla bitecek diye puan kırıyor galiba Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
baryshx 9 Şubat 2016 Share 9 Şubat 2016 Oradaki çevirmenlerin yarısı serileri bıraktı. 1-2 ay sonra ne olacağını kestiremiyen bir tipsen bu işlere niye giriyorsun değil mi, kanı kaynayan ergen değilsen. İş ve okul varsa, düzen belli zaten. Allah korusun ölüm olmadıktan sonra ne diye bırakılır, serileri sevmeyip bırakanlara bir şey demiyorum zaten, haklarıdır. Gerisi laylaylom... Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
cakiphan 9 Şubat 2016 Share 9 Şubat 2016 Lay lay looooom Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Önerilen İletiler
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap