Jump to content
  • Kayıt Ol

Majestic Prince Movie


Akuma_Blade

Önerilen İletiler

0d288f7bddc6cba82af91935216787381363980279_full.jpg

Anime Japan 2016 etkinliğinde duyurulan Anime filmlerinden birisi de Majestic Prince oldu. 2013 yapımı seri potansiyel vaad etmesine karşın Mecha serileriyle dolup taşan bir sezondan sıyrılamamış ve 2. sezon için açık kapı bırakan finali ile geride kalmıştı. Neyse ki yapımcılar seriyi yeniden gündeme getirmeye karar vermişler ki yapılan açıklamaya göre seri Temmuz ayından başlayarak yeniden yayınlanacak ve bu kez tümüyle yeni Episode 25 dahil edilerek aynı duyuruda haberi verilen Majestic Prince Anime filmine giriş sağlanacak. Bunun yanısıra yeni Light Novel serisi Majestic Prince Gaiden bu yaz okuyuculara sunulacak.

Filmin net gösterim tarihine ilişkin henüz bilgi yok ama 2016 bitmeden gösterime gireceğini, gelecek sene de DVD/BR üzerinden izleyebileceğimizi tahmin ediyorum.

Kaynak: ANN

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

  • İleti 4
  • Oluşturma
  • Son yanıt

En Çok Yazanlar

  • gundamaster

    2

  • Akuma_Blade

    2

  • suke

    1

En Hareketli Günler

En Çok Yazanlar

En Hareketli Günler

gundamaster

Nihai sonuç filmle olmaz da ikinci bir sezonu da gelir umarım. Fafner'da olduğu gibi önce film sonra iki courluk bir TV sezonu.

Gargantia ve Valvrape ile aynı sezonda olup ikisinden de daha iyi olmasına rağmen onlar kadar ilgi görmedi şu güzelim seri. Fanservise oynamayınca böyle oluyor ne yazık ki.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Aslında serinin yeterince Fanservice'i vardı, zaten Gundam SEED'in hala varolan hayran kitlesine hitap etmek için Hisashi Hirai tarafından dizayn ettirilmesinden neredeyse tüm bayan karakterlerin ortalamanın üstünde kıvrımlı olmalarına varana dek bu alanda pek bir eksiği yoktu. Serinin kanımca yegane sorunu aksiyon ile günlük hayat arasındaki dengeyi tam kuramamaları oldu, yani bir bölümde çatışmaya giriyorlarsa diğer bölüm neredeyse tamamen fiiler muhabbetlerle geçiyordu ve bu arada yoğunlaşmaları gereken yan plot'lara (Wulgar'lar gibi) yeterince odaklanılmıyordu. 2D Mecha hayranlarının 3D CGI ağırlıklı kullanıma halen tam adapte olamadıkları da düşünüldüğünde Majestic Prince genele hitap etmekte nefesini biraz hızlı tüketmişti. (Blu Ray satışları -kanımca görüp görebileceğim en yanlış anlaşılmış ve önyargıya en fazla uğrayan Anime olan- Valvrave The Liberator'un 5'de bile 1'ine ulaşmıyordu yanlış hatırlamıyorsam) Öte yandan gerek kendimi de bu serinin bir hayranı olarak gördüğümden, gerekse bu gözler Nobunaga The Fool yada Cross Ange gibi, sonrasında girdiği tüm Mecha'larla kıyaslanamayacak kötü seriler de gördüğünden geç de olsa Majestic Prince için yeni bir bölüm ve filme şükretmemiz gerektiğine inanıyorum. İkinci Sezon konusundaki görüşüne ise katılabilirim, zira romandaki tüm hikayenin kullanılmamış olduğu seri tamamlandıktan sonra yapımcıların 2. sezon için görüşmeler yapmalarının dışarıya sızmasından belli olmuştu. 2000'lerin trendinin film hasılatlarının TV serisi yayınlarına onay için referans alınması şeklinde olmasından ötürü 2017'de bir devam sezonu görmek açıkçası beni çok da şaşırtmayacaktır.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

gundamaster

Bu serideki fanservis kabul edilebilir düzeydeydi diğerleri kadar abartı gelmemişti bana. Ama asıl sorunu hatırlattığın üzere mecha dizaynlarının 3D CGI olması ve dizaynların kötü olmaları, bir de konusu gerçekten güzel olmasına rağmen baş karakterin manga çizmedeki yeteneği gibi içi boş olan olaylarla ana konuyu baltalayan filler tadında bölümleri olması. Oysa ki Wulgar'lar(yabancı ırk), insanlık ve yaşam adına güzel tespitleri vardı

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Hamit, yalnız değilsin abi, Valvrave'i ben de tutmuştum baya, düşmanların mecha dizaynları haricinde eksi vermeye çekindiğim bir seriydi. Yalnız ben Cross Ange'yi izlerken de keyif almıştım özellikle Nana Mizuki hatrına, o yüzden yanında saf mı tutsam yoksa başka yerde mi tutsam bilemedim şimdi. :D

Majestic Prince'i izlemedim ben henüz, bu aralar da 1-2 sezonluk bir mecha izleme planlarım vardı gerçi, ama film haberine rağmen nedense halen izleyesim yok MP'i. Hem yorumlarınızdan anladığım kadarıyla anime bir bölüm ciddi bir bölüm filler havasındaymış, hemi de Hisashi Hirai dayıyla fazla yüz göz olmak istemediğimden ötürü. Adamın Linebarrels, Fafner ve Gundam Seed hariç beğendiğim bir projesi yok. O yüzden hiç izleyesim de yok Majestic Prince'i. Eski serilerden atam bari de onu izleyem şimdilik. :P

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgilendirme

Forum Kuralları'mızı okudunuz mı?