Jump to content
  • Kayıt Ol

Subete ga F ni Naru: The Perfect Insider


gundamaster

Önerilen İletiler

gundamaster

c6f9e1daa3.jpg

Üstün yetenekli bilgisayar programcısı Shiki Magata, 13 yaşından beri görünürden uzak bir adadaki araştırma merkezinde izole bir şekilde yaşamaktadır. Nagono Üniversitesi profesörü Souhei Saikawa ve onun hocasının kızı Moe Nishinosono, Dr. Magata ile yüz yüze görüşmek isterler. Bu sebeple adadaki araştırma merkezine ziyarete giderler ama kendilerini bir cinayet davasının içinde bulurlar. Tabi davayı aydınlatmak da artık onların işidir.

Noitamina kuşağında yayınlanan seri bu sezonun öne çıkan yapımlarından biri. Kaliteli animasyonu ve sinematografisindeki başarısı ile adından söz etmeye değer gördüğüm serilerden biri.

Not:[WRONG]Uzun zamandır konu açmamıştım kendimi çok kütük hissettim bu konuyu açarken.[/WRONG]

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

  • İleti 4
  • Oluşturma
  • Son yanıt

En Çok Yazanlar

  • gundamaster

    3

  • Kusogaki

    1

  • cakiphan

    1

En Çok Yazanlar

gundamaster

Bölüm 02

Seri nasıl başlıyor nasıl bitiyor izlerken zaman kavramımı yitiriyorum. Özellikle Dr Magata sahnelerinde Psycho Pass'dan Makishima'nın verdiği o dolu dolu tekinsiz karakter tadını alıyorum. Yüksek zeka, tehlikeli bakışlar ve ne yapacağı belli olmayan karakter hissi.

Magata ile görüşme neredeyse sağlandı fakat sonda meydana gelen o tüyler ürpertici kısım çok enteresandı. Yapay zeka ile kontrol edilen lab Magata tarafından ele geçirilmiş gibiydi ve kilitli olması gereken kapılar açık ve Magata'nın kendisi olduğunu düşündüğüm şey ağır ağır karakterlerin arasından adeta süzülüverdi. Muhtemelen Magata'nın cesedi bir mankenin üzerine de oturtulmuş olabilir. Zaten karakterlerimiz kendilerini bir cinayet olayının içinde bulacaklardı en azından hikayenin bu şekilde ilerleyeceği konusunda geçmekte.

Üçüncü bölüm için sabırsızlandığımı söylemeliyim.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

gundamaster

Bölüm 03

Magata'nın ölümünü kendisinin ya da Nishinoso ile ortak olarak planladığını düşünüyorum. Dışarıdan müdahale edilmeye olanak tanımayan bir sistemin bu şekilde işlevsiz olmasının ve sonucunda Magata'nın ölümüyle sonuçlanan bir olaylar silsilesinin başka bir açıklaması olamaz diye düşünüyorum şimdilik. Birbirinden çok farklı iki karaktere sahip ama fazlasıyla zeki iki kadının geçmişte buluşup aralarında geçen ufak muhabbetler bu şüphemi artırıyor. Bir de Souhei gerçeği var. Kendisi de bu iki bayanla baş edebilecek bir zekaya sahip gibi duruyor ama son iki bölümdür epey sessiz takılıyor.

Öte yandan Magata'nın kız kardeşini getiren müdürün ölümü ise şüphelerin farklı bir yönde dağılmasına sebebiyet veriyor. Katilin tam da lab içinde odada kalmış olabileceğini düşünürken dışarıda gerçekleşen cinayetle en son gelen Magata'nın kız kardeşi de potaya girmiş oldu.

Issız bir adada ölümlerin kol gezdiği bir ortamdaki hikaye olayların artmasıyla daha çekici bir duruma geldi bu bölümle.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Bu kadar hızlı açılacağını tahmin etmemiştim açıkçası. Eğer olayları güzel toplarsa çok sağlam bir anime izlemiş olacağız :D

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

  • 3 ay sonra...

Bunu çeviren en düzgün fansub hangisi bilen varsa ses etsin.

Uğurmaden vardı bayağı hoşuma giden bu seriyi çevirenlerden oda akai-sora ile tarihe karıştı. Çevirdiği 3-4 bölümü de bulamıyorum şimdi

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgilendirme

Forum Kuralları'mızı okudunuz mı?