Jump to content
  • Kayıt Ol

Yeni Gundam Thunderbolt Anime'si


Akuma_Blade

Önerilen İletiler

92dab8e8659915ba242196b3446abe851446022443_full.jpg

Roman serisinin satış rakamlarının dikkat çekmesiyle yapılan Anime uyarlamasının 18 dakikalık 4 ONA'dan oluşan sınırlı süresine rağmen konusu ve işlenişi ile beğeni toplamasıyla geçtiğimiz ay yeni sahnelerin de ekleneceği bir toplama Anime film versiyonu olan "December Sky" duyurulmuştu. Satış rakamları halatatmin edici olmalı ki, yeni bir Thunderbolt adaptasyonuna yeşil ışık yakılmış.

Önceki adaptasyon 7 ciltlik hikayenin ilk 3 cildine odaklanıyordu ve 1 Yıl Savaşı'nın son birkaç haftasına odaklanmaktaydı. Sonraki ciltlerdeki hikaye ise 1 Yıl Savaşı'ndan yaklaşık bir yıl sonra geçiyor. Bu süre zarfında Daryl teslim olmayı reddeden bir grup Zeon amfibi birliği ile birlikte dünyaya iniyor ve Io da düşmandan kaçmayı başardıktan sonra bir kahraman gibi karşılanarak yeni tip bir kara savaşı Gundam'ı olan Atlas'a geçiyor ve 1 Yıl Savaşı sırasında meydanı boş bularak Güney Asya'da bir egemenlik alanı oluşturan esrarengiz ve silahlı bir dini tarikata karşı düzenlenen operasyona katılıyor. Bu, Io ve Daryl arasındaki düellonun bir kez daha başlamasına sebep olacaktır.

Önceki gün Paris'de düzenlenen Japan Expo'da ilk kez duyurulan proje hakkında şu an için ayrıntılı bilgi yok. Yayın formatı ve net yayın tarihi hakkında bilgi ulaşırsa paylaşmaya çalışacağım.

Kaynak: Japan Expo Paris

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

  • İleti 1
  • Oluşturma
  • Son yanıt

En Çok Yazanlar

  • Akuma_Blade

    1

  • baryshx

    1

En Hareketli Günler

En Çok Yazanlar

En Hareketli Günler

İlk ikisini izlemiştim, bende beğendim baya. Keskin nişancılar, çoluk çocuğun az olması, gereksiz ve aşırı duygu sömürüsü barındırmaması gibi güzelliklerde barındırıyor.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgilendirme

Forum Kuralları'mızı okudunuz mı?