Jump to content
  • Kayıt Ol

Rebirth Storage


Akuma_Blade

Önerilen İletiler

[bIMGX=800]http://www.animenewsnetwork.com/thumbnails/max1000x1500/cms/news/99911/img_key01.jpg[/bIMGX]

Cep telefonu üzerinden okunan mobil lightnovel'lar pazarlayan Every Star şirketi, Fuji TV'nin yayıncılığını üstlendiği bir yarışmayı 31 Mart 2014de başlatmış ve okuyucularından 60 dakikalık bir TV özel bölümünde anlatılabilecek türden bir Mecha hikayesi yazıp dizayn etmelerini istemişti. Ön elemeyi geçen 5 yarı finalist için hazırlanan kısa metrajlı taslak tanıtım videolarından en çok izlenen RS Project isimli deneme yarışmanın galibi olmuş.

Konu kısaca şöyle:

Kiko adı verilen dev uzaylı yaşam formları 10 yıl önce insanlığa bir saldırı başlatmıştır. İlk temas sırasında ele geçirilen uzaylı cesetlerinden birisinin Mecha'ya dönüştürülmesi ile ortaya çıkan birime Mizuru Mido ve co-pilotu Fuu Sagami pilotluk edecektir. Öte yandan birime her pilotluk ettiklerinde hafıza kaybı geçirmeye başlarlar ve bunun nedenini öğrenmek için de savaşın arkasında yatan sırrı öğrenmeye çalışırlar.

Dün yayınlanan ilk teaser'e göre yapım Haziran ayı içerisinde TV özel bölümü formatında yayınlanacak. Eh, hiçbir şey için olmasa bile bazıları için bunca zaman yapımları kıyasıya eleştirdikten sonra izleyicilerin onlardan öne çıkabilecek şeyler de yazıp yazamayacaklarını görülmesini sağlayacaktır.

Kaynak:

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

  • İleti 2
  • Oluşturma
  • Son yanıt

En Çok Yazanlar

  • Akuma_Blade

    1

  • Bakayalo

    1

  • jans09

    1

En Hareketli Günler

En Çok Yazanlar

Bakayalo

Kısacık bulunca altını üstünü ortasını yazıverdim :P

RS Project PV1 TRsub

...de çevirirken aklımdan çıkmış "kikou"yu terim olarak kullandıkları, onu da çevirmiş bulundum :006: İsteyene altyazı ekte.

Bi de ilk veriye ekleme yapayım: Every Star sadece mobil LN değil, mobil ve online LN ve manga yayımlıyor, genellikle pek adı sanı duyulmamış yazar ve çizerlerden. Günde 1 bölüm ücretsiz okuma hakkı veriyor, daha fazla okumak istersen bölüm başına 40 yen (bugünkü kurdan 1 lira civarı) gibi bir para ödüyorsun. Ara sıra faydalandığım bir site de :D

RS Project.ass

RS Project.ass

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Çok güzele benziyor... Elinize sağlık. Konu ise acayip ilgi çekici. Çeviri için de teşekkürler.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgilendirme

Forum Kuralları'mızı okudunuz mı?