Jump to content
  • Kayıt Ol

KİZNAİVER


cakiphan

Önerilen İletiler

80770362ad2e1b22f4868eb4c4cfb4971459523364_fwide.jpg

sasuga trigger. bulabildiği kadar tuhaflığı bir araya toplamış sağolsun ?

hikaye, sugomori isimli kurgusal bir şehirde geçmektedir. liseye giden ana karakter katsuhira agata güçlü bir bedene sahiptir ve nedeni bilinmedik bir şekilde acı hissetmemektedir. günün birinde, sınıf arkadaşı olan noriko sonosaki, katsuhira agata’ya “ sen bir kiznaiver olarak seçildin” der. kizuna sistemi, katsuhira’nın yaralarını paylaşmasına izin veren ve onun, yaşadıkları hayatları ve kişiliklerini tamamiyle farklı olan sınıf arkadaşlarıyla bağlanmasını sağlamaktadır. bu sisteme bağlı olan herkese kiznaiver’ler denir. bir kiznaiver yara aldığında, sistem bu yarayı böler ve diğer kiznaiverler arasında iletir. katsuhira agata ve arkadaşlarının birbirlerinin yaralarını nasıl saracağını konu alır.

ilk bölüm için fena değildi ama sistem pek yararlı değil gibi. o sedyedeyken öalan müzik güzeldi . op ed yi o kadar beğenmedim

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

  • İleti 3
  • Oluşturma
  • Son yanıt

En Çok Yazanlar

  • gundamaster

    1

  • CHOBiTS

    1

  • cakiphan

    1

  • jailbird707

    1

En Hareketli Günler

En Çok Yazanlar

gundamaster

Ben beklediğimi şu 5 bölümde pek alamadım. Bunu söylemek için de belki biraz erken ama izleyen var mı bilmiyorum geçen sene Netflix'de Watchowski kardeşlerin bir dizisi vardı Sense8 adında. O dizide de sense diye bir sistem vardı ve o sitem içindeki 8 kişilik kümelerdeki elemanlar birbirlerinin hissettiklerini, yeteneklerini, gördüklerini vs hepsini sistem içindeki herkesle paylaşıyorlardı. Çok da beğendiğim bir diziydi. Bu animede de benzer bir şey bekledim ama Kizuna sistemi şu ana kadar sadece komedi unsuru için kullanıldı. 5 bölüm 12 bölümlük bir animenin ne olduğunu anlamak için oldukça yeterli bir sayı fakat hala nereye varacağı belli olmaması oldukça sıkıntılı bir durum.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

İlk 5 bölüm için fazla bir şey göremesek de sonradan açılan animelerden olacağını düşünerek geri kalan bölümler için hala iyimserim. OP/ED zevk işi, bu animenin açılışına benzer başka animeler var mıydı bilemiyorum ama bunda sanki böyle bir "clubber/eller havaya-zıplayın" havası var. Standart dışı bir iş olduğu için beğenmeyenler olması normal bence.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

İlk bölümü izledim ama devam etmek için kendimde o gücü bulamadım bir türlü iyi bir yapım çıkarsa artık devam ederim.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgilendirme

Forum Kuralları'mızı okudunuz mı?