Jump to content
  • Kayıt Ol

Nanbaka


Akuma_Blade

Önerilen İletiler

165072l.jpg

Yaptığı serilerle açıkçası ağzımda artık kekremsi bir tad bırakmaya başlayan Satelight stüdyosunun Anime Japan 2016'da açıklanan yeni projesi Nanbaka hakkında ilk detaylar açığa çıktı.

Sho Futamata'nın 2013'de yayına başlayan Manga'sından uyarlanan seri bir hapishanede geçen bir komedi-macera hikayesi olacak. Sürekli firar etmeye çalışarak hapis süresini uzatan Jugo, kadınlara ve kumara düşkün Uno, kavga çıkarmadan duramayan Rokku, bir Anime otaku'su olan Niko ile bu mahkümların gardiyanı olan Hajime karakter kadrosunun odağını oluşturuyor.

Shinji Takamatsu (Gundam X, Gundam Wing, School Rumble, Daily Lives of High School Boys, Gintama, Ixion Saga DT ve önümüzdeki günlerde yayına girecek Sakamoto Desu Ga?) serinin yönetmenliğini üstlenirken senaryo Mitsutaka Hirota (Avengers Confidential: Black Widow and Punisher, Prince of Tennis II, Hunter X Hunter Remake'i, Rainbow - Nisha Rokubō no Shichinin, Bakumatsu Rock, X Men, Yowamushi Pedal, Bayonetta: Bloody Fate, Phantasy Star Online 2, Persona 4) senaryoyu hazırlayan isim olacak.

Karakter dizaynları ve renk paleti bana hiç de hitap etmese de, yönetmenin göndermeli yapımlara ve genel olarak göndermeli komedide son derece az rastlanan müthiş bir yatkınlığı olduğunu düşünürsek takibe almaya değer görmekteyim. Seri sonbahar sezonunda yayına girecek.

Kaynak: ANN

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

  • İleti 1
  • Oluşturma
  • Son yanıt

En Çok Yazanlar

  • Akuma_Blade

    1

  • SnowStorm

    1

En Hareketli Günler

En Çok Yazanlar

En Hareketli Günler

Hmm.. Bu mahkûmlar izlenir :011: Haber için teşekkürler.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgilendirme

Forum Kuralları'mızı okudunuz mı?