Fingolfin 17 Ocak 2016 Share 17 Ocak 2016 ------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Fena değil. İzlettiyor kendini. Ama kızkardeş ile babaya ne oldu yahu. Düşmanların lideri kızkardeş değil gibi, hem on altı yaşında görünüyormuş hem de 24 yaşındaymış. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
calieran 18 Ocak 2016 Share 18 Ocak 2016 Sezonun garip karmaşık serilerinden biri. Hiç bir şey anlatılmadan direk işleniyor konu bakalım nasıl toparlayacaklar. Ha bir de robotları bir yerde gördüğümü hatırlıyorum ama nerede çıkaramıyorum. Tanıdık geliyor ama nerede... Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
cakiphan 21 Ocak 2016 Share 21 Ocak 2016 24 Yıldır 16 Yaşında . 24+16=40 çocuğun anasıyla yaşıttır büyük ihtimal O değilde bu http://www.youtube.com/watch?v=PATEEbTAk6I Klip ve şarkıdan sonra ben Reoko dan yana olurum seiyuularına bakmadım ama bir satsuki Havası var kızda, birde saçları yer çekimine meydan okuma daha güzel olacak Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
cakiphan 27 Ocak 2016 Share 27 Ocak 2016 O küçük Moe nin berserke geçmesi güzeldi . Meğer Kızın içinde kasap gizliymiş meğer içten içe kulak burun boğazcı olacakmış ama yaşı tutmadığı için olamamış Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Ryuga 28 Ocak 2016 Share 28 Ocak 2016 Her şey çok klişe. Ama görsellik güzel. 12 bölüm olduğu için izleyeceğim, sırf nereye ve nasıl bağlayacaklar diye. (Bir de o kadının ağzını burnunu dağıtmalarını izlemek istiyorum ama öyle bir şey olur mu bilmem. Öyle saplantılı gözü dönmüş karakterlere acayip sinir olurum.) Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
cakiphan 13 Şubat 2016 Share 13 Şubat 2016 sessiz manyak da berserke geçti. onunki berserk değilde biraz asas tarzıydı gerçi ama . bu elit 4lü niye bunlara saldırdı anlamadım. Gelip patır patır döküldüler ama keyifleri yerinde. Bir şey anlamadım (anladım ama anlamadım) Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
cakiphan 21 Şubat 2016 Share 21 Şubat 2016 son zamanlarda gördüğüm en kötü çeviriyle birlikte geldi reoko-chan ama geldi yani sayko sayko parçaladı kafasız burankiyi. bizimkiler tam power ranger moduna girmiş dalacakken saniyesinde pertleri çıkmayaydı iyiydi Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
cakiphan 15 Nisan 2016 Share 15 Nisan 2016 Gelmiş geçmiş en haşin kabe-don ile bitti ilk sezonu Shiplemek gibi adetlerim yoktur ama şu çocukla Reoko'yu yakıştırıyorum yahu Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Önerilen İletiler
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap