Jump to content
  • Kayıt Ol

Regalia: Three Sacred Stars


Akuma_Blade

Önerilen İletiler

Regalia-1.png

www.youtube.com/watch?v=RJPAuTLNUo4

[/b]Slice of Life/moe ağırlıklı Glasslip, Sora no Method, Da Capo III, Tari Tari gibi yapımlardan hatırlanabilecek Infinite stüdyosu ilk Mecha serisi Regalia'yı duyurdu.

"12 yıl önce Rimguard şehri açıklanamayan gizemli bir fenomen sonucu dünyanın geri kalanının zihinlerinden silinmiştir. Bundan kuşaklar sonra Yui ve Rena kardeşler Enastria imparatorluğunda huzur içinde yaşarlarken günün birinde yaşadıkları yere kaynağı meçhul bir dev robot canavar saldırısı başlar. Bu onların kaderinde Regalia denen ve iki kişiyle yönetilebilen dev robotlarla kaçınılmaz karşılaşmalarının da içinde bulunduğu olayların sadece bir başlangıcı olacaktır."

Seri Susumu Tosaka (Infinite Stratos) tarafından yönetiliyor ve senaryo Keigo Koyanagi (M3 Dark Metal'de bölüm yazarlığı) tarafından hazırlanıyor. Kanta Suzuki (Buddy Complex) ise Mecha dizaynlarını hazırlıyor.

İlk izlenimler serinin yuri/moe türü bir Demonbane olacağı yönünde. Fazla bir beklentim yok ama birkaç bölüm şans tanıyacağım.

Kaynak: ANN

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

  • İleti 1
  • Oluşturma
  • Son yanıt

En Çok Yazanlar

  • gundamaster

    1

  • Akuma_Blade

    1

En Hareketli Günler

En Çok Yazanlar

En Hareketli Günler

gundamaster

Ekibe bakınca pek olumlu bakamıyorum açıkçası. Kanta Suzuki projede yer aldığı için mecha dizaynları güzel olacaktır muhtemelen. Buddy Complex'teki mechalar çok hoşuma gitmişti.

Birkaç bölüm şans verilir.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgilendirme

Forum Kuralları'mızı okudunuz mı?