Jump to content
  • Kayıt Ol

Days -Tartışma-


Fingolfin

Önerilen İletiler

80690.jpg

Uzun süreden sonra bir futbol animesi geldi. İlk bölümü beğendim.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Bence de gayet iyi başladı ama Tsukamoto'nun yanakları neden al al? Çok dikkat dağıtıyor. Çekip koparasım geldi.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

İlk bölümü beğenerek izledim. Takip edeceğim bunu.

Söylemeden geçmek istemiyorum ana karakterimiz çok sevimli ya :D Al yanaklarıyla bizim buradaki yayla çocuklarına benziyor :D

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Bölümü izlemedim henüz ama resme bakınca tokatlayasım geldi çocuğu

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

İlk bölüm başlangıç bölümü olarak iyi sayılır.Zamanla ana karakter kendini çeşitli yönlerden geliştirecektir tabi sakarlıkları ile güldürecektir.Umarım yükselerek devam eder ,çizimleri çokta beğendiğimi söyleyemem.Kızarmış yüz umarım sürekli devam etmez :))

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Kapak resmi falan ciddi bir anime görünümünde valla, ama Pikachu tipli baş karakter küfür ettirdi. Katekyo Hitman Reborn gibi olmaz umarım. Gerçi onu animeyi tamamen indirdikten sonra ilk bölümü izleyip shift+delete yapmıştım, bunun en az üç bölüm gideri var. Diğer karakterlere fazla fazla yer verilirse katlanılır Pikachu'ya.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

@suke

Katekyo Hitman reborn oldukça gag üzerinde giden bir seri. Tek bölümle delete yapılır mı hiç. Bi vs göreydin. :011:

İlk bölümü beğendim. Hatta ilk bölümün gelecekten kesit olarak gösterdikleri bir maç pozisyonu alkışlanacak cinste. Hakemler unutulmamış, taraftar tezahuratları yerli yerindeydi. Pozisyonun akması falan düzgündü. Sadece bazı karakterler topu ayağına alınca gövde üstünden çekilen kısımlar tuhaf geldi. Ne yaptıkları belli olmuyordu. Ana karakter bizim Yowamushideki eleman. Onda gözlük bunda al yanaklar var. :)

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Bana Yowamushi Pedal havası verdi. Bakalım...

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

İlk bölümü dün izledim ve beğendim. Çoğu spor animesinin en bilindik klişesi ile açılışı yaptı seri. Spora sıfır yetenek ve hiç ilgisi olmayan ve hayatında hep "ezik" olarak tanımlanan (hatta klübün menejeri olacak kız bile dedi eleman kendini tanıtırken) bir karakteri başrol yapmışlar. Eğer başrole göre gidecek olsaydım dropluktu bu anime, ama yan karakterler fena görünmüyor.

Jin Kazama, sen niye Tekken'den ayrıldın saçları boyattın liseli numarası yapıyorsun? :P Bu arkadaşın tavırları çok yanlış anlaşılacak tipte, özellikle fujoshi tayfası tarafından. Bisikletle giderken whooohoooo diye bağırmalar falan ne bileyim hoş değildi. Hani arkadaş edinirsin sevinirsin falan da, adam sanki manita yapmış da ona seviniyor gibi. :D

Hadi tamam öpüşcekseniz öpüşün biz bakmıyoruz. :(

[bimgx=600]http://puu.sh/pToc1.jpg[/bimgx]

Sayurin ve menejer kız çok tatlılar, zaten spor animelerinin olmazsa olmazları. Ezik baş karakterin yanından hiç ayrılmayan hatun bir çocukluk arkadaşı olur ona gerek gaz gerek moral verir. Diğeri de okulun erkek spor takımlarındaki hatun menejer klişesinden yiyor ekmeğini. Ama herhangi bir animede hatun bir menejerin hayal kırıklığına uğrattığına denk gelmedim. Hatta sırf hatun menejerleri toplayıp slice of life anime yapsalar onu da seve seve izlerim. :D Banzai hatun menejerler! :011:

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

gundamaster

Ana karakterler arasındaki fujoshilere malzeme çıkaracak ilk ilişki ve baş karakterin allığı fazla kaçmış makyajlı hali dışında hoşuma gitti ilk bölüm. Klişelerle dolu olsa da devam ederim. Özellikle çizimlerdeki netliği beğendim, animasyonu da akıcı duruyor. Maçlardaki akıcılığın Giant Killing seviyesinde olmasını umarım.

Bu serinin en az Ginga e Kickoff kadar keyif vermesini umuyorum. Oradaki gibi dünyanın tepesine oynamasalar da en azından Koshien falan görürüz.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Tam kiraz yanaklıdan kurtulduk derken ramen yanaklı çıktı. Yazarın yanaklarla ne alıp veremediği var acaba...

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

gundamaster

Bölüm 2

Çeşitli yanaklarla ilerliyor seri.

Tsukumato'nun kendini geliştirirken etrafını da şaşırtması klişesini atlamamışlar bu seride de. Bir çok okulu önce güldürüp sonra da madara etti. Klişe olsa da tebessüm ettiriyor bir şekilde.

Bir sonraki bölüm öngösterimine bakacak olursak Ippo gibi takım arkadaşlarını daha da kıskandırıp, şaşırtacak uzuvlara sahip :011:

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Sezonun en beğendiğim animesi oldu Days. Tonla klişe var ama Aoki Densetsu Shoot! sonrası bu kadar keyif aldığım başka bir futbol animesi yoktu son yıllarda. Giant Killing ve Inazuma Eleven'i farklı kefede tarttığım için onları saymıyorum tabi. Kaptanın bizim Pikachu'daki yeteneği görebilmesi güzeldi, 2 sene sonra takımın kaptanı Pikachu olacak dedi ki, zaten ilk bölümlerden belli, takımı bir şekilde taşımaya yönelik özellikleri var, biraz kendini geliştirdiğinde ve özgüven kazandığında sanırım çekişmeli maçlara giriş yapacağız.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Karakter gelişimi devam ediyor olması geren gibi. Güzel de ilerliyor.

Koşu antrenmanlarını gördükçe eski günleri hatırladım. Pek de güzel günler değildi açıkcası :D Oldum olası sevmemişimdir şu koşuları.

Neyse izlemeye devam.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Seriyi beğenmeyen bir ben miyim? :011: Futbol serisinden çok atletizm serisi gibi, çocuğa futbol topunun ne olduğunu öğretirler umarım. :011:

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

O kadar antrenman yaptılar, kampa girdiler, hatta rakip takımla hazırlık maçı oynadılar, fark bile attılar bizim pikaçu takımdayken, ona rağmen gol bile yemediler fakat bizimki daha topa nasıl vuracağını bilmiyor. Kaptan da hissetmen lazım diyor. Ulan neyi hissetcen, top işte vuracaksın tüm gücünle. Şu Japonların azim ve arkadaşlık vs muhabbetleri öldürecek beni.

Bir sonraki bölümde menejer kız var. Bu pikaçu o kızı da kendine aşık ederse hayatımı sorgularım, ben nerede yanlış yapıyorum diye. Şaka maka spor animesi derken harem animesi mi izliyoruz biz? Pikaçuya aşık olanların listesi: sarışın playboy Kazama, kaptan Mizuki, devamlı bağıran garip saçlı tip Kurusu ve diğer yeni oyuncular, ilerde de menejer kız ve takımın geri kalanı. Baya baya harem serisi bu. Spor yalan, futbol yalan, arkadaşlık yalan, tek gerçek harem! :P

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Helal olsun çocuğa topa vurmayı öğrendi. :011: Hani Sakuragi de bilmiyordu basket topu nedir, turnike nasıl atılır falan ama top eline yakışıyordu ve de gül gül ölüyorduk. Bu çocukta herhangi bir şey yok.

Gelecek bölümlerde mevkileri öğrenmesini/mizi bekliyorum. Kaleci dışında kim ne yapıyor belli değil. Gerçekten bu kadar dağınık bir başlangıç yapılamazdı.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

gundamaster

Bu çocuk liseye gelene kadar nerede yaşıyordu acaba? Mağarada yaşıyor olması lazım. :/ Bu zamana kadar top oynamayı nasıl öğrenememiş?

3 sene içinde de kaptan olup, Japonya'nın en iyisi olacak bir de. Bu azimle bu kadar başarılı olunuyorsa, biz hiç azmetmemişiz herhalde :)

Sırf top peşinde koşturmakla 4 gol atılıyor mu? Biraz teknik, biraz taktik nerede kaldı?

Fanservise harcanan zeka biraz bu alana harcansaymış keşke.

Baş karakter her kulvarda ezik olmasaymış bari. Adam ergenliği bile tam tamamlayamamış.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Seri beyzbol üzerine olsaydı ve futbol ile alakası gibi aynı durumda olsalardı ben de aynı tepkiyi verirdim, seriyi de bırakırdım ama Japonya'da futbol çok yaygın değil. Yani bir beyzbol kadar ilgi görmüyor. Kaç kişiden gördüm, duydum; niyeyse çocuklarını spor denilince beyzbol sahalarına gönderiyorlar. Acaba ben mi yanlış değerlendiriyorum dedim ama sordum soruşturdum yine aynı cevaplar geldi. Bu bir yana, seriyi bıraksam üzülmem ama spor serisi izlemeyi de özlemişim. Bir umut devam ediyorum.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Üçüncü bölümü izlemedim amasizin söylediklerinize ve diğer bölümlere bakınca sanırım yol yakınken bırakmak en mantıklısı olacak. Sonuçta ortada gerçekci futbol teması var. Burada yaşanan mantıksızlıklar bizim şikayet etmemize neden olup izlerken sıkılmamıza neden olacak. Sanırım 24 bölüm çekilmez gibi.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

4. bölüm, bizimki defans konusunda baya iyi, kas falan da yapmış, o koşular işe yaramış valla, ama halen topa vurmaktan aciz. Fena gitmiyor anime ya, izletiyor kendini. En azından izlerken sıkılmıyorum ben, daha az Tsukamoron, daha çok yan karakterler tabi olsa daha fazla keyif verirdi her seride görmek istediğim gibi.

Menejer kız her türlü bana kalıyor. :P

[bimgx=600]http://puu.sh/qcPy3.jpg[/bimgx]

[bimgx=600]http://puu.sh/qcPyZ.jpg[/bimgx]

[bimgx=600]http://puu.sh/qcPzo.jpg[/bimgx]

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Serinin odak noktası kesinlikle Forrest Gump. Koş Tsukushi koş. :011:

Çocuk takıma katıldığından beri 1-2 ay geçti galiba turnuva kadrosu konuşulduğuna göre. En azından takımdaki diğer oyuncuların nerede oynadığını az çok görebildik.

Bizim çocuk 49 kiloymuş, o kadar zamanda sadece koşarak nasıl da güçleniyor yiğidim benim. :011: Kondisyon falan kazanırsın tamam da bu haliyle eriyip gitmesi lazımdı çocuğun, eriyecek neyi varsa tabii. :011: Açılışa ve bu bölüme bakılırsa ön libero olacak gibi duruyor da olmaz yani, yer bitirirler sahada çocuğu.

Kurusu'dan top kapamazken bir anda o çocuğu tamamen durduruyor. Hadi o çocuk Kurusu kadar hızlı ve çevik değil de sen bir anda o seviyeye nasıl çıktın? Bölüm içi dengesizlikler yine had safhada.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

gundamaster

Bölüm 04

Tsukamoron'un gelişimi beni saçma bir şekilde etkiliyor ya :D O kadar ezik ki artık menajer gibi ben de şu ezikliğinden bir kurtulsa diyorum. Sürekli elim yüzümde izliyorum çünkü :D

Ani gelişim göstermesi elbette anlamsızdı. Yani bir ayda tabibinin dediği gibi koşarak o kadar fiziklenemez. Fitness falan da çalışması lazım. Koşarak anca kardio kasar.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Karşısındaki rakip judocu değil de normal biri olsa neyse denilebilir de, judoyu hafife almışlar biraz. :D Libero olması için baya ekmek yemesi lazım ama sol kanat gibi bir şey olacak sanırım, yine de baya ilerki zamanlarda kilit oyuncu gibi bir şey olacağı için sahanın her yerinde olabilir. Tuncay Şanlı gibi bir oyuncu olacak bana kalırsa. :D

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgilendirme

Forum Kuralları'mızı okudunuz mı?