Jump to content
  • Kayıt Ol

Yeni Naruto TV serisi


Akuma_Blade

Önerilen İletiler

naruto-shinden-mv.jpg

Yeni Naruto TV serisi duyuruldu ama bu tahmin edebileceğinizin aksine Bolt'u anlatmıyor.

Cumartesi günü Jump Festa'nın Tokyo'da düzenlediği sahne sunumunda yeni TV serisinin Naruto Shippuden: Itachi Shinden: Hikaru to Yomi (True Legend of İtachi: Light and Darkness) Light Novel serisinden uyarlanacağı duyuruldu. Naruto'nun resmi twitter hesabı da bu haberi doğruladı.

Hemen akabinde TV Tokyo'nun web sitesinde Itachi'nin resmi olan bir görsel yayınlandı: "2016 baharında gerçek hikaye açığa çıkacak"

komyo-hen.jpganya-hen.jpg

Shueisha'nın yayınladığı ve Uchiha İtachi'nin geçmişine odaklanan LN'ların Koumyou-hen (Glory Chapter) 4 Eylül'de, Anya-hen (Dark Night Chapter) ise 2 Ekim'de yayınlanmıştı.

Romanların sinopsis'i ise şöyle:

"4 yaşındaki Uchiha Itachi yaklaşan Shinobi savaşını görür ve bir karar alır. Bir gün Uchiha klanının Hokage'si olacak ve tüm dünyaya barış ile huzuru getirip bu dünyayı değiştiren kişi olacaktır. Bu amaç için çalışmak üzere Ninja Akademi'sine gittiğinde Shisui ile birlikte önce Genin, sonra Chunin ve sonunda ANBU üyesi olmaya terfi eder. Fakat o bile yaklaşan karanlığın gerçek büyüklüğünden haberdar değildir. Yaşadığı trajik tecrübeler sonrası ideallerine ve klanına ilişkin umutlarını yitirmeye başlayan Itachi yeni bir karar alır. Artık karanlığın yolunda yürüyecektir: Umutlarını ve rüyalarını kardeşine bırakabilmek adına acımasız bir gerçekliğin yolunda..."

Bu romanlar Naruto Yeni Dönem projesine giriş olarak hazırlanan romanların tek örneği değil. Shueisha geçen yıl Kakashi, Shikamaru, Gaara ve Sakura'nın LN'lerinin yanısıra Akatsuki ve Konoha LN'lerini de yayınlamış, bunlardan bir kısmı VIZ Media tarrafından lisanslanıp İngilizce'ye de çevrilmişti.

Konu hakkında gelişmeler oldukça bildirmeye çalışacağım.

Kaynak: ANN

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

  • İleti 1
  • Oluşturma
  • Son yanıt

En Çok Yazanlar

  • Akuma_Blade

    1

  • Bakayalo

    1

En Hareketli Günler

En Çok Yazanlar

En Hareketli Günler

Bakayalo

Son birkaç yılda SnK, KlK, TG gibi yapımların kazandığı popülerlikle memleketin anime geyik ortamlarını gazlı liseliler ele geçirmişti. Bu gidişle 2016'da ortaokullular basacak meydanı :006:

Haberi erken verdiğin için sağ ol. Şimdiden kendimizi hazırlarsak şoka uğramayız en azından :D

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgilendirme

Forum Kuralları'mızı okudunuz mı?