Jump to content
  • Kayıt Ol

Noragami Aragoto


painscream

Önerilen İletiler

74329.jpg

2. sezon manganın en sevilen arclarından olan Bishamon arcına ağırlık verecek.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

  • 2 hafta sonra...
  • İleti 2
  • Oluşturma
  • Son yanıt

En Çok Yazanlar

  • gundamaster

    1

  • painscream

    1

  • Kusogaki

    1

En Hareketli Günler

En Çok Yazanlar

gundamaster

Bölüm 04

Her hafta bu taktikte kullanılmaz ki, beklemek işkenceye dönüyor.

Yukine'nin başına gelen de pişmiş tavuğun başına gelmemiştir. Haftaya yayınlanacak bölümde bir şekilde kurtulacağını biliyor olsak da bu hafta şaşırmadan edemedik.

Bishamon ve Yato arasındaki meşhur husumetin ne olduğuna en sonunda nail olduk. Yato kötü bir Tanrı değil zaten Bishamon ondaki iyiliği göremiyor, nefretten gözü kör olmuş süper seksi Tanrıçanın :P (bu bölümde ayrı güzeldi :qask: )

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Geçen hafta da çok fena yerde bırakmıştı bu hafta da ayrı bir fena yerde kaldık. Onun haricinde şu anki temposu ilk sezondan bile daha iyi durumda. Umarım bu tempoyla devam eder. Yato'yla Bishamon arasındaki meselenin resmi açıklması geldi ama bu sezonun başından beri sürekli sinyal veriyordu. Yani çok şaşırtıcı bir şey olmadı. Sadece bu olayı Kazuma'nın isteği üzerine yapması beklenmedik bir olaydı.

Son olarak gelecek bölümlerle ilgili tahminlerimi de yazayım da bir şey şaşırtmadı dediğim de kanıtım olsun. :D İnşallah tahminim çıkmaz da daha çok eğlenirim.

Öncelikle bishamon vs yato savaşı sırasında pembe saçlı ihanet eden kız dayanamayıp olayı itraf edecek ve savaşın ortasına atılacak. Derken otçu eleman tam bu olayları söylerken gelip bunu öldürecek falan. Ondan sonrası için çok net bir tahminim yok ama böyle olursa bishamon bayağı güçsüz düşeceüinden savaş yine yato'nun başına kalacak diyorum. Tahminimin havada kalan noktası böyle olursa en fazla 3 bölüm sonra bu olay biter ama bu sezon sadece buu olay üzerine gidecek gibi duruyor. Yukine'nin nasıl kurtulacağına dair hiçbir fikrim yok ama adam gibi adam çıktı yukine vay anasını!

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgilendirme

Forum Kuralları'mızı okudunuz mı?