Jump to content
  • Kayıt Ol

Fate/Extra ve Heaven's Feel 2017


loykad

Önerilen İletiler

Seneler içerisinde çeşit çeşit türeyen Saberlar içerisinde özgüveni en yüksek, ego patlaması yaşayan, en ruh hastası, en çekilmez ama en sevilesi olan Red Saber'ın yer aldığı ve Playstation Portable için üretilmiş Dungeon RPG Fate/Extra oyununun animesi dün duyuruldu.

İçerikle ilgili kesin bir bilgi olmamakla birlikte, posterdeki boyun hareketinden de anlaşılacağı üzere stüdyo bu sefer ufotable değil SHAFT olacak. :011: Sitede yer alan diğer bilgiler de şöyle:

Orijinal Kaynak: TYPE MOON/Marvelous

Yazar: Kinoko Nasu

Karakter Tasarımları: Wada Aruko

Tarih olarak da şimdilik 2017 verilmiş, onun haricinde başka bir bilgi yok. Tanıtım videosu:

http://www.youtube.com/watch?v=88XINGg0WWM

Orijinal site: http://fate-extra-lastencore.com/

Kaynak: ANN

--------------

Extra'nın duyurulduğu etkinlikte aynı zamanda 2016 içerisinde beklediğimiz Heaven's Feel için de yeni bir duyuru yapıldı. Bir değişiklik olmazsa film 2017'de aramızda olacak.

Tahmin edildiği ve izleyiciler tarafından da istendiği üzere 3 parça halinde çıkacak.

Orijinal Site: http://www.fate-sn.com/hf/

Kaynak: Twitter

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

  • İleti 7
  • Oluşturma
  • Son yanıt

En Çok Yazanlar

  • loykad

    4

  • gundamaster

    1

  • suke

    1

  • Bakayalo

    1

En Hareketli Günler

En Çok Yazanlar

En Hareketli Günler

Kişisel yorumum, çokkkk sevindim! :011:

Bilen bilir Red Saber hastalığım insanüstü seviyededir. Gereksiz her Saber'ı animelere kattılar da şu kızı bir yere sığdıramadılar. Carnival Phantasm'da bile yer almamıştı. Ta ki Carnival Phantasm'ın 2. sezonuna kadar. Bölüm sonunda öyle bir sahne aldı ki, tüm kişiliğini özetler nitelikteydi:

"3. sezonda görüşürüz!"

"Ben orada olmayacağım gerçi!" Evet olacaksın artık :011:

Benim için asıl çığlık attıran süpriz ise o lanet ufotable'ın bu güzelim projeyi de katledemeyecek olmasıydı. Zaten ne yaparlarsa yapsın sırf animasyonu için izlediğim caaanım stüdyocuğum Shaft'ı hiç beklemiyordum. Adamlar ağızlarının tadını biliyor vesselam :011: Yerinde olmuş çünkü Monogatari'deki fanservisi bilen bilir; karakterler "özellikle" bi taraflarını esas oğlanın gözüne sokarlar, kadınlıklarını kullanırlar. Red Saber'da da böyle bir hava var, bu huyundan faydalanmak istediler herhalde :D Beklemedeyim.

Heaven's Feel ise isabet oldu. Üçleme yapılması gerektiğini her yere yazıyorduk zaten, tek filme sığamazdı. Üstelik romanda da hikaye farklı kollardan ilerlediği için, her film farklı tatta olacaktır. HF'ye bütçe ayarlamak için UBW'yi katlettiler orası ayrı. Bluray için herhalde yarım sezon sahne kesti pislikler :D Neyse pastanın son dilimi güzel olsun da ağzımızda güzel bir tat kalarak bitsin FSN serüveni.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Şu meşhur resme sonunda Saber Extra da eklenecek Allah'ım nasıl mutluyum :qaglayacak:

Qb4xy.jpg

Boynu bükükler demişken:

:011:

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Bakayalo

SHAFT haberine sevinenlere beni de yazın. Yarım yamalak karizma fanservisinden kusacak hâle geldim ufotable Fate'leri yüzünden. Bu vesileyle servis nasıl atılır öğrenirler belki, ehlinden izleyip :011:

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Son çıkan Fate animelerini yarım bırakıp droplayan biri olarak :P ben de sevindim SHAFT'ın en karizma Saber'in bulunduğu Fate serisini animeye uyarlayacak olmasından.

Oyunu da kısmen oynamıştım, genel olarak tek route gibi bir hikayesi olmasına rağmen, farklı karakterlere ve çeşitliliğe sahipti. Kısaca şöyle söyleyeyim, Fate/stay night'ta Shirou'nun Saber harici bir servant seçememesi durumu vardı. Burada ise oyunun başında kız ve erkek iki karakterden birini seçiyorduk, ve sonra da 3 farklı sınıf servant seçebilme imkanımız vardı. Bunlar Saber, Archer ve Caster'dı. Anime Red Saber'ı kapağına yerleştirdiğine göre Archer reyiz ve Kitsune hanım kızımızı göremeyeceğiz galiba. Ama sürpriz de yapabilirler, çünkü aynı servant sınıfından sadece bir tane yoktu, yine de düşük bir ihtimal. Misal, ben Red Saber'ı seçmiştim tahmin edileceği üzere :P ama büyük olasılıkla endgame rakiplerden birinin servantı da başka bir Saber'dı.

Umuyorum ki Shirou'yla sıradanlık konusunda yarışacak bir erkek karakter yerine, tatlılığıyla bizi kendine aşık edecek olan kızı başrole koyarlar da en azından anime 2-0 önde başlar sezonuna. :D

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Fate/Extra, fanservisten ibaret olacaksa ben pas geçeceğim. Zaten baktım da SHAFT pek bana hitap eden anime çıkarmamış. Genelde gevezelik eden karakterlerden oluşan animeler. :qhipnoz:

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Umuyorum ki Shirou'yla sıradanlık konusunda yarışacak bir erkek karakter yerine, tatlılığıyla bizi kendine aşık edecek olan kızı başrole koyarlar da en azından anime 2-0 önde başlar sezonuna. :D

Evet ya o kız çok tatlı, zaten fan artlarda da hep o kızla Saber'ın resmi oluyor genelde. Hoş ben Archer'la o kızı daha tatlı buluyorum, ne yapacakları muamma Shaft bu sağı solu belli olmaz.

Şöyle bi resim gördüm bugün:

[bimgx=400]http://puu.sh/nWeh7/c0b6ef80e4.jpg[/bimgx]

Gerçekten şöyle bir şey olsa reyting rekorları kırardı herhalde :011:

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgilendirme

Forum Kuralları'mızı okudunuz mı?