Jump to content
  • Kayıt Ol

Mobile Suit Gundam: Thunderbolt Anime Adaptasyonu


Akuma_Blade

Önerilen İletiler

attachment.php?attachmentid=5119&d=1446028433

U.C. 0079'un sonlarında Federasyon uzay filolarının Zeon'un uzay kalesi A Bao Quo'ya yapılacak saldırı girişimleri, bölgeye giden en kısa rota olan ama uzay kalıntılarıyla kaplı olduğu için düşmanın yeni savunma mevzisi haline gelen Thunderbolt sektöründe üstlenen bir Sniper birliği sebebiyle sekteye uğramıştır. Asteğmen Ion Flemming, 40'dan fazla MS'in pusuya düşürüldüğü bu bölgede doğal yetenekleri sayesinde hayatta kalmayı başarır ama hikayenin öteki tarafında ise önlerinde azalan zamana karşı ellerindeki tüm imkanları deneyen Zeon'un artık kolu, bacağı kopan savaş gazilerini modifiye edilmiş MS'lerle savaş alanına sürmeye başlamasıyla oluşturulan Yaşayan Ölüler birliğindeki keskin nişancı Daryl Lorentz bulunmaktadır. Aralarındaki ilk çatışmanın ardından yenişemeyen iki adam şimdilik kendi yollarına giderler ama bu, birbirine zıt iki hayat görüşünün birbirleriyle bir kez daha savaş alanında karşılaşmasına sebep olacak bir dizi çatışmanın sadece başlangıcı olacaktır.

Moonlight Mile'den tanıdığımız Yasuo Ohtagaki'nin "seinen Manga" formatında olarak Shogagukan'ın Big Comic Superior dergisinde 2012 ortalarından beri tefrika edilen, son cildi önümüzdeki günlerde yayınlanacak olan Gundam Thunderbolt Manga'sının Anime uyarlamasıyla ilgili onay dün itibariyle hazırlanan bir teaser site ile duyuruldu.

Manga için yapılan model dizaynları 2013-2014 arasında piyasaya sürülmüş ve oldukça ilgi görmüştü. Buradan Manga'daki dizaynlardan şimdiye dek modele dönüştürülenler görülebilir.

Mobile-Suit-Gundam-Thunderbolt.jpg

Gundam külliyatına yabancı olan arkadaşlar için ayrıca belirtelim: Yapım önceki yıllarda yayınlanan 08th MS Team, MS IGLOO: Hidden One Year War & Apocalypse 0079, MS IGLOO 2: Gravity of Battlefront ve Gundam 0080: War in the Pocket'de olduğu üzere 1979'da yayınlanan 43 bölüm / 3 filmlik klasik serinin arka planına teğet geçen bir hikaye içermekte.

Yeni proje ile ilgili detaylar elime ulaştıkça paylaşmaya çalışacağım.

Kaynak: Gundam.Info

Thunderbolt_poster.jpg

1446020491303.jpg

Thunderbolt_poster.jpg.59b34fa9073dfc5bcc48c2a6350e007f.jpg

1446020491303.jpg.57830fe17ac2d02b6d07ed90e72dfd12.jpg

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

  • 4 hafta sonra...
  • İleti 2
  • Oluşturma
  • Son yanıt

En Çok Yazanlar

  • Akuma_Blade

    2

  • aoshi

    1

En Çok Yazanlar

Yollanan Resimler

Fragman yayınlandı.

Daha çok Trigun'un karakter tasarımcısı olarak tanınan Takahiro Yoshimatsu (Hunter X Hunter reboot, Slayers, Supernatural, Overlord, Oh! Edo Rocket, Ninja Scroll TV, Nadesico'daki Gekiganger III segmentleri, Future GPX Cyber Formula, Guyver: Out of Control, Dragonball / Dragonball Z, Desert Punk, Dancouga, Crystal Triangle)'nun aslına son derece sadık şekilde karakter dizayn adaptasyonları yaptığı yapımda bunun yanısıra Gundam 0081: Avant Title, Zeta Gundam filmleri, Valvrave The Liberator ve Zegapain'in yönetmeni olan Kou Matsuo ile çalışılmış. Başroldeki seiyuular Yuichi Nakamura, Sayaka Ohara, Ryuhei Kimura gibi yakından tanıdığımız isimler.

Bununla birlikte Manga'nın senaryo adaptasyonu da yönetmen Kou Matsuo tarafından yapılacak.

Müzikler jazz üzerine çalışmaları ile bilinen Kikuchi Naruyoshi (Trigun, Hack: Legend of Twilight, Lupin III: The Woman Called Fujiko Mine) tarafından hazırlanıyor.

Miniserinin Sunrise'ın #1 stüdyosunca yapılacağı açıklandı. Bu stüdyo bir önceki dönemde Unicorn ve Reconguista in G'yi hazırlamıştı, bunun yanısıra Gundam Wing, Gundam X, Turn A Gundam serileri ile The Origin'in bazı segmentlerini de üretmişti. (Studio 1 Sunrise'ın çekirdeğini oluşturmakta olup geçmişte firmanın ilk dönem klasikleri olan Mobile Suit Gundam, Ideon, Armored Trooper Votoms, Mobile Police Patlabor ve Inuyasya bu stüdyoda üretilmiştir)

İlk bölüm 25 Aralık'a yetişecekmiş. Toplamda 4 bölüm olacak. Gundam SEED Stargazer'de olduğu üzere ONA formatında olacağından her bölüm bir TV bölümüne az biraz yakın sürede (18 dakika) olacak. Öte yandan STARGAZER'de olduğu üzere yetişkin işi bir yapım olacak. Bunun yanısıra bölümleri Japonya ile aynı gün izleyebileceğiz.

Dileyenler 2 $'a satın aldıkları bölümün yanısıra 2 $'a illüstrasyon aşamaları yada yapım belgeselini de satın alarak destek verebilecekler.

Yapabileceğim tek yorum şu: Yapabiliyorsa herkes bu bölümü satın alarak izlemeli, parası yeten herkes bu serinin kitlerini alarak bu projeyi fund etmeli. OP-ED'ler haricinde elimizde şu anki haliyle sadece 1 saatlik materyal olacak ve Manga'nın tamamını görmemiz için Bandai'nin dikkatini çekmeye katkı yapmalıyız diye düşünüyorum. Unicorn 6 OVA'dan 7'ye çıktıysa bu proje hayli hayli yeni ek bölümler almalı bence.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

  • 1 ay sonra...

İzleyen oldu mu bilmiyorum ama gerçekten her yönüyle üst düzey bir anime yapmışlar. Tek kötü yanı 4 bölümlük ONA olması. Umarım OVA olarak devam eder ileride, yoksa yazık olur böylesi bir yapıma.

Akuma_Blade, bildiğin bir site var mı bölümü alabileceğim?

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgilendirme

Forum Kuralları'mızı okudunuz mı?