Fingolfin 19 Temmuz 2016 Share 19 Temmuz 2016 Bir spor animesi daha çıktı geçenlerde. Bunun konusu ise beyzbol. İlk bölümü fena değildi. Bakalım ne olacak. Konusuna Drama, Hayattan Kesitler, Spor yazmışlar. Düzgün bir animeyse izleriz. Ahanda tanıtımını koyayım; Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
gundamaster 19 Temmuz 2016 Share 19 Temmuz 2016 No:6'in yazarı Asano Atsuko'nun bir diğer eseri olduğundan ben buna biraz temkinliyim. İlk bölüm oldukça gerçekçi unsurlar içerse de biraz sıkıcıydı diyebilirim. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Fingolfin 19 Temmuz 2016 Yazar Share 19 Temmuz 2016 No 6 nasıl ki? Bilmeden kötü bir şey mi açtım? Spor animesi dedik ama... Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
gundamaster 19 Temmuz 2016 Share 19 Temmuz 2016 No 6 nasıl ki? Bilmeden kötü bir şey mi açtım? Spor animesi dedik ama... Benim hoşlanmadığım, sevmediğim bir seriydi. Belki başkasına iyidir. Battery ne olur göreceğiz, aynı akıbette olmaz umarım. Biraz No:6'i araştır istersen. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Fingolfin 19 Temmuz 2016 Yazar Share 19 Temmuz 2016 Anladım. Ben de no 6 yı izlemedim ve bilmediğimden uygunsuz bir içerik mi vardı ki diye düşünmüştüm. Bu arada bu başlıkta söyleyeyim mangakaların spor yapmaktan genelde(%90) anlamadığını düşünüyorum. Days'in başlığındaki yorumlarda bu tezimi doğruluyor. Tabii ki geçmişten günümüze tecrübeyle söylüyorum. Spor konusunda zayıflar. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
loykad 19 Temmuz 2016 Share 19 Temmuz 2016 Ping Pong gibi bir şey çıkması umuduyla başladığım seri, tabii inanılmaz uykusuzken izlediğim için sonlara doğru uyuyakalmışım. Kapanış birden girince noluyor yav diye uyandım ne ara bitmiş vov oldum Kolay kolay anime izlerken uyuyakalmam, bunu bi Guilty Crown başarabilmişti tebrik ediyorum Battery şarjımı bitirdi Neyse 2'den devam edicez söz uyumam bu sefer Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
baryshx 20 Temmuz 2016 Share 20 Temmuz 2016 Bana sıkıcı geldi, izlemem bundan sonra dedirtti. Atıcı ve Tutucu ana karakterler ayrı bir itici... Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
tabibitosan 23 Temmuz 2016 Share 23 Temmuz 2016 Olabildiğince ergen bir karakter yarat ve onu değiştir. Sportif anlamda bir şey beklemiyordum ama karakter değişimi hikayesi de başarılı olmayacak gibi. Bu sezon spor temalı seriler çok başarısız. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
bLueeekun 23 Temmuz 2016 Share 23 Temmuz 2016 İlk bölümünü seyrettim. Spordan çok ana karakterlerin gelişimine odaklanacaklarmış gibi bir hissiyatra kapıldım. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
gundamaster 23 Temmuz 2016 Share 23 Temmuz 2016 Bölüm 2 Baş karakterin iticiliği tam gaz devam ediyor. Seyiuda bu tarz karakterlerde birebir. Herkes de bunun bir tarafını kaldırmış. (Kendi annnesi neyse de öteki çocuğun annesinin de sen Gou ile konuş demesi acaip saçma olmuş.) Tepetakla olması lazım hikayenin bir yerinde. Kardeşine olan tavırları da acaip itici. Spor şu an için seride oldukça soft hatta tamamlayıcı unsur. Daha çok karakter gelişimi üzerine bir seri olarak ilerliyor. Yorum bağlantısı Hemen paylaş More sharing options...
Önerilen İletiler
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap