Jump to content
  • Kayıt Ol

Boku No Hero Academia


painscream

Önerilen İletiler

[bimgx=500]http://cdn.myanimelist.net/images/anime/10/78745l.jpg[/bimgx]

Dünya öyle bir çağa girmiştir ki, yeni dünyaya gelen çocuklar çeşitli güçler ile dünyaya gelmeye başlamıştır. Ama maalesef ana karakterimiz olan Midoriya Deku' nun bir özel gücü bulunmamaktadır. Buna rağmen bir süper kahraman olmak istemektedir. Bir gün hayallerinin kahramanı All Might ile karşılaşır ve hayatı tamamen değişir.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

  • İleti 8
  • Oluşturma
  • Son yanıt

En Çok Yazanlar

  • bLueeekun

    2

  • Fingolfin

    2

  • painscream

    1

  • cakiphan

    1

Şu kızı niye sarışın yapmadılar. Benim aklımda hep sarışın kalmış

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Animenin ilk bölümünden sonra direkt mangasına geçtim. Animesi çıkacak diye ilişmemiştim mangaya. Ama şovun 13 bölüm olacağını öğrendiğimde mangaya geçtim.

Animenin genel olarak ilk bölümü fena değildi lâkin ana karakterin seiyyuu seçimini beğenmedim açıkçası. Yowamuşi Pedal'ın ana karakterini seslendiren kişi seçilmiş. Yer yer iyi olsa da genel konuşma sesi beni rahatsız ediyor. :D Bütün bunlar belki ilk bölümden belli olmaz yine de dövüş animasyonları da ortalama seviyede olmuş. Mangaya yönelme sebeplerimden sayılabilir bahsettiklerim.

Konusu, kurgusu ve kurgunun ilerleyişi bilindik şekilde. Bütün bahsettiklerime rağmen eğlenceli bir yapım olacağını düşünüyorum.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Mangası zaten fazla yok o yüzden güzel işlerseler 3-6 ay sonra yine 13. bölümlük ikinci sezonu görür. Adamlar ilk bölümde 30 mangfa sayfası kadar işlemişler. Resmen kare kare gitmişler. Sanırım atladıkları bir yer yoktu. Bunu bu şekilde söylüyorum çünkü bence bu bir başarı. İlk bölümden aldığım tat çok çok fazla. Bu seriden umutluydum daha da umutluyum. :D

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Manga 85'te şu an. Ben mangada güncele geldim bu arada. Severek okudum. Mangayı okumak da baya uzun-doyurucu olmuş- onu söyleyeyim. 13 bölüm bu tür animelere gitmiyor benim açımdan. Hele bir de yeni sezonu bekle filan, ooo. :D Dediğin gibi ilk bölüm sanırım 57 sayfaydı, animede yarısını gösterdiler. Atlanan yerler var mıydı, hatırlamıyorum? Ama güzel yapmışlardı. Mangaya sadıklıkları devam eder mi orası da meçul. Hani hiç mangaya bulaşmayan için sıkıntı olmaz, orası da ayrı.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

  • 1 ay sonra...

Anime çizimleri dolayısıyla izleme listemde değildi ama geçen ilk bölüme şöyle bir bakayım dedim ve baya sardı gibi çerezlik bir kahramanlık hikayesi diyelim artık.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

çok çocukça olmuş maalesef,karanlık yönü sıfıra yakın

Karanlık yönü ağır basar mı bilmiyorum ama kötüleri de göreceğiz elbet.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

gundamaster

Eğlenceli tarafları var ama gerçekten çok çocuksu. Zaten karakter modelleri de fazla renkli ve absürd. Yoklukta gideri var ama 13 bölüm süreceği için çok da bir şey beklememek lazım.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgilendirme

Forum Kuralları'mızı okudunuz mı?