Jump to content
  • Kayıt Ol

HDTURK


CloudT

Önerilen İletiler

Merhaba arkadaşlar, geçen gün keşfettiğim bir torrent sitesini paylaşmak için bu konuyu açıyorum. Uzun zaman sonra aradığım bir dizinin bölümlerini görünce, dayanamadım üye oldum ve yine dayanamadım konu açarak reklam hacmini genişletmek istedim; belki bir faydası olur diye.

Kendileri hakkında da şöyle ufak bir tanıtım yazıları var;

"Merhabalar.

Türkiye deki birçok Torrent Sitesinin aksine hedeflerimizi açılmadan önce yönetim kadromuzla birlikte belirledik. Hiçbir işimizi şansa bırakmadan yoğun çalışma tempomuzla " Daha iyisi nasıl yapılır ? " ilkesini benimseyerek misyonumuzun ilkelerini düzenledik.

Üye Alımımız açık... Üye olan her kişiye 1 adet davetiye ve 10GB Upload Kredisi ekleniyor. HDTurk Rip Grubumuz sizler için değerli zamanlarından çalarak Rip yaparak hizmetlerini sunmaktadır. Sitemizde Görev almak isteyenler için gerek DJ, gerek Ripper, gerekse uploader olmak üzere Kapımız sonsuza kadar açıktır. Yöneticilerimiz sürekli aktif olmakla beraber, sizleri en hızlı biçimde anlayıp, sorunlarınızı çözüme kavuşturabilecek kapasiteye sahip niteliktedirler.

Eğer sizde biran önce aramızda yerinizi almak istiyorsanız http://www.hdturk.org bekleriz...

" Güncel Paylaşımın Tek Adresi " diyerek çıktığımız bu yolda sizleride aramızda görmekten onur duyarız. Gelin çıktığımız bu yolculuğumuza sizde katılın.

http://hdturk.org/signup.php?referrer=CloudT

Sevgi Ve Saygilar HDTurk.org Yönetimi."

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

  • İleti 3
  • Oluşturma
  • Son yanıt

En Çok Yazanlar

  • CloudT

    2

  • gundamaster

    1

  • maddes

    1

En Hareketli Günler

En Çok Yazanlar

gundamaster

Üye olayim dedim, sanki daha önce üyeymişim gibi bir muamele yapıyor, üyelik doğrulama resmi seçtiriyor. Haliyle yanlış resim falan diyor. Daha baştan kaybetti beni :011:

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Evet, bazı eksikleri olduğunu fark ettim. Açıkcası, çok bilgim yok ama işte geliştirmeleri de şart. En azından, istediğim diziyi buldum gerisini çok önemsemedim. XD

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Üye olayim dedim, sanki daha önce üyeymişim gibi bir muamele yapıyor, üyelik doğrulama resmi seçtiriyor. Haliyle yanlış resim falan diyor. Daha baştan kaybetti beni :011:

Ben de merak edip üye olduğum için söylüyorum, orada resimlerin hemen altında yazan yazıya göre uygun olan şıkkı seçmeniz isteniyor, kendi üyelik resminizi seçmeniz değil. Üyelik doğrulama resmi dendiği için kafa karıştırmışlar :)

Bu arada tanıtım için teşekkürler. Belki ilerde bir işe yarar, şimdilik boyutlar beni korkutsa da :D

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgilendirme

Forum Kuralları'mızı okudunuz mı?