özz 4 Şubat 2016 Share 4 Şubat 2016 [fieldset=ANİME SEMİNERİ] [WRONG]Başlık: En Güncel Japon CG Animasyonları Nasıl Yapılıyor? Konuşmacı: Koichi Noguchi İstanbul Yer: Yıldız Teknik Üniversitesi Oditoryum Tarih: 23 Şubat 2016 Saat: 19:30 İzmir Yer: Fuar İzmir Sanat Büyük Salonu Tarih: 27 Şubat 2016 Saat: 13:00 Seminerlerin konuşmacısı Bay Koichi Noguchi, “Dragon Ball”, “ONE PIECE” gibi dünyaca ünlü animeleri üreten Toei Animasyon bünyesinde, çok sayıda CG animasyon ve sinema filmi üzerinde çalışmış ünlü bir prodüktördür. Kendisi, Japon animasyonunun cazibesini ve en güncel CG animasyon tasarımlarını son eseri “Cennetten Sürgün” filmi üzerinden anlatacaktır. Detaylı bilgi: http://www.istanbul.tr.emb-japan.go.jp/consulate_t/bunka/ivent2016_t.html *Etkinlik Ücretsizdir.[/WRONG][/fieldset] Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
CloudT 4 Şubat 2016 Share 4 Şubat 2016 Bunu yayayım en iyisi. Haber için teşekkürler. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
hibarikasuya 4 Şubat 2016 Share 4 Şubat 2016 Bizim üniversite ve tatile denk gelmeyen bir etkinlik. Alırım bir dal Tatile denk gelse gidemezdik Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
gundamaster 4 Şubat 2016 Share 4 Şubat 2016 CG animasyonların günümüz animelerini nasıl şekillendirdiğini düşünürsek, ilerde nereye varacağı konusunda bilgi almak için katılmak lazım. Bize de bir iki söz düşürse CG konusundaki serzenişlerimizi dile getirebiliriz belki. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
ademania 4 Şubat 2016 Share 4 Şubat 2016 Günlerden sanırım yine bir cumartesi, yukarıda ismi yazılı gundamaster adlı kişi, beni de yanına alarak buna çok benzeyen bir etkinliğe gidiyoruz, kendisi etkinliğin nerede olduğuna bakmamış ancak geçtiğimiz sene yine okulum olan Yıldız Teknik Üniversitesinde olduğu için bu sene de orada olacağından şüphesi yok. Bu şekilde ta Davutpaşa'ya kadar gidip, etkinliğin aslında orada olmadığını anlayıp geri dönmüştük, efsaneviydi. Belki bi İstanbul gezisi yapıp (bu defa doğru okulda) etkinliğe katılabilirim, CG'yi de hiç sevmem ama maksat muhabbet olsun. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
gundamaster 4 Şubat 2016 Share 4 Şubat 2016 Günlerden sanırım yine bir cumartesi, yukarıda ismi yazılı gundamaster adlı kişi, beni de yanına alarak buna çok benzeyen bir etkinliğe gidiyoruz, kendisi etkinliğin nerede olduğuna bakmamış ancak geçtiğimiz sene yine okulum olan Yıldız Teknik Üniversitesinde olduğu için bu sene de orada olacağından şüphesi yok. Bu şekilde ta Davutpaşa'ya kadar gidip, etkinliğin aslında orada olmadığını anlayıp geri dönmüştük, efsaneviydi.Belki bi İstanbul gezisi yapıp (bu defa doğru okulda) etkinliğe katılabilirim, CG'yi de hiç sevmem ama maksat muhabbet olsun. Dostum sen beni niye gömdün şimdi burada yine, üzdün Organizatörlerin hatası, Yeditepe'de yaptıklarına pişman olmuşlardı bir sonraki sene ve daha sonrasında yine Yıldız Teknik'teydiler hatırlatırım. Ben doğru olandan şaşmam Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
ademania 4 Şubat 2016 Share 4 Şubat 2016 Hahahaha ya ben eğlenceli bir anımı anlattım burada, ne gömmesi Bir bize denk gelememişler demek ki, buna gelirsem zaten birlikte oluruz ;) Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
gundamaster 4 Şubat 2016 Share 4 Şubat 2016 Hahahaha ya ben eğlenceli bir anımı anlattım burada, ne gömmesi Bir bize denk gelememişler demek ki, buna gelirsem zaten birlikte oluruz ;) Şansını biraz zorladın ama bakarız Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
loykad 5 Şubat 2016 Share 5 Şubat 2016 19:30 passu Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Squaw 5 Şubat 2016 Share 5 Şubat 2016 İzmir'de yaşayan arkadaşlarımdan gidenler olur mu ki birlikte katılsak. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
özz 19 Şubat 2016 Yazar Share 19 Şubat 2016 DİKKAT! Konuşmacının özel nedenleri dolayısıyla ETKİNLİK İPTAL EDİLMİŞ. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
loykad 19 Şubat 2016 Share 19 Şubat 2016 Ben gelemiyorum ya ondan oldu hep Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
bLueeekun 20 Şubat 2016 Share 20 Şubat 2016 Neden ama ya gelip adama domates yumurta falan atıcaktık. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
AkuTan 20 Şubat 2016 Share 20 Şubat 2016 Keşke biraz daha açıklama yapsalarmış, böyle olunca acaba gerçekten özel sebepleri mi vardı, yoksa Türkiyede ortalık karışık diye çekinip mi gelmedi diye insanın aklında soru işareti oluşuyor. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Önerilen İletiler
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap