Jump to content
  • Kayıt Ol

Zegapain Movie


Akuma_Blade

Önerilen İletiler

LAlmWa.jpg

2006'da Sunrise tarafından hazırlanan Zegapain dramatik ve duygusal derinliği ile bir Mecha serisi olmanın da ötesine geçmiş, yıla damga vuramasa da izleyenlerin hafızalarında kalıcı yer eden bir tecrübe olmuştu. 2009 yılında, içinde Trigun : Badlands Rumble'ın da yeraldığı birkaç proje ile aynı festivalde uzun metraj filmi duyurulan Zegapain bilinmeyen bir sebeple programdan çıkartılmış, öte yandan o tarihten bu yana resmi web sitesinde birkaç kez "yeni bir sunucu yüklemesinin yaklaştığına" (ki seriyi izleyenler bunun ne demek olduğunu biliyorlar) dair esrarengiz mesajlar, yeni çizilmiş grup resimleri ile beraber eklenmişti, bunun kesinlikle serinin 10. yılı öncesinde sessiz ve derinden bir nabız yoklama olduğunun elbette farkındaydım ama neyse ki Sunrise beni şaşırtmadı.

keyvisual-home.png

Bugün yapılan Anime Japan 2016 Festivali'nde Zegapain'in 10. yıl projesi resmi olarak duyuruldu. Aslında buna bir değil iki proje demek daha doğru olur. İlki Zegapain'e yeni bir Blu Ray seti çıkartılması ki bu set elden geçirilmiş görseller içerecek. Diğer ve asıl proje ise Zegapain'in Anime filmi olacak.

Konu hakkında detay verildikçe sizlerle paylaşmaya çalışacağım.

Kaynak: Zegapain Official

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

  • İleti 1
  • Oluşturma
  • Son yanıt

En Çok Yazanlar

  • Akuma_Blade

    2

En Hareketli Günler

En Çok Yazanlar

Açıkçası dünden bu yana film hakkında beklentilerimin azaldığını itiraf etmeliyim, zira filmin ismi bile Zegapain Adaptation olmuş. Bu da Rah-Xephon Pluritas Concentio yada Scryed Alteration gibi elden geçirilmiş bir kolaj göreceğimizi gösteriyor ama öte yandan yeni eklenen karakterlere ait taslaklara da yer verilmesi 2017'de 2. sezon veya yeni bir Zegapain filmi için umutlarımı taze tutuyor.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgilendirme

Forum Kuralları'mızı okudunuz mı?