Fingolfin 6 Temmuz 2016 Share 6 Temmuz 2016 [bimgx=400]https://encrypted-tbn2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSQhusAjTUtDJ8bD0VFz4q5gRZ3bENS8NMu_VFHLkqEmuE5tdM34g[/bimgx] Henüz izlemedim ama sıcak bir hikaye olur diye umuyorum. En kötü Barakamon kadar olur herhalde. Sevimli bir miniğimiz var ve bir babanın tek başını çocuğunu büyütme macerası sanırım. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
jailbird707 6 Temmuz 2016 Share 6 Temmuz 2016 Bence senenin slice of life'ı olur. Zaten küçük kızın seslendirmesinde Barakamon'un hınzırı Naru'nun seiyuu'su var. Bence herkesin en azından bir şans vermesi gerekli. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
CloudT 6 Temmuz 2016 Share 6 Temmuz 2016 Sezonunun en iyileriden biri. Tür olarak fazlasıyla keyfime dokunurken, bazı ufak dokunuşlarla da fazlasıyla cezbetti. İlk bölümü izlerken iyiydi, sevdim ve bir sonraki bölümü beklemeye başladım. Bazı seriler gibi 2. bölüm; "aman, gelse de olur gelmese de..." diye ötelemedim. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
gundamaster 10 Temmuz 2016 Share 10 Temmuz 2016 Tatlı bir seri. Biraz komedisi eksikti ilk bölümde. Komedi ve dramın dozu iyi ayarlandığı takdirde yaz sezonunun unutulmazlarından olabilir. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Önerilen İletiler
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap