Jump to content
  • Kayıt Ol

Full Metal Panic! Yeni Anime Serisi


CHOBiTS

Önerilen İletiler

FullMetalPanic.jpg

10 yıldır beklediğim devam serisi sonunda duyuruldu. Umarım uzun soluklu bir seri olur da tüm bekleyenler derin bir ohh çeker.

Bugün çıkan habere göre aynı isimli romanın tekrardan animeye uyarlanacağı duyuruldu.Roman 1998 de başlayıp 2011 yılına kadar devam etmişti. Romanın manga uyarlaması Full Metal Panic! ve Full Metal Panic! Sigma ciltleride bitmiş olması yeni animenin mutlak bir sona ulaşacağını gösteriyor. umarım uyduruk OVA yada Speciallerden olmaz.

Basın açıklaması resimleri

full-metal-panic-gets-new-anime-560x966.jpg

Kaynak:

http://www.animenewsnetwork.com/news/2015-10-24/full-metal-panic-novels-inspire-new-anime-adaptation/.94580

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

  • İleti 5
  • Oluşturma
  • Son yanıt

En Çok Yazanlar

  • Akuma_Blade

    2

  • CHOBiTS

    1

  • loykad

    1

  • sp0rcu

    1

Kizumonogatari, Heaven's Feel, Jojo: Part 4 ve Monster falan derken üzerine bir de bu eklendi, ben izninizle 2016'da kıyametin kopacağı iddiasını atıyorum :011:

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Siteyi açınca aşağı doğru mutluluk patladı resmen :D arkadan John Cena muziği çalsa tadından yenmezdi :)

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Her Dengeki fuarında yok yeni Manga'dır, yok yeni roman'dır, yok Amagi Brilliant Park'dır diye hayallerimle oynaya oynaya beni öyle bir hale getirdiler ki artık istesem de beklenti yapmak istemiyorum. Fragman vs yayınlanıp resmi duyuruyu sahnede onların ağzından görürsem ancak o moddan çıkacağım.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Böyle bir duyuruyu yapmaları en azından daha istekli olduklarını gösterir. Yine de umudumuzu kaybetmeyelim. Tabi bu duyurunun remake olduğunu varsayarak diyorum bunu. Bu arada, romanın ilk izlediğimiz seriden ayrılan bir farkı var mıydı?

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

  • 11 ay sonra...

2005'de başlayan büyük bekleyiş nihayet sona erdi. Yeni Full Metal Panic Anime'si 2017 sonbaharında geliyor.

Rebuild of Evangelion, Zegapain, Uchuu Senkan Yamato 2199 gibi yapımlarda yardımcı yönetmen olarak çalışmış olan, key animatör geçmişli Katsuichi Nakayama'nın ilk TV serisi yönetmenliği olacak yapım Soukyuu no Fafner, Infinite Ryvius, Nadesico gibi yapımlardan tanıdığımız XEBEC stüdyosunca hazırlanacak. Yapımın senaryo ve diyalogları bizzat romanın yazarı Shoji Gotoh tarafından hazırlanacak. Önceki uyarlamalardaki karakter dizayn adaptasyonlarını ve şef animatörlüğü yapan Osamu Horiuchi ile Mecha dizaynlarını hazırlayan Kanetake Ebikawa ve Toshiaki Ihara aynı pozisyonlarda geri dönüyor. Mecha dizayn ekibine ayriyeten Gundam 00'dan tanıdığımız Takayuki Yanase de katılacak.

Kaynak: ANN

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgilendirme

Forum Kuralları'mızı okudunuz mı?