Mugendai Manga 20 Eylül 2009 Share 20 Eylül 2009 (düzenlendi) Defense Devil TANITIM Sözleşme imzalanmıştır... artık insan dünyasına dönerler, fakat küçük bir sorun... Günahkar (müvekkil) suçunu itiraf eder!, bir one-shot'tan çıkma olan bu manga... Şeytanlar, ölüm tanrıları, cehennem, ve cehenneme giden yol üzerinde elinde bir sözleşmeyle duran avukat. Avukat mı? Evet bir avukat. Bir şeytanı şeytan dünyasından kovduğunuzu düşünün. Bu sizi sürekli yaptığınız şeyden alıkoymak gibidir. Kısacası sıkıntıdan çıldıran ve güçleri alınmış bir şeytan düşünün. Bu şeytanın güçlerini geri almak için günahkarların içindeki karanlık cisme ihtiyacı var. Ama bunu almak için ölüm tanrılarıyla savaşacak gücü yok. Bu gücü nasıl kazanabilir? Günahkarların, günahkâr olmadığını kanıtlayarak! Bu sayede gücünün bir kısmını kazanıp Ölüm Tanrıları ile savaşabilir... KARAKTERLER Mephisto Barto Dertov Reffert Lark Kucabara - Ana Karakter Idamaria - Ana Karakter Bichura - Ana Karakter Gary Peter Shugarl - Yardımcı Karakter Samus - Yardımcı Karakter Elimona - Yardımcı Karakter Jupiter - Yardımcı Karakter DİĞER İSİMLERİ Orijinal: Defense Devil İngilizce: Defense Devil Japonca: DEFENSE DEVIL Diğer: Defence Devil BİLGİ Kategori: Manga Cilt sayısı: 10 Bölüm sayısı: 100 Yayım: 22 Nis 2009 - 10 Haz 2011 Dergi: Shounen Sunday Eser: In-Wan Yoon (Hikâye), Kyung-il Yang (Çizim) Türler: Aksiyon, Komedi, Şeytanlar, Gizem, Dram, Ecchi, Romantik, Shounen, Doğaüstü İSTATİSTİKLER Puan: 7.79 Sıra: 1607 Veriler 22 Aralık 2016 Perşembe günü 16:44 saatinde MyAnimeList sitesinin şu sayfasından çekilmiştir: manga / 13748 Düzenlendi: 22 Aralık 2016 (Aurora Borealis) Güncelleme Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
LordCha 19 Ekim 2009 Share 19 Ekim 2009 Çok ilgi çekici ve farklı.Şimdiden çok merak etti,hemen başlayacağım.Tanıtım için teşekkürler. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
yuuki cross 26 Ağustos 2010 Share 26 Ağustos 2010 bana da ilgiç geldi okumaya başlıyorum tanıtım için saol Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Vermillion 7 Mart 2011 Share 7 Mart 2011 Seveni var mıdır bilmiyorum da bana göre tamamen vakit kaybı bir seri.Bu eleman şeytan lakin okuduğum 40 küsür bölümde bir kere bile şeytan özelliği görmedim.Rahiplerden daha temiz yürekli ana karakterimiz.Farklı bir şeytan yaratılmaya çalışılsada bu eleman nasıl birden iyilik meleği oluyor sonunda anası şeytan babası şeytan hiç mi içgüdüleri yok bu çocukcağızın ? Naruto'dan daha beter sevgi böceği bir ana karakteri var uzak durulası seri. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Aurora Borealis 7 Mart 2011 Share 7 Mart 2011 Aslında manganında anlattığı bu o şeytan özelliklerine sahip olmayan bir şeytan hatta şeytanlar arasında sevilmeme sebebi ve "nasıl olurda bir şeytan böyle olabilir" diyor. narutoyu hiç okumadım 4 büyük shounenlere alerjim var. ama içgüdülerine gelince "anası şeytan, babası şeytan" eh doğru ama "anası manyak, babası manyak" bir ailen pek tabi normal çocukları olabildiğini görünce bana çok da absürt gelmemişti. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
loykad 8 Mart 2011 Share 8 Mart 2011 Çok eğlenceli ve farklıydı yahu demeyin öyle. Hep aynı konulardan ve konseptlerden sıkılanlar için bence çok ideal bi manga. "İyi yürekli şeytan" what? oluyor zaten insan konuyu gördüğünde bile. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Aequitas 8 Mart 2011 Share 8 Mart 2011 İyi yürekli şeytan birazcık farklı gözükse de sevgi pıtırcığı shounen ana karakteri olayından farkı yok. Ama diğer shounenlerden ayrı olan birkaç özelliği nedeniyle benim de hoşuma giden bir manga. İlgi çekici karakterler de var. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Aurora Borealis 8 Mart 2011 Share 8 Mart 2011 Yang Kyung-Il ve YOUN In-Wan ikilisinin (valla baktım adlarını habire unutuyorum ) mangaları kötü olmuyor Bknz: Shin Angyo Onshi çok güzel ilerliyor hikaye... gerçi benim güncele yetişmeme baya bir yol var.. :S hehe aynı anda yazmışız İyi yürekli şeytan birazcık farklı gözükse de sevgi pıtırcığı shounen ana karakteri olayından farkı yok. Ama diğer shounenlerden ayrı olan birkaç özelliği nedeniyle benim de hoşuma giden bir manga. İlgi çekici karakterler de var. valla pek sevgi pıtırcığı shounen karakterde denmez be yahu sevgiden öldürdünüz sevgi pıtırcığı naruto Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Önerilen İletiler
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap