Jump to content
  • Kayıt Ol

Amanchu!~Tartışma~


gundamaster

Önerilen İletiler

gundamaster

79182l.jpg

Konu: 15 yaşındaki Hikari Kohinata 15 yaşında liseye yeni başlayan, enerjik, pozitif ve eğlenceli bir kızdır. Okyanus yanında yaşaması nedeniyle Scuba dalışla ilgilenmekte ve zamanının çoğunu us altında geçirmektedir. Okula başladığı ilk gün 16 yaşında içine kapanık ve utangaç Futaba ile tanışır. Futaba Kohinata'nın enerjik ve pozitif yönlerinden etkilenir ve ister istemez kendini onun girdabına kapılır.

İlk bölüme göre izlenimim dingin bir anime olduğu yönünde. Okyanus çok güzel ona bakmak bile insanın içini açmaya yetiyor şu yaz günlerinde. Scuba kısmına ne kadar detaylı girerler bilmiyorum ama orada da detay görürsek deniz altındaki manzaraları da çok güzel olacaktır. İlk bölümde karakterlerimizi tanıdık ve onlar arasında oluşacak sıkı bağa tanıklık edeceğimiz aşikar. Tek sıkıntım neden o okul uniformaları rahibe kıyafeti gibi :D Öyle sıcak bir havada yakar o kıyafetler, az efil efil olaydı :011:

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

  • İleti 8
  • Oluşturma
  • Son yanıt

En Çok Yazanlar

  • gundamaster

    4

  • loykad

    4

  • CloudT

    1

Benim açımdan sezonun en iyilerinden biri. İlk 3'te yer alıyor. Biri de Mob.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Başlığı açmayı unutmuşum ya bunu severek izledim çıktığı gibi. Böyle okyanuslu denizli serileri severim, zamanında Nagi no Asukara'ya da bu yüzden başlamıştım inanılmaz görselleri vardı mimari falan. Tabi sonra entrikalar falan işin içine girince olay kopmuştu :TTT: Aria gibi böyle sakin sakin kafa dinlendiren, manzarayı izlerken serinin akıp gittiği şeyleri çok severim.

Yüz ifadeleri çok tatlı değil mi ya? Kız da bana hafiften Yotsuba'yı anımsatıyor :011: Severek izliyoruz.

Tek sıkıntım neden o okul uniformaları rahibe kıyafeti gibi :D Öyle sıcak bir havada yakar o kıyafetler, az efil efil olaydı :011:

Bence Aria'ya özenmişler, orada da bazı kıyafetler öyleydi.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

gundamaster

Bölüm 2

İnanılmaz komedi bir bölümdü. Kohinata nasıl bir kız? Bazı hareketleri Yotsuba'nın büyümüş hali gibi düşündürüyor. Deforme hala geçince direk Yotsuba zaten.

Özellikle şu bölümde koptum, öğretmen de efsane.

BakedFishAmanchu-02720pAAC.mp4_snapshot_07.07_2016.07.21_10.45.59.jpg

Ayrıca bu sahne bana ortaokulda bir gün okula giderken aynı bu şekilde başka sınıftan bir çocukla birden yürüyüş yarışına tutulmamızı hatırlattı. Bizde böyle yarışıyorduk, hızlı yürüyoruz , kimse kaybetmek istemiyor, ortada bir kendini kabul ettirme çabası :P birden çat diye rakibimden ses geliyor. Çocuk direğe çarpmış, fark edememiş kendini kaptırınca :011:

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Ya o öğretmen zaten ilk bölümde de giriş konuşmasıyla beni çok etkilemişti, bu bölüm de hiç beklemediğim anda kadroya karışıverdi. Normalde öğretmenler ilk bölümden sonra yok olur giderler, burada bi anda skubacı çıktı bizimki :011: K-On'daki Sawako gibi daha değişik hallerini de görürüz umarım.

Yotsuba sayko zaten ya onu izlerken gülmeden duramıyorum, otobüsteki Dur düğmesi beni benden aldı. Hele öğretmeni topuklularla hızlı hızlı yürürken nası sekiyordu ya o hissi bilirim :011: Eğer o yükseklikten atlayıp da hiçbir şey olmamış gibi kalksaydı puan kıracaktım seriden ama kız yere çakılıp kalınca ayakta alkışlayasım geldi :D

Siyah saçlı kız da çok tatlı aslında o bir anda utanan halleri beni çok gülümsetiyor. Onun yüz ifadesi de hep aynı "ters üçgen ağız" olduğu için her sahneye gidiyor :D Yaşadığı hisleri de anlayabiliyorum, "hiç aklıma gelmeyen şeyleri yapıyorum ama çok mutluyum" dediği an başını okşayasım geldi kedi gibi. Bazen akışına bırakmak gerekiyor.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

gundamaster

İlk bölümdeki konuşması beni de etkilemişti öğretmenin. Ya dedim sen nasıl bir şeysin güzelim. Lisede olayim öğretmenim ol diyesim geldi :D Kadroda etkin olması güzel, ben de aksini düşünüyordum çünkü.

Scuba kulübünün danışman hocasıdır kesin o.

Yere çakıldıktan sonraki tepkisi de çok güzeldi. O kısımı usule uygun yapmaları iyi olmuş, animedeki fizik kurallarını düşününce es de geçebilirlerdi. Gerçi havada szüldü ama neyse :P

O sırada telefon kadrajına girmesi de hoştu tam instagramlık foto :P

Siyah saçlı kızın geçmişi artık bir kenara koymasının zamanı geldi ama eski arkadaşlıklar da kolay unutulmuyor eğer bağ kuvvetli ise. Kohinata onu hem kendine hayran etti hem de çok çabuk adapte olmasını sağlayacak. Tepkileri cidden müthiş. Bir de böyle güzel kızların o şekle girmeleri epey komedi oluyor.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

  • 1 ay sonra...

Ya bi bölümü izlerken her duyguyu yaşıyorum. Gözüm doluyor gülüyorum eğleniyorum. Kırmızılı kızı da çok sevdim. Yine de ruh hastası Pikari kadar olamaz. İnsan böyle mi dikizler soyunma kabinini ya :011:

6e059c7eee.jpg

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

  • 3 hafta sonra...
gundamaster

Seri çok güzel bitti. Son bölümde kendi dalış maceramı hatırladım. O kadar teroği pratiğe çeviren Teko'nun heyecanını yaşadım adeta.

Su altı cidden farklı bir dünya imkanı olan varsa mutlaka deneyimlesin.

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Sonu benim için de çok güzeldi, açıkçası bu sezonda izlediğim çoğu yapıma kıyasla daha iyi iş çıkardı bu anime. Başlarken aslında hiç de böyle bir şeyle karşılaşacağımı ummuyordum. Teko'nun korkularını çok iyi yansıttılar. İlk başta heyecanlıyken, ayağının altında karanlık bir boşluk olma hissiyle yaşadığı tedirginliği bile gösterdiler. Küçükken yaşadığım birkaç boğulma vakasından sonra bende oluşan su fobisini resmen yansıtıyor Teko karakteri. Korkularımın hepsini tek tek yaşadı kız. Fakat o suyun altına daldığında herkesin orada oluşu, "baloncuklarının" yukarıya doğru süzülüşü ve hepsinin "hayatı" simgelediği gibi betimlemelerle açıkçası beni de özendirmedi değil. Fobimi yenmem için yanımda bir Pikari lazım başka türlü olmayacak :(

Bölümün sonunda bir de hafiften shoujo-ai'ye bağladı sanki durum. Pikari'nin zaten Teko'dan hoşlandığı barizdi (sürekli güzelliğini övmeler, ona hayranlık duymalar, utanmalar kızarmalar) üstüne bir de utana sıkıla ondan hoşlandığını söylemesi çok tatlıydı. Teko tabi friendzone bayrağını çekti ama bu iş burada kalmaz kızlar :P

Bir de öğretmenlerinin suyun altında maske temizleme konusunda şov yapması komediydi ya manyak bu hatun :011:

Yorum bağlantısı
Hemen paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgilendirme

Forum Kuralları'mızı okudunuz mı?