Jump to content
  • Kayıt Ol

En Son İzlediğiniz Diziler?


Fingolfin

Önerilen İletiler

En son izlediğiniz dizileri değerlendirip tavsiye edebileceğiniz bir başlık.

Ayrıca izlediğiniz bir dizinin bölümünü de yazabilirsiniz. Örneği anime başlığında mevcut. :)

___________________________________________________________

11.22.63 1. bölüm

1 saat 20 dk lık ilk bölümü film tadında geçti. Güzeldi. Merak da uyandırdı.

Stephan King'in aynı adlı romanından uyarlanmış. J.F. Kennedy suikastini önlemeye çalışmakla ilgili. Zamanda yolculuk da var.

Billions 2. bölüm

Bir bölge savcısıyla bir milyarderin mücadelesini anlatıyor gibi. :D Başroller ünlü oyuncular.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Vikings S04B01

Uzun aradan sonra alışmak gerekti. Ama olaya giriş yaptılar. Floki olayı gıcık şekilde bitmez umarım. Rollo'ya baştan beri sinir olurum. Artık... :D

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Legends of Tomorrow S01E05

Geçmiş bölümlere nazaran güzel bölümdü. Sövdüğüm yerler yok muydu vardı ama ne yapalım CW dizisi. Önümüzdeki bölümü iple çekiyorum. Yaşlı ve sakallı Green Arrow göreceğiz. :011:

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

blue

Sorma ya, bu cw dizileri bir tuhaf. Nasıl hissedeceğimi bilemiyorum izlerken. Bari flashı rahat bıraksalardı da güzel güzel filmini görseydik.

Ha yine de fena değiller ama... Koca bir ama var ortada.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Flash, cw dizileri arasında en izlenebilir olanı zaten, bir şekilde izletiyor kendini ama arrow falan dersen dövüş koreografisi başarısız, karakterler sinir bozucu. Legends of Tomorrow’da iyi bir proje olamadı bana kalırsa.

Bu süper kahraman yapımları arasında en başarılı bulduğum dizi Daredevil, tavsiye ederim izlemeyen varsa. Tabi bölüm sayısı az, bütçe yüksek olunca kalite bir hayli artıyor.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

11.22.63 2.bölüm

11.22.63.jpg

Fragman:

Hikaye dallandı biraz. Olguyla ilgili daha çok şey öğrendik bu bölümde. Merak devam ediyor.

American Crime Story Bölüm 4

Ünlü oyuncularla dolu bir yapım daha. J. Travolta beklediğim şekilde ve rolde çıkmadı. Dizi genel olarak güzel, izlettiriyor. Her sezon farklı konuları işleyeceklermiş. Ayrıca gerçek hikaye ve kişileri anlatacaklar.

NOT: Fragmanlar normal dizi fragmanıdır. Bölüm fragmanı değil.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

  • 11 ay sonra...

Poldark 2.sezon 2.bölüm

 

1.sezon 4.bölümden bu kesitide paylaşmadan geçmeyeyim.

 

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

gundamaster
3 dakika önce, Aurora Borealis dedi ki:

legion.thumb.jpg.8fd13a59770f9e10d7a64b9bc4039ef6.jpgtaboo.thumb.jpg.29ef5755e0bd2a0cf1e04cc0d42a9d87.jpg

 

Legion: http://www.imdb.com/title/tt5114356/   1x2

 

Taboo: http://www.imdb.com/title/tt3647998/?ref_=nv_sr_1 1x1

 

@gundamaster Bak derim ikisine de Legion X-Man evreninde geçiyor pskolojik bir yapım :)) Taboo ise Biraz Penny tarzı 

Taboo'nun bölümlerini indirdim izleyeceğim. Legion ise daha karar vermedim :/ The Expanse 2.sezon izliyorum şu ara bayıla bayıla, müthiş ilerliyor :qiyiii:

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

@gundamaster Evet ya başlamış dün benimki söyledi de haberim oldu akşam indireceğim. ama bu ikisi de iyi Legion 3. bölüm zaten bu gün yayınlanacak Mervel olayını sevmiyorum ama bu değişik olmuş psikolojik yanı ağır basıyor adamın sanrıları vs. MR robot'a devam etmiş miydin? Etmediysen sarmayabilir. Ha bir de sense 8 pilot bölümü izledin mi oda çıkmış galiba yahu

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

gundamaster

@Aurora Borealis Şu dizilerde güncele geleyim bakarım Legion'a da. Artık süper kahraman şeylerinden biraz gına geldi diye bakmamamayı tercih etmiştim. The Expanse'e ben de anca dün başlayabildim iki bölüm izledim. Sherlock kasıyordum, o da epey kastırdı zaten :W

Mr. Robot konuşmuştuk ama sen süper hafızanla yine hatırlamadığın için şu an soruyorsun :012:

Sense8 yılbaşında çıkmıştı ben de çıktığı gün izlemiştim Netflix'ten. Sen de epey performans düşüklüğü görüyorum. İki dk. yalnız bırakmaya gelmiyorsunuz :012:

 

 

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Aaaa konuştuk yani hiç hatırlamıyorum desem inanır mısın? :D Şaka bir yana cidden hatırlamadım. :)) Gülsem mi ağlasam mı bilemedim?!..  Başka dizilerden bunlara fırsat gelmedi anca bir kaç sezon geride kaldığım bir iki dizim vardı onlara sarınca bunlara anca sıra geldi yahu.. Yılbaşı yuh ben 2 ay geç görmüşüm indirmeden izleyince tornetlere bakmak aklıma gelmedi...  Legion biraz farklı olmuş Nasıl desem preacher gibi tuhaf Neyse.. izlersin bir ara... Yalnız benim gibi polisiye seven birinin Sherlock sevmemesi bana bile garip geliyor.. 

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

gundamaster
11 dakika önce, Aurora Borealis dedi ki:

Aaaa konuştuk yani hiç hatırlamıyorum desem inanır mısın?

İnanırım neden inanmayayim söz konusu sensin, :P alıştım bunlara. Preacher gibi bir havası varsa izlerim o zaman.

11 dakika önce, Aurora Borealis dedi ki:

nim gibi polisiye seven birinin Sherlock sevmemesi bana bile garip geliyor.. 

Sherlock niye bu kadar abartılıyor ben anlamadım IMDB puanı 9.2, asla hak etmiyor. Komik yanları var, oyunculuklar güzel ama polisiye kısmı çok kötü. Moriarity'li kısımlar güzeldi. Aralarındaki çekişmeyi Death Note'dan L ve Kira'ya benzetiyordum. Sherlock'un olay çözme ve gözlemleme yeteneği inanılmaz saçma geldi bana :/

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

:)) Ya aciyorum size benim gibi biri ile uğraştığınız için ama yapacak bir şey yok yedek parça sıkıntım var n'aparsın :)) Preacher Vari gibi Yani o klasik marvell hikayeleri gibi değil. Psikolojik kısımları daha ön plana koymuşlar (Bu açıdan var yani) 3 bölüm hiç fena değildi izleyeceğimi düşünmeden çöpe atarım demiştim ama sardı. Ha beklentini de tabi çok yükseltme.. Klasikleşmiş şeylerde yok değil. Valla bende neden abarttıklarını bilmiyorum. Bir arkadaşım baya ısrar ettiğinden ilk bölümü izleyeyim dedim uyuya kaldım:)) Yani Elementary de bir sherlock hikayesi idi ama en azından uyutmadan bir kaç sezonunu izlettirmişti :D Gerçi buradaki Watson karakteri kadındı oda ilginç gelmişti.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

  • 1 ay sonra...
gundamaster

Into the Badlands izledim en son, geçen hafta başlayan ikinci sezonu ile de günceli yakalamıştım. Dövüş kareografileri çok iyi ama konu işleyişi açısından biraz kıt buldum. Çorak denilen toprakları da yansıtma açısından yetersiz. Henüz 8 bölüm oldu belki daha da detaylandırılır ileriki bölümlerde ama gidişat şu an pek de o yönde değil. 

Aksiyon anlamında kuvvetli olması diziyi izletiyor.

Taboo'da da 4. bölümde kaldım, oldukça yavaş ilerliyor o da. Kalan bölümleri bir çırpıda izleyeceğim bir ara.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Legion 1.sezon tüm bölümler. Çok hakim olduğum türden bir dizi değildi ama oldukça kendine bağladı.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

(düzenlendi)

Grimm 6. sezon 13.bölüm

 

Moralim bozuldu açıkcası çünkü dizi final yaptı. Bunun sebebi de NBC'nin reytingleri düşük bulması ve diziyi iptal etmesi aslında. Normalde 22 bölüm olan sezonu bile tamamlatmadılar. NBC zaten tuhaf iptalleriyle meşhurdur. 

 

Diziye gelirsem sevdiğim bir diziydi, izlemesi keyifliydi. Karakterleri de çok iyiydi ve baya ısınmıştım. Hele ki Monroe karakterini özleyeceğim. Dizinin doğaüstü ögeleriyle de fantastikliği iyiydi. Neyse işte öyle. 

Düzenlendi: (Kudo Shin'ichi)
Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

  • 2 ay sonra...

narcos_ver3_xlg.jpg

Narcos  o kadar övülen dizi, başladık bir kere, 1.bölümle iyi bir giriş yaptı.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

gundamaster

Preacher 2. sezon 1-2 

 

İlk sezonun düşük temposuna inat baya bir hızlı giriş yapılmış ikinci sezonda. Gore seviyesi de artmış. Mideyi sarsacak epey sahne vardı.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Twin Peaks 2. sezon 6. bölüm

 

Sırf David Lynch için özellikle izlemek istediğim bir yapımdı. Yaklaşık üç-dört senedir izlemeyi planlıyordum, bir şeyler geldi sonunda. :P 

 

 

  • Hayran 1
Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Preacher 2. sezon 1-2 

Stitchers 3 sezon 1-2

American Gods 1 Sezon 6

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

  • 2 hafta sonra...
  • 2 ay sonra...

atypical-netflix-canceled-renewed-590x22

 

 

Atypical

Atipik otizm adlı bir spektrumla yaşamaya çalışan bir gencin sosyalleşme, daha doğrusu sevgili bulma arayışlarını işliyor. Traji komik bir dizi olduğu söylenebilir. Gülmekten nefessiz kalmadığınız tek bölümü bile olmuyor. Öte yandan yüksek volümlü arka plan seslerinde kendini kaybetmek yada göz kontağı kuramamak gibi normal insanlar için anlaşılması zor engellerin, ailelerin çocuklarındaki problemi yoksayıp çevrelerine onlar yokmuş gibi davranmalarının yada tümden içe kapanmanın otistiklerin hayatlarını nasıl zorlaştırdığından sıkça bahsedilmiş. Bir tür toplumsal sorumluluk projesi de denilebilir. Dizinin yapımcısının Netflix olması, onların 13 Reasons Why'den Sense8'e, hatta yaptıkları Marvel dizilerine  dek toplumun uç noktalarındaki hayatlar sürmek zorundaki insanlara empati kurulmasını sağlanması yönündeki bir misyonları olduğunu daha bir hissettiriyor. Hayatının bir döneminde atipik otizme benzer semptomlar sebebiyle topluma bir noktaya kadar yabancılaşmış, o sosyalleşme çabalarının aynını gerçek hayatta da vermiş biri olarak bu diziyi son derece anlamlı bulduğumu söyleyebilirim.

  • Süper 1
Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

  • 2 hafta sonra...

Star Trek Discovery 1. ve 2. bölüm  şimdilik 6/10

 

The-Good-Doctor-2017-TV-Series-Online.jp

 

Good Doctor 2017 1. bölüm

Kore yapımı bir dizinin abd versiyonu. İlk bölüm oldukça güzeldi. Otistik bir doktorun hikayesini anlatıyor. Sanırım yapanlar House dizini yapanlardı. Bu arada hemen kore versiyonunu de izlemeye koyuldum. :D 

 

  • Beğeni 1
Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgilendirme

Forum Kuralları'mızı okudunuz mı?